Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz mnie pozrecie

Brzydki,ale cudowny,kochany wartosciowy facet - Co zrobic?!

Polecane posty

Gość ebajlando
Zreszta jak masz jego fotke na kompie to wrzucaj-wszyscy razem go poogladamy:D:D:D

Gość ebajlando
Sprobuj...najwyzej zostaniecie przyjacielami:P

Gość zaraz mnie pozrecie
ebajlando >>> nie nie nic z tych rzeczy,nie szastam tym slowem,postawilam sprawe jasno jak jest ,poprosil bym dala sobie czas istara sie bardzo,bardzo wyrozumialy z niego facet :) Widze,ze podczas mojej nieobecnosci wypowiedzieli sie panowie,super:) Meskie spojrzenie na tą sprawe rowniez jest mile widziane:))) No mam na kompie,ale nie wiem czy to dobry pomysl,w sumie realnie moznaby ocenic,hmmm,zastanowie sie :P

Gość ebajlando
Dawa,dawaj:D:D:D Moze lubisz byc zdobywana, moze to kwestia tego ze jak on Cie zdobedzie to wtedy sie przed nim otworzysz?? Z ta fotka to na serio:D

Gość fecet23
Poka poka :D serio, obadamy jaki to z niego niegrzeszacy uroda, mnie sie wydaje, ze jednak nie jest zle :)

Gość zaraz mnie pozrecie
+Alter Ego+ >> przestan sie wyglupiac :P Zabawny jestes :P

Gość Pewny ktoś z forum
Jeśli mówisz, że On nie przystojny to ja nie chcę myśleć kto jest dla Ciebie przystojny.

Gość ebajlando
Hm, jest sredniawy wg.wygladu ale czuje ze serce ma abrdzo dobre, jest stabilny, popracujesz nad nim i bedzie ok:) Nie wyglada na chamiaczka jakiegos czy jak, poprostu przecietny Polaczek:) W skali 1 do 10 dąłbym mu 6.

Gość bhuhu
spodziewałam się jakiegos brzydala :o trochę zalosny jest ten temat w perspektywie tego zdjecia

Gość melka belka
jeśli to prawdziwa fotka to całkiem sympatyczny facet z niego . Myślę ze powinnaś spróbować :)

Gość Pewny ktoś z forum
Dokładnie, zdjęcie pozamiatało wszystko

Gość facet23
Jak on jest brzydki to az strach pomyslec jak ja wygladam. Wg mnie jest ok, ale dla Ciebie moze byc brzydki, wkoncu sa rozne gusta. Mnie sie wydaje ze smialo mozesz dac mu szanse :)

Gość zaraz mnie pozrecie
Bardziej mi chodzilo o chemie! Przeciez pisalam,ze nie jest bazyliszkiem:) Spokojnie! Kazdy ma swoj gust,dziekuuje ze zabieracie 'glos' ;)

Gość zaraz mnie pozrecie
Kto czytal dobrze temat,ten wie,ze glownie chodzi,ze nie czuje uniesien przy pocalunkach itd ,czy ta chemia i takie upojenie przyjdzie z czasem,to dla mnie jest glowny problem .

Gość teraz bez nika
wszystko to przypomina moja historie.zakochalismy sie w sobie.on tez jest bardzo brzydki ale wartosciowy.ja jestem atrakcyjna dziewczyna przynajmniej inni tak uwazaja.miedzy nami czyli miedzy mna a tym mezczyzna doszlo do zblizenia seksualnego.kilka dni pozniej oznajmil ze na razie mozemy byc tylko przyjaciolmi.ja jestem wybuchowa osoba i powiedzialam mu rozgoryczona ze i tak jestem dla niego za ladna :(((( od tamtej pory stracilismy kontakt.zaluje:((((((((

Gość zaraz mnie pozrecie
teraz bez nicka >> jak to po sexie? Rozumiem,ze nie bylo za fajnie i On to wyczul?

Gość moja droga heh
jesli chodzi o wyglad,to serio jest w porzadku,jesli taki cudowny,to bierz go bez zasntanowienia;)) A ile on ma lat? powaznie wyglada:)

Zaraz mnie pożrecie--> z ciekawością zajrzałam tu znowu ;) byłam ciekawa czy już może ktoś pomógł Ci podjąć decyzję... Obejrzałam tez fotkę...hmm dużo ładniejszy niż mój kumpel, do którego mięty nie poczułam hehe ;) daj mu szansę :D i sobie też. Jak nie dasz mu się wykazać, to później możesz żałować... Pozdrawiam :)

Gość do crazy*woman
dobrze radzi,posluchaj;))

Gość zaraz mnie pozrecie
crazy*woman >> milo ,ze zajrzalas :):):) ile ma lat? 30 ,w realu o wiele mlodziej wyglada moj chudzielec;) Ciesze sie,ze zagladacie i sie wypowiadacie,wyciagam wnioski i mysle,ze jednak dam mu szanse,pozyjemy,zobaczymy,oczywiscie bede szczera z nim,jak do tej pory:)

zaraz mnie pożrecie--> oczywiście, szczerość to podstawa :) fajna z Ciebie kobitka ;) więc zasługujesz na super faceta, a ten na 100% zasługuje na swoje przysłowiowe 5 minut :P

Gość zaraz mnie pozrecie
crazy*woman :) wzajemnie,bardzo wzajemnie:) Dzieki,ze mnie nie potepiasz i w jakims stopniu potrafisz zrozumiec,obiektywna i swietna z Ciebie kobietka,pozdrawiam!

Gość łeee kochana
wcale nie jest najgorszy,mnie sie podoba,bez problemu bym mogla z nim byc ;))

Gość do dziewczyna z usmiechem
tu masz slepotko malenka:P Poka poka serio, obadamy jaki to z niego niegrzeszacy uroda, mnie sie wydaje, ze jednak nie jest zle 18:22 [zgłoś do usunięcia] zaraz mnie pozrecie Uzyskalam pozwolenie,ale nie powiedzialam w jakim celu juz wstawiam Tylko musicie sobie powiekszyc http://img338.imageshack.us/i/tomus.jpg/

Gość frentii
Ale ludzie tu bzdury pisza. Chemia nie przyjdzie z czasem, jak jej nie ma na poczatku, to nie bedzie. Skoro nic do niego nie czujesz, to moze po prostu zostancie przyjaciolmi. Szkoda, aby facet sie zaangazowal, a ty spotkasz faceta, w ktorym sie na zaboj zakochasz i go zostawisz.