Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna z usmiechem

Pytanko do Wysokich Panow heheh

Polecane posty

Mam 162 "anastazja-85 no pewnie to nei wszystko tylko 90 % sukcesu" Mam wrażenie, że to jest problem typu: kobiety lubią wysokich ( ale co z niskimi? są mniej atrakcyjni przez to? ) i jego odpowiednik: faceci lubią duże cycki ( a co z małymi piersiami ? są mniej atrakcyjne? )

Gość Mam 162
A jeżeli nie i panna nie zrezygnuje z tego wymogu, to po co ci taka dziewczyna? No wlasnie po co mu jakakoliwek dziewczyna :)

Gość kkkakaskdnsjfndj
Anastazja - dokładnie! To są prawdziwe stereotypy - tak samo z długimi nogami, włosami, "szczupłe / blondynki są piękniejsze" i dużo więcej. A prawda taka, że "każda potwora znajdzie swojego amatora" ;)

Gość Mam 162
Dobrze wiec nie musze sie o nic martwic. Teraz wiem ze mam szanse u 90 % kobiet. Musialbym byc bardzo naiwny zeby w to uwierzyc.

Gość kkkakaskdnsjfndj
Mam 162 - po co mu jakakolwiek? Jeżeli miałby mieć pannę, która traktowałaby go z pogardą, uważała za gorszy gatunek i wstydziłaby się z nim pokazywać publicznie tylko dlatego, że jest niski / niższy od niej - to jasne - po co mu TAKA dziewczyna? Chyba lepiej być samemu, a jeszcze lepiej znaleźć kogoś, kto będzie cię kochał i szanował. Po co być z kimś, kto jest na tyle pusty, że wzrost dla takiej osoby jest ważniejszy od super charakteru czy ogólnej "atrakcyjności"? Ja bym nie chciała być z takim facetem :/

Gość am 162
Chyba lepiej być samemu, a jeszcze lepiej znaleźć kogoś, kto będzie cię kochał i szanował. Oczywiscie, ze lepiej i co z tego jesli czuje sie ze nie ma sie szans albo ma sie bardzo male sznase zeby to osiagnac. Uwierz mi. Samemu nigdy nie jest lepiej byc.

Gość Mam 162
Nawet ci ktorym nie uklada sie w zwiazku boja sie rozstac z obway przed samotnoscia.

tak jak ktoś tu już napisał : podobają mi się bruneci o brązowych oczach a spotykałam się z blondynem o niebieskich oczach. wniosek z tego taki ze nawet nasze preferencje mogą się zmienić jeżeli drugi człowiek mimo, iż niby im nie odpowiada jest fajny :) wówczas to jaki jest zaczyna się nam podobać kiedy w grę zaczynają wchodzić uczucia :)

Gość kkkakaskdnsjfndj
Mam 162, może po prostu uwierz w siebie ;) Bo widzę, że z tym masz większy problem niż ze wzrostem. Ja mam 157cm wzrostu, jestem strasznie niziutka, zdarza mi się mieć kompleksy, bo wokoło dużo dziewczyn 175cm i wyższe, o figurze modelki, której ja raczej nie mam, niebotycznie długie i zgrabne nogi (moje są trochę krzywe :D), a ja taka mała hehe. Na pewno jeżeli trafisz na tą właściwą, to wzrost jej nie będzie przeszkadzał ;)

Gość baby to sie wszedzie wpiertola
pytanie chyba bylo do panow? ale wy w ogole nie czytacie,tylko sie pakujecie tam gdzie nie trzeba ,do tego zawsze pierwsze:] i nie ma jak off-top ;)

Gość kkkakaskdnsjfndj
Ja mam w jakiejś części męski charakter, byłam i jeszcze trochę jestem chłopczycą, wiec nie mogłam się oprzeć :P A poza tym: Gdzie diabeł nie może, tam kobietę pośle, więc proszę się nie dziwić, że wtykam nos w teoretycznie nie moje sprawy :P :D:D:D

Gość Mam 162
kkkakaskdnsjfndj Czyli mam rozumiec ze np. dla ciebie moj wzrost nie bylby problemem ?

Muszę przyznać że kobiety mnie rozwalają i pięknie kłamią,mówią coś o charakterze itp.tylko jak dziewczyna ma poznać mój charakter skoro nie jestem przystojniaczkiem a wszyscy patrzycie na twarz i od razu jak coś nie tak to do kosza,oczywiście potem mówicie coś w stylu wygląd się nie liczy czy też nie jest najważniejszy,myślę że wy jesteście większymi wzrokowcami od facetów tylko chcecie siebie uszlachetnić,jak bym był przystojniak to przy moim wzroście i z moją postura nie umiał bym się opędzić od lasek.Są dziewczyny które nie są za ładne ale mają piękne ciało i też maja super powodzenie.

Gość Mam 162
Co to sie porobilo. Tez mam takie wrazenie ze traz kobiety zwracaja wieksza uwage na wyglad niz faceci.

Gość Mam 162
kkkakaskdnsjfndj jestes ?

Gość Mam 162
Tego sie spodziewalem. Dobranoc :)

Kurcze widze ze tu dyskusja rozgorzała na maxa . Szkoda tylko ze z takimi przekasami....Panowie nie bulwersujcie sie wszakze i z Wami tak jest jak wam sie dziewczyna z buzi nie spodoba czy z figury a miałaby super charakter czuła, wrazliwa, trzymajaca sie zasad którymi w dzisiejszych czasach wiekszosc ludzi gardzi na 100% nie dalibyscie jej szansy na bycie z Wami..na 1 rzut oka idzie to czy dana osoba nam sie podoba a potem poznaje sie kim ona jest..Jednak jesli dalibyscie jej szanse to na pewno myslelibyscie o niej " ma fajny charakter ale piekna to ona nie jesty" nie tak?? i Jeszcze jedno...Nie wszyscy ludzie sa tacy sami zarówno kobiety jak i mezczyzni. Np sa kobiety które oczekuja ze facet zapłaci i takie które płaca za siebie bo inaczej by sie ze wstydu spaliły, sa takie które wprost powiedza ze lubia tylko przystojnych a i takie dla których nie liczy sie wyglad lecz wnetrze i nic tu nie uszlachetniamy Miałam ładnego chłopaka, przystojny, wysoki a co Głupi jak but zupełnie nie pasowalismy do siebie wiec go zostawiłam bo meczyc sie w imie "ładnosci" nie zamierzam. Poznałam tez mniej urodziwego chłopaka ale mnie czyms intrygował..nie wyszło bo mieszkamy za daleko od siebie;]... przykładów moge tutaj mnozyc, najwazniejsze by nikogo odrazu nie skreslac. Ja mam b dobrego kolege jest niski, nie nalezy do tych przystojnych ale sie z nim kumpluje i bardzo go lubie( teraz pewnie sie posypia salwy to dlaczego skoro sie lubiecie nie sprobujecie - otoz bo nie ma chemii czujemy do siebie tylko sympatie nie dlatego a nie dlatego ze jest niski czy mniej urodziwy)..

anastazja-85 bardzo dobrze to ujełas nasze preferencje wcale nie sa z betonu czyli sztywne to w wiekszej mierze zalezy czy dana osoba nam w jakis sposob zaimponuje, zaciekawi itd...i nie liczy sie wtedy ze podoba mi sie taki a taki typ chłopaka...moja kolezanka chodzi z blondynem a nogi jej miekły od zawsze na widok bruneta ale co KOCHA GO i jest z nim dla niego, dla jego charakteru tym kim jest...A debatowac na tematy co nam sie podoba mozna tak jak ujeła tutaj anastazja-85 "Mam wrażenie, że to jest problem typu: kobiety lubią wysokich ( ale co z niskimi? są mniej atrakcyjni przez to? ) i jego odpowiednik: faceci lubią duże cycki ( a co z małymi piersiami ? są mniej atrakcyjne? )" swietne porównanie swiadczy o tym ze nie oznacza ze skreslamy odrazu faceta na podstawie wzrostu jednym słowem nie mowimy NIE na amen;P..wy takze potraficie skreslic dziewczyne na podstawie rozmiaru stanika bo jak to mozna byc z dziewczyna co ma mały biust jak was pociaga duzy:)...

Gość ale kłamstwa
>>Mam 162, może po prostu uwierz w siebie Bo widzę, że z tym masz większy problem niż ze wzrostem. Ja mam 157cm wzrostu, jestem strasznie niziutka, zdarza mi się mieć kompleksy, bo wokoło dużo dziewczyn 175cm i wyższe, o figurze modelki, której ja raczej nie mam, niebotycznie długie i zgrabne nogi (moje są trochę krzywe ), a ja taka mała hehe. Ale kit. :D 157 cm u kobiety to atut i jest wielu sympatyków małych kobietek, natomiast 162 cm u faceta to tragedia, więc porównywanie tego nie ma sensu.

ja wolałabym byc ciut mniejsza - mam 169 cm moj facet 190 cm i czasem marudzi przez ta róznice.. no wiadomo kiedy :) z drugiej strony kobieta ktora ma powyzej 170 cm, ubierze buty na wysokim obcasie wyglada oszałamiajaco - o ile ma zgrabne nogi i ogolnie ładnie ciało.

Gość fannn5654
ja wolę wyższe kobiety, sam mam 189cm i wolę dziewczyny tak od 175cm, niższej nie chciałbym

Gość ale kłamstwa
"do ale kłamstwa...zadne kłamstwa sa rozne gusta niektórzy wola wyzsze inne mniejsze kobiety.." Jestes jakas uposledzona chyba. :o Moja wypowiedz dotyczyla niskiego wzrostu u faceta, ktory jest cecha zupelnie nieatrakcyjna w przeciwienstwie do niskiego wzrostu u kobiety. Wiec niech kolesia nie pociesza piszac o swoim niskim wzroscie, bo to zupelnie co innego.

ale kłamstwa "Ale kit. 157 cm u kobiety to atut i jest wielu sympatyków małych kobietek" "Jestes jakas uposledzona chyba. Moja wypowiedz dotyczyla niskiego wzrostu u faceta" doprawdy ??????????????!!!!!!!tylko wypowiedzi na temat faceta ???????czytaj ze zrozumieniem to co piszesz sama..ja odniosłam sie tylko to wypowiedzi na temat kobiecego wzrostu o ktorym napisałas -->>"Ale kit. 157 cm u kobiety to atut i jest wielu sympatyków małych kobietek" [zgłoś do usunięcia] Dziewczyna z usmiechem (caffelatte4@tlen.pl) do ale kłamstwa...zadne kłamstwa sa rozne gusta niektórzy wola wyzsze inne mniejsze kobiety.. ergo--> Dziewczyna z usmiechem (caffelatte4@tlen.pl) do ale kłamstwa...zadne kłamstwa sa rozne gusta niektórzy wola wyzsze inne mniejsze kobiety..

Gość ale kłamstwa
>>doprawdy ??????????????!!!!!!!tylko wypowiedzi na temat faceta ???????czytaj ze zrozumieniem to co piszesz sama..ja odniosłam sie tylko to wypowiedzi na temat kobiecego wzrostu o ktorym napisałas A czy zdanie, 'jest wielu sympatyków' oznacza, że nie ma sympatyków wysokich? :o Czy moze Twoje kompleksy tak to odczytały?

Gość 112122221222222222
mi się zawsze podobali postawni bruneci a mam blondyna(i do tego szczuplutkiego jak szczypiorek:)). jestem z nim już 5 lat i chemia jest:) mnie to urzekł w nim charakter i oczy. niby wzrost jest dla mnie ważny bo sama jestem wysoka i mam troche obsesję na tym punkcie, ale uważam mimo wszystko że jednak charakter gra zdecydowaną rolę, bo gbybym miała patrzeć tylko na wygląd, to wogóle nie zaczełabym chodzić z moim facetem, bo był nie w moim typie. a teraz kocham go od stóp do głów i i tak jest moim ideałem. nie przeszkadza mi wcale jego wygląd. jakoś z biegiem czasu mi się spodobał i to nawet bardzo.