Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dog_in_the_fog

swoje zasady

Polecane posty

Gość dog_in_the_fog

piszę, bo zastanawiam się nad pewną rzeczą. moje koleżanki (niektóre na szczęscie) były w stanie pójść na pierwszym spotkaniu do łóżka z facetem(a to i tylko przenośnia, bo łóżka na pewno nie było) i był to 1 raz (ten 1 raz) albo zrobić laskę po 1.5 mies. znajomości. dla mnie to przegięcie- nie byłoby to po prostu fair wobec mnie samej. i tu się pytam, czy przez takie "swoje zasady" nie zostanę do końca zycia singielką, bo do tej pory nie byłam z nikim...(i nie znaczy to że czekam na jakiegoś księcia czy cokolwiek innego). Po prostu chyba nikogo nie spotkałam do tej pory.

Gość dog_in_the_fog
nikt nie ma zdania?

trzeba mieć swoje zasady, bo jak facet dostaje wszystko od razu to Cię szanować nie będzie, a tak całkiem na serio, to każdy nowy krok, nowa przyjemność dla obojga, dodaje smaczku w związku

Gość dog_in_the_fog
nie jestem żadną cnotką czy coś w tym stylu; wprost przeciwnie- jestem za fantazyjnym seksem, różnymi urozmaiceniami w związku etc ale wszystko w swoim czasie i w granicach właśnie swoich zasad. no, ale czy mam wysnuć wniosek że nie ma już serio fajnych facetów a tylko tacy którym trzeba się dać i koniec?