Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owoc

nie wiem juz sam

Polecane posty

Gość owoc

Czesc.mogli byście mi coś doradzić:( Glupo tak tu pisac o tym no ale jestem w kropce nie wiem już sam co mam zrobić:( kocham dziewczyne i to bardzo ale przez kogos wszystko sie rozwaliło ktos jej powiedzial ze ja zdradzilem a to nie jest prawda:9 nigdy bym jej tego nie zrobil ani zadnej dziewczynie:9 usilowalem ja przepraszac jezdzilem z kwiatami z bukietami roz. nawet zaczelo sie przez chwile ukladac spowrotem i nie wiem czemu z dnia na dzien wszystko sie zmienilo. naprawde ja kocham i zrobilbym dla niej wszystko. bylem nawet z orkiestra pod jej domem grali 1,5 godziny pod drzwiami i oknami i nawet nie wyszla bo uznala to za obore chodz nawet sasiadom sie to podobalo:Dco zrobic zeby uwierzyla w moje slowa ze to wszytsko jest prawda ze mi na niej zalezy ze jest dla mnie wszytskim i ze tylko ona sie dla mnie liczy nikt inny:(

Gość pytającyyy
Czegoś nie rozumiem. Odstawiasz takie szopki i przepraszasz ją za coś czego nie zrobiłeś?

Gość pier**l konwenanse
po 1 to obij ryja temu przez kogo sie rozpadlo.

Gość owoc
nie wiem kto to zrobil to byl numer gg jakis obcy spotkalem ja z kolesiem raz ktory sie do niej przystawial to mu obilismy ryja:( ZROBIL BYM DLA NIEJ WSZYSTKO ZEBY BYLO JAK WCZESNIEJ TYLKO ONA MOWI ZE JUZ NIC NIE EBDZIE TAK JAK DAWNIEJ ZE JUZ NIGDY NIE BEDZIEMY RAZEM

Gość owoc
CZEMU BYS MNIE NIE CHCIALA ZNAC???

Gość dohiehfnvsalakndnva
Ja bym chciala jak najabrdziej ;) to bardzo slodkie. Ale skoro jestes niewinny to rob wszystko zeby ci uwierzyla. Moja kolezanka miala taka sytuacje, jej taka dziewczyna powiedziala, ale jak sie potem okazalo w zemscie...na szczescie ona uwierzyla chlopakowi. Najwazniejsze jest zaufanie.

Gość owoc
ona mi nie ufa ani troche:9 gdy chce sie z nia spotkac odpowiada ze nie moze albo nie chce albo ze nie ma czasu:9 a z kazdym innym sie spotkac moze ma na to czas:( dzis pisalem zeby sie spotkac odpisala po co ja jej ze porozmawiac a ona nic na to

Gość memememem
Tylko winny sie tłumaczy... wytłumacz nam dlaczego przepraszasz za cos czego nie zrobiłeś...?