Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona77

Moj chlopak wstydzi sie mnie

Polecane posty

Wybacz, że Cię "postarzałem". ;) To dobrze, że podniecasz chłopaka, ale nad wytryskiem da się zapanować, tylko trzeba się tego nauczyć. I to zależy od chłopaka właśnie, od jego silnej woli - bo normalnie to on dąży do jak najszybszego osiągnięcia orgazmu i tyle. A chodzi o to, żeby robił przerwy, by napięcie (podniecenie) opadło trochę. Musi więcej się Tobą zajmować - przed seksie m i w trakcie (robić przerwy na pocałunki i pieszczoty - może nawet nie wyjmować penisa z Ciebie). Ale rzadki seks - raz na tydzień - szczególnie w tym wieku (20-kilka lat) - jest powodem szybkiego wytrysku. Możesz go przed seksem najpierw doprowadzić do wytrysku oralnie lub ręcznie - wytłumacz mu, że to mu pomoże i Cię nie poniża w żaden sposób - potem odpocznijcie kilka(naście) minut, a potem znów się popieśćcie i zacznijcie kochać. Powinien móc znacznie dłużej.

Gość zmartwiona77
no nie strasz mnie;) Pewnie ze moze zapanowac ale najwyrazniej nie potrafi;) bo jest zly sam na siebie ze nie moze pobzykac;) ponizenie? hmm dla mnie nie;) najwyrazniej ma swoje zasady. z reszta mowil ze mu sie nie spieszy i zebym sie nie spieszyla bo na to mamy duzo czasu;) bede miala jeszce cym go zaskoczyc:) No dobrze ze podniecam..ale wolalabym zeby seks trwal znacznie dluzej;) czasmi bywa ze sie bzykamy raz na 3 tyg;( zalezy od sytuacji...wroci zmeczony z pracy albo ja i coz... seks tu jest w tym wypadu mniej wazny;) a przy zadkim zblizeniu tymbardziej nawet 2godz to za malo:))

Gość zmartwiona77
nbie dzieki on mnie dobrze obsluzy;)

Gość light beige
Witam, mam chłopaka od 6lat, od roku wstydzi sie mnie gdzies zabierac itp, bo twierdzi ze jestem za gruba i mam schudnac, co powinnam zroibc?prosze o pomoc

Gość mistrz minetek
Powinnas schudnac lub poszukac se nowego chlopaka takiego co lubi puszyste.

Gość zacznij sie seksownie
ubierac np. obcisle skorzane spodnie!