Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izolda369

Niedowaga

Polecane posty

Gość bleeeeeeeeeeeee
hehehe to smacznego :) ja niestety nie mam nic słodkiego w domu :( jedynie moge sie zadowolić słodką kawą z mlekiem :0

Gość izolda369
hehe, spóźniłam się, juz jogurt został zjedzony przez domownikow:D. Zawsze tak jest gdy własnie mam na coś ochote... to tego już nie ma:). Może dlatego odzwyczaiłam się tak od słodkiego:D To ja życze smacznej kawusi:)

skitelsy pycha ja mam szal na punkcie - MMSow :) teraz wcianam spagetii pycha:) kawy w ogole nie pije nie lubie smaku >lol> jak piwa...

slodycze kupuje paczkami:) w niemczech mam 6 mk do pierwszgo sklepu czekolada smaczniejsza:) pycha 40 centow a duze paki - kit katow z 15 - to 2 euro:) tam jest full tego:) i smaczniejsze

Gość izolda369
smacznego!:D ja piwo lubie tylko wtedy gdy piję z moimi przyjacółmi:) ale tylko jedno, bo mi sie kręci w głowie potem:D.

Gość bleeeeeeeeeeeee
To wyślij mi czekolade hehehe :) ja akurat piwa lubie się czasem napić ale po gazowanych napojach boli mnie brzuch :(

Gość izolda369
też kiedyś mieszkałam w niemczech, ale do 5roku zycia^^, ale pamiętam że jak wchodziłam do sklepu to moim jedynym celem było włożenie do koszyka mlecznej kanapki (Milkschnite, czy jakoś tak), i kinder jajka:D. tak mi się przypomniało:)

Gość hahahahahaaahha
no ja tez wole drinki ale od czasu do czasu piwa tez mozną sie napić :) hehe a Tobie to nie za dobrze ?:) ja niestety nie mam takiego luksusu bo mieszkam w centrum polski :(

Gość bleeeeeeeeeeeee
pomyslił mi sie nick w tamtym poście.. a c do wina ostatnio z kolega piliśmy winko pół słodkie i niestety wypiłam troche i odrazu zwymiotowałam ..a kiedyś lubiłam pić winko teraz juz ochota mi odeszła

Gość bleeeeeeeeeeeee
ja tez kochałam do czasu :) ale pewnie niedługo zapomne i bedzie gitarka :) ja lubie np do grilla napic sie czerwonego wytrawnego [ale taka okazje mam bardzo rzadko]

Gość izolda369
aha:) ja wino lubie tylko słodkie