Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz mnie pozrecie

Brzydki,ale cudowny,kochany wartosciowy facet - Co zrobic?!

Polecane posty

Gość daj mu spokoj
po co ci to pojawi sie ktos lepszy i co, zdradzisz go? zostaw go komus kto go doceni, a sama znajdz sobie jakis ladniejszy egzemplarz nie podoba ci sie to badz z nim uczciwa, a nie dawaj mu nadziei i nie prowokuj, na tyle on chyba zasluguje? no chyba, ze tobie nei robi to roznicy jak on ma sobie z tym wszystkim poradzic

no nie zauwazyłam hehehe...Na moje oko wcale nie jest chłopak najgorszy a nawet szczerze powiem ze na typowego brzydala nie wyglada :)))) hihihih....Ładnie ubrany do tego widac ze faktycznie dba o siebie i włoski tez fajnie ułozone:)...Droga autorko poczekaj jesio troche i jak tutaj radzimy badz szczera ze nie wiesz do konca co z Wami bedzie...Jesli chłopak jest madry to to zrozumie i doceni ze nie mowisz co innego i robisz:*

frenti--> nie każdy przypadek jest taki sam. U mnie nie było chemii i się nie pojawiła tak jak pisałam na początku.. ALE jak poznałam mojego obecnego faceta, z którym nota bene jestem już 3 lata, też nie czułam chemii na początku ani żadnych motylków w brzuchu...a jednak po czasie zakochałam się i teraz kręci mnie niesamowicie ;) zaraz mnie pożrecie--> również dzięki 🌼 swój pozna swego hehe :P

Gość fullmoon
ło matko, biorąc po uwagę tytuł, myślałam, że to jakaś paskuda. a to widzę normalny facet jest, przeciętny, ale nie jakiś brzydal.

Gość zaraz mnie pozrecie
crazy*woman>> dokladnie:D ;) 🖐️🌼 Dziewczyna z Usmiechem >> dokladnie tak zamierzam ;)) Frenti i inni >> pisalam dlugo i wnikliwie,nie zamierzam go zranic i zostawic,On jest uwiadomiony,jesli chodzi o moje obawy itd,jestem szczera i On to docenia :) Wielkie dzieki,ze sie wypowiadacie:) pozdrawiam goraco:)

Gość do fullmoon
nie chodzi o sam wyglad zewn juz o tym rozlegle pisalam,ale o chemie,uniesienia,euforie,gdy jestesmy blisko ;)

Gość ja tez sledze topik
i tez sie milo zaskoczylam:) On jest oki,na prawde:) Daj mu szanse,takie cieplo jakies bije od niego,zadbany,normalny facet:)

Gość Adek 29
Az milo poczytac,ze wolisz zainwestowac swoj czas i uczucia w wartosciowego,zwyklego faceta,niz zadufanego w sobie przystojnego frajera ;) Co do chemii i magicznych wzlotow ,znacie sie miesiac,nie ma powodow do paniki,poobcuj,zaaranzuj romantyczne chwile,poeksperymentuj i sie przekonasz:D Nie wszystko przychodzi na pstryk:) Myslisz o nim powaznie ,bo za bardzo sie przejmujesz,juz Ci zalezy:) Najlepszego i pozdro :)

Gość calkiem niezly
skoro taki ideal i go nie chcesz to daj namiary,chetnie skorzystam ;)🖐️

Gość bez kitu jesli jest
dobry i kochany to spoko,nie wyglada odstraszajaco :)

Jeju nie przesadzaj,nie jest najgorszy,przecietny,normalny,nie moj gust co prawda,ale jesli Ci z nim dobrze,to zaczekaj troszke ,daj sie mu rozkrecic;)

Gość oj bierz go milutko wyglada
:):) przychylam sie do innych,daj szanse:)!!!!

Gość emi_369
przyjdzie czas i uswiadomisz sobie ze nie wyobrazasz sobie zycia bez niego!!!!!!!! miłosc jest silniejsza. a on niech jeszcze troszkesie stara, niech sie ładnie stara a ty wkoncu nie wytrzymasz. szczescia zycze

Gość Szaraczek On 32
facet w miare,zadna szkarada,a skoro taki kochany to oszalejesz i Ty,tylko akurat u Ciebie to wymaga wiecej czasu,a jak uczucie dojrzewa powoli tym piekniej:) i ja szczescia zycze z calego❤️

Autorko, daj do niego kontakt - mam miłą siostrę, która poszukuje miłego i ciepłego faceta (nie superprzystojnaka). :)))))) Napisz jeszcze czym ten facet się zajmuje? ;)

Gość 124672414
No nie moge. Jesli dla was kobiet ktos zwyczajnie wygladajacy jak na tym zdjeciu to brzydal, to az boje sie pomyslec kto nim nie jest. Pewnie jacys delikwenci przerobieni w power poincie. Juz wam odbija chyba. Brzydalem to moze byc on http://e.autokrata.pl/a1855/c7379ede002cc43047276b80 :D

Gość Z DOSWIADCZENIA I ZWIZLE
Na piekna role to psy srac chodza.

Gość taka sobie lala
zaraz mnie pożrecie ==> On jest w porządku. Uważam, że niezły z wyglądu. Ja mam podobnie. Do mojego chłopaka nie poczułam żadnej chemii, ale był tak wspaniały z charakteru, ideał po prostu, dlatego postanowiłam z nim być. W seksie, podczas całowania cud miód to może nie było, ale pewnie dlatego, że to początki. Ale problem w tym, że mi kolana nie miękną, wyjechałam, trochę tęskniłam ale jakoś nie bardzo, ale z drugiej strony jak wiem, że ma przyjść z pracy to czekam w oknie i patrzę czy już idzie. Moja mama jak go zobaczyła nie mogła wyjść z podziwu jaki to fajny chłopak, jaki miły zaradny. No i tak jest. Ale czy tak naprawdę tą chemię trzeba czuć? Czy mam na nią czekać do 50-tki? Co wtedy, kiedy nigdy jej nie poczuje do nikogo? A stracę faceta, z którym mi jest dobrze, podnieca mnie, tylko cholera nie ma 190cm wzrostu, nie jest brunetem i nie piszą do niego zakochane nastolatki? Chyba lepiej mieć wróbla w garści niż gołębia na dachu? Bo wróbelek może nas kochać a piękny gołąb latać za innymi gołębicami.

Gość zaraz mnie pozrecie
taka sobie lala :) >> doskonale wiem o tym, no coz pozyje i zobacze ,na sile nic nie ma ,moze akurat tak jak piszecie w tym przypadku potrzebuje wiecej czasu :) Kicak >> hhihi,fajnie,ze jestes:) Wybacz,ale narazie nie podam,ewentualnie jezeli On wyrazi zgode:D Chce jeszcze zaczekac,dac Nam szanse:) Nie jest mi obojetny,tylko ciagle mnie ta chemia martwi,uniesienia,emocje,w sumie to sie bardzo ciesze gdy sie widzimy i wspoinam wspolne chwile z usmiechem,wiec mam szanse ,abym poczula cos wiecej,no coz zobaczymy:) Jeszcze raz dzieki,ze zagladacie,ze wyrazacie swoje zdanie,wiele mi to pomoglo,spojrzec inaczej,wyciagnac konstruktywne wnioski:)

Gość taka sobie lala
A wiesz przypomniało mi się kiedyś jak 4 lata temu zakochałam się w facecie, tak mi się podobał, o matko, brunet, wysoki, cud miód, ale mnie nie chciał :) A teraz znalazłam go na naszej klasie i tak mi się totalnie nie podoba, zmienił mi się gust i teraz już by mi na pewno na jego wygląd kolana nie miękły :)

Gość do taka sobie lala
i gust sie zmienia ,tak samo jak i ludzie,a ten facet przy niej zakwitnie,ona to doceni to bedzie miala z nim dobrze;) Jesli nie to inna bedzie miala i doceniala ;)

Przeczytalam 1sza strone,zobaczylam zdjecie,reszte doczytam sobie na spokonie,pierwsze spotrzezenie- milo wyglada,normalnie,przecietnie,powtorze sie i dolacze do innych,nic nie masz do stracienia,a mozesz wiele zyskac ;) Daj sobie i jemu czas:)🖐️ Mysle,ze nie pozalujesz...

Gość ja tez jestem brzydki
a mam swietna,madra i ladna kobiete:) To Ty masz byc ozdoba faceta,pokochasz go jeszcze,nie kazdy w lot łapie chemie,motyle w brZuchu itd,nieraz trzeba wiecej czasu .Ja tez sie musialem nastarac i staram sie nadal,bo wiem,ze warto;) Milosc przyszla i jest pieknie.Tak jak piszesz dopiero sie poznajecie,kazdy odczuwa inaczej,nie badz dla siebie zbyt surowa,wrzuc na luz i ciesz sie wspolnymi chwilami.A pozniej juz sama bedziesz wiedziala co robic.Powodzenia i szczescia :)

Gość podpisuje sie pod kolega
wyzej;) Nie ejst zly,przecietny,a skoro taki cudowny,to daj sobie czas,nie badz dla siebie zbyt surowa,jeszcze sie zdziwisz jak bedziesz za nim ;)))

Gość a ja tak jak siostra
Kicak ;) Chetnie go poznam,jak go zwolnisz daj namiary :]

Gość fajny jest serio pisze
ja bym go brala ;)

E TAM. nie jest taki tragiczny :) mi tez moj facet nie odpowiadal najpierw ..pod wzgledem wygladu... nadwaga, wlosy obcinane przez siebie samego na 0,3 cm :D ale zacisnelam zeby i teraz widze ,ze powoli on sie dla mnie zmienia.schudl, zmienil uczesanie...nie ten sam gosc co 1,5 roku temu :D

Gość całkiem niezła laska
hah kobieto,ja tu sie spodziewalam shreka ,a tu calkiem fajny koles,normalny,nie straszy w dzien,a chemia? nie zawsze jest na dzien dobry,jak sie bardziej zblizycie,wtedy bedzie sie mogla martwic,narazie nie wymagaj od siebie kokosow,bo moze byc calkiem odwrotnie ;)) powodzonka

Gość mnie on tez nie przeraza
chemia przyjdzie,a chlopak kochany i niebrzydki,daj wam szanse,powodzenia:)