Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aro333

STUDIA pomocy!!!!!!!!

Polecane posty

Gość aro333

Czesc. Dostalem sie na studia na Papieską Akademię Teologiczną kierunek: archiwistyka i odnosnie tej szkoły mam kilka pytań. Czy ktoś orientuje sie gdzie jest rozpoczecie roku szkolnego? i w jakim budynku? w tym do ktorego zanosiło sie papiery przy rekrutacji? tj na wprost Kosciola sw. Piotra i Pawła? Jesli ktos tam studiuje albo wie cokolwiek na ten temat bardzo prosze o pomoc. Rok szkolny sie zbliza a ja jeszcze tak malo wiem

Gość słodką polewę
człowieku o takie rzeczy dowiadujesz się w sekretariacie, nie na kafe...:O

po pierwsze rok akademicki:) po drugie, nie panikuj, powinieneś dostać pocztą list z uczelni w którym będzie napisane co i jak...z tego co pamiętam to u mnie tak było...

Gość pomaranczowa robaka
dziwne... ja dostałam list polecomy z zaproszeniem na rozpoczecie roku akademickiego, skierowaniem na badania lekarskie, decyzja o przyjeciu itp. Ale ja na innej uczelni, nie wiem jak jest gdzie indziej

Gość aro333
nie panikuje tylko mieszkam w Warszawie i dokladnie za 2 dni jade za granice wroce akurat dzien przed rozpoczeciem roku akademickiego i nie bede mial jak sie wczesniej dowiedziec dlatego teraz siedze i szukam tych informacji

no to jak tak, to zapitalaj na uczelnie do dziekanatu, przedstaw sprawę i poproś o informacje życzę miłej i pomocnej pani w dziekanacie:p:D