Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taki proiblem

do osob ktore znaja sie na komputerach

Polecane posty

Gość mam taki proiblem

witam byc moze moje pytanie wyda sie glupie ale zbytnio sie nie znam na tym,mam nadzieje ze jako usprawiedliwienie okaze sie moj wiek no i moze kolorek wlosow;) ale do rzeczy-za kilka dni mam miec przeprowadzke,a co za tym idzie,zabieram zeby nie powiedziec ze rozbieram kompa,no bo to wszystko poodlaczac i wogole,bede sie starala oczywiscie zapamietac co do czego i jaki kabelek popodlaczac potem no ale..ten komp jest dosyc stary,w sumie chodzi niezle ale boje sie ze po ponownym podlaczeniu jak tam zacznie sie w nim majstrowac moze juz nie dzialac,,czy mam racje? no i jeszcze pytanie inne bo jakos ciezko mi w to uwierzyc ze nic sie nie stanie z historia wszystkiego, i komunikatorow i w ogole calej reszty,mam tu dosyc wazne rzeczy a juz czasu zbytnio niewiele zeby zajac sie zgrywaniem tego,a nie chcialabym tego utracic z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam

Gość nie boj zaby nic sie ne stanie

Gość a co ma sie stać
chyba ze sie przewrócisz jak bedziesz go niosła, co do zgrania danych to możesz zrobić kopię zapasową albo po prostu zgrać na płytę lub inny nośnik