Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilly rose

czy jesteeeeeeeeeeeeem gruba?

Polecane posty

Gość o matko....
No tak ... jak anorektyczka zdecydowanie nie wygląda ... :D Pewnie każdy grubas tak się pociesza ... :D

nie ma za co lilly:) Mi też brzuchol sterczy i choćbym nie wiem ile ćwiczyła będzie sterczał, a ważę mniej niż Ty, bo przy 167cm ważę 52kg ale wolę to niż wystające kości miednicy, które mogą służyć za wieszak:P

Gość o matko....
Obym tak w ciąży nie wyglądała .... bo nie wiem, czy bym siebie zniosła ... żyję nadzieją, że mnie tak nie nadmucha ... :O

Lilly, tutaj zawsze bedziesz zjechana :P Na kafe nic milego Cię nie spotka :D (ze strony pomaraczy, ktore tak namietnie wyrazaja swoje opinie :P)

Gość o matko....
Wniosek może być tylko jeden ... Tylko jeszcze większy grubas może widzieć tutaj "mieszczącą się w normie" :O Dużo tu Was .... no i na ulicach potwierdzenie .. :O

lilly jesteś bardzo ładną dziewczyną, normalnej budowy, a ta pomarańczowa o matko niech pokaże swoją fotkę a dopiero potem krytykuje innych.

Gość o matko....
Może i wg Ciebie taki brzuch to ideał ... :P albo te wielkie tłuste ramiona ... Ja tam jednak zostanę przy swoim... Może wg Was to zdrowe ... A dla mnie zdrowe, to szczupłe, wysportowane ciało .. Widać, że autorka siłownię omija z daleka ... I dlatego tak idealnie i zdrowo wygląda wg Was ... :P I nawet mimo wskaźnika BMI ... :P

Gość o matko....
Normalna budowa? chyba jak na ciążę zaawansowaną ... na pocieszenie dodam, że twarz w stosunku do reszty wypada mimo wszystko dużo lepiej ... :P

jak dla mnie to dwie części na tym zdjęciu- od bioder dół - normalna, w górę - pulpetowata nie wiem, co chciałaś udowodnić jednym zdjęciem i czego byłaś taka pewna

Nie ma to jak puste zakochane w sobie dziewczynki zakładają topiki w stylu "czy jestem gruba"... liczylas na to,że wszyscy będą pisać że jesteś chuda, a jak zaczeli mówić to co sądzą, to sie zaczełaś bronić,teksty typu że miałaś okres..jezu! ;| żal. A moim skromnym zdaniem - starsznie gruba może nie jesteś, ale pulchna.. brzuchem nie masz sie co chwalić.

Gość o matko....
Ciekawe o ile większy musi być brzuch, abyście uznali, że wymyka się normie ... :O Rozumiem, że gdy buta nie widzi ... :O to lekka nadwaga?