Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a. fajna

Całowanie a ...stawanie

Polecane posty

Gość alexiss3
staje młodym, niewyzytym chłopakom - starsi potrzebują wiecej zeby sie podniecic." hehe a guzik prawda :D chyba ,że 32 latek to niewyżyty chłoptaś :D co prawda ja mam 20 lat więc może dlatego ;)

Gość *miluuutka bardzo*
Jak ktos trafi na ten temat to prosze niech mi odpowie, no wiec chodze z chlopakiem to jest moj pierwszy chlopak i kiedy sie calujemy jemu staje i wtedy nie wiem co mam zrobic on niby bierze delikatnie moja dlon i przesuwa ja powolutku na jego ptaszka:-) a ja wtedy nie wiem jak mam go tam "zlapac" i co wogole robic?

a. fajna Dziewczyny, co wy na to jak całujecie się z chłopakiem i czujecie, że jemu stanął? Przeszkadza wam to, czy wręcz odwrotnie? W ogóle często wam się coś takiego zdarzyło czy rzadko? Ile Ty masz lat dziecko ?

Gość *miluuutka bardzo*
Do frankie_stein Pisalam ze to jest moj pierwszy chlopak to chyba normalne ze nie wiem a mam 16 lat i nie krytykujcie mnie ze jakas malolata bierze sie za seks itd

Gość Nufresssf
Miałem dość poważne problemy ze wzwodem, potencją, erekcją i wzwodem Kiedyś trafiłem na stronę: DoktorPotencja . pl Odkąd zaopatruję się w tej aptece w Kamagra, moja żona jest w niebo wzięta Polecam.

Gość gość30 laTek
Calowanie sie z językiem jest ochydne i oblesne jest niczym innym jak wymiana bakterii a w ustach mamy ich okolo stu milionow potem zdziwsko ze chorujemy udowodnione jest ze w odbycie czlowiek ma mniej bakterii niz w ustach buziak jak najbardziej znam duzo ludzi co po calowaniu z językiem mają choroby weneryczne