Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ehhhhhhhh

Mam duży problem moralny.

Polecane posty

Gość Ehhhhhhhh

Zacznijmy od tego, że mam 21 lat. Czuję się hetero, ale czasami zastanawiałem sie jakby to było z facetem. Dzisiaj siedziałem na czacie z kamerką i napisałem do mnie koleś, chętny mnie sponsorować. Powiedział, że będzie płacił 700 zł za spotkanie i na miesiąc mógłby płacić nawet 8 tysięcy. Ja kiedyś myślałem, żeby z kolesiem spróbować, a ten jeszcze chce płacić. Różne rzeczy się robi, a nikt przecież nie musi o tym wiedzieć. Minusem jest to, że mieszka daleko. Nie sądzę, że mógłbym się przełamać, no ale mam takie myśli :)

Gość pewnie jakis stary zboczeniec
uwzaj na siebie

Gość Ehhhhhhhh
On ma 35 lat i chce tylko pieszczot, seksu oralnego. W zasadzie myślałem o tym nieraz, żeby spróbować. A tutaj jeszcze koleś chce mi płacić i to tyle kasy. Może to dziwkarskie zachowanie, ale przecież nikt o tym sie nigdy nie dowie nie będe miał na czole napisane co i z kim robię.

Gość pytek_srytek
niech ci da swoje aktualne wyniki krwi, jasne pieszczoty i seks oralny hahahha będzie chciał ci ładować w dupę. Może twój post to tylko prowokacja no nic dobranoc

Gość Ehhhhhhhh
To nie prowokacja, serio piszę.

Gość pomaranczowa robaka
szmata z ciebie i tyle

kwestia biseksualizmu, gejostwa - ok kwestia sponsoringu - pozostawiam Twojej moralnosci, ja bym nie skorzystała pewnie kwestia konkretnej propozycji - uciekaj, kasa jest podejrzanie duża, nawet sponsorzy tyle nie płacą (nie, zebym sie jakos orientowala w cenach, no ale bez przesady...)

Gość Ehhhhhhhh
Wiem, że tego nie zrobię, ale jednak miewam nieraz różne perwersyjne myśli, żeby zrobić coś innego. A co do kasy proponował 700 zł za spotkanie.

Primo to na pewno jakis zboczek, sekundo szukj sobie rówiesniczki , albo młodszego kogos to ci te perwersyjne mysli uleca ze łba.

może najpierw umów się na zapoznawcze spotkanie bez zobowiązań i poznasz tego faceta lepiej. Nie mam nic do biseksualizmu ani homoseksualizmu. Co do cen w sponsoringu to 700zł za spotkanie to nie wygórowana cena a 8 tysięcy miesięcznie zdarza się więc takie ceny istnieją

Gość Ehhhhhhhh
Tak jak mówię i tak tego nie zrobię. To są jednak tylko myśli, fantazje. Poza tym za daleko, żeby 5-6 godzin jechać. Po prostu lubię różne takie perwersje, o których nikt by nie miał się dowiedzieć :P

Gość Ehhhhhhhh
Przeciętny Kowalki - dobre :D :D :D

Gość myśl dnia
"Choćbyś wybudował 1000 mostów i tylko raz obciągnął laskę - to i tak nie powiedzą o Tobie budowniczy, tylko lachociąg." - weż to sobie wypisz na suficie nad łóżkiem, żebyś wdział to zdanie jak wieczorem zasypiasz i jak rano wstajesz, i nie zastanawiał się nad podobnymi propozycjami (chyba że lecisz na kase :P )