Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolxd

co myślicie o tym samochodzie

Polecane posty

Gość ihgkx
fajny tylko mały :D

Gość marcin4422
za duzo ma przejechane !! najlepiej tak jak by mial 120 tys przejechane nie wiecej

no własnie dobrze że mały i leciutki:) bo jak się wdusi pedał w podłogę to samochód leci nad droga:)

Gość francuski szit

Gość aggggga
samochód nie na polskie drogi francuzy mają słabe podwozie i po szarpaniach rozerwie sie na zachodzi jezdnie i autostrady jak lustro auto dla młodej osoby bez rodziny podrasowane świecidełko bardziej dla szpanu . Przydatność i użytkowanie niskie

Gość ihgkx
jak ktoś nie potrzebuje tak jak ja mieć pełno rzeczy w aucie to jest w sam raz:D taki mały z pojemnością 2 to jeździ super . Z wyglądu jest fajny , bo te zwykłe mi się nie podobają:P

mi się wydaje że jak na silnik 2.0 to ten przebieg nie jest najgorszy a jeśli chodzi o funkcjomalność to własnie czegoś takiego szukam, małe dynamiczne autko ( poza tym zawsze można LPG założyć i utrzymanie nie będzie takie złe), ciężko znaleźć samochód o podobnych osiągach w takiej cenie, chyba że macie jakieś propozycje chętnie zobaczę

Gość wiesniackie auto

Gość sorry ale co ma pojemnosc
silnika do przebiegu?:D za duzo kasy chce jak za takie stare male gowno z silnikiem benzynowym.

Gość poza tym
co z tego, ze ma duzy silnik, jak komfort jazdy bedziesz miala niemal zaden? pomysl: co ci po mocnym silniku w malym, twardym aucie, w ktorym czuc kazda nierownosc? kicha

no tak nie ma jak eksperci od motoryzacji! ja miałam kiedys podobne małe autko z takim silnikiem! bajka! a tu jeszcze 170 koni! na takie małe autko to pewnie jest szatan :) według mnie fajny! przebieg według mnie normalny! ale sa tacy którzy wolą żyć w przekonaniu że jest mniejszy więc dla tych własnie cofają liczniki! no i przynajmniej psychicznie lepiej sie czują! renault w dislu nie polecam bo to szmelc-naprawy kolosalnie drogie! wogóle ludzie sikaja na ounkcie diesli ale ni wiedza ze koszty napraw wtakim aucie są o niebo wyższe!

Gość gorza zoladkowa ales
dojebala teraz. no tak, jak ty mialas to znaczy ze wszystkie male gowna s silnikiem powyzej 1.6 sa zajebiste, chocby mialy przebiegu 300 000 :D wez kolo i jebnij sie w czolo

Gość vnm
wcale nie ma dużego przebiegu,nie przesadzajcie....ja obecnie mam juz czwartego francuza i zamierzam kupic piątego (jak sprzedam czwartego :P)...swietne auta

"wez kolo i jebnij sie w czolo"-polecam ale nie mój poziom dyskusji-dzikuje! nie mówie ze wszystkie sa idealne!!! nie mówie ze nie wazny przebieg!!! ale jeśli auto jest zadnabe, naprawy robione na czas, lany dobry olej to bez obaw! a ty kup sobie auto z cofnietym licznikiem od pierwszego własciciele z salonu (którym zapewne jedzził starszy pan tylko do koscioła) - a potem matole bedziesz płakał!

a jednak dyskutujesz wiesniaro z 30 letniego renault clio z przebiegiem 280 000, ale przeciez zadbany. buhahahahaha

znawczyni motoryzacji sie znalazla buhahaha. niewazny przebieg :D juz wiadomo komu sprzedaja te zlomy z niemiec :D

ja mam poloneza! i to jest najlepsze auto! ma silnik rovera! na wsi jak sie wypuszcze to laski sikają! tylko rdza go wpierdala- ale podszykuje blacharke do roboty -sprayem przelece i nic widać nie bedzie! FSO- to jest to!

mój ojciec też ma poloneza tylko traka! auto bezawaryjne! jak wozimy ziemniaki z pola to sie nawet ani razu nie zepsuł! diselek- mało pali! lejemy opał bo toniej a nawet dymka nie pusci!

Gość juz sie popodszywalas
sama nie wiesz pod kogo :D :D

hehe! no jak masz poloneza to musisz sie znac rzeczywiście! więc jak ktos chce kupić lepsze auto od twojego to zal dupe sciska! oj chłopie! ale spox-mój dziadek tez miał poloneza :) :) :)

sorry ale co ma pojemnosc silnika do przebiegu? wiesz co jak ty tak sie znasz na samochodach to dzieki za takie rady znam kolesi co maja mercedesy z silnikami po 3.0 i maja przejechane ponad 1 milion kilometrów a czy spotkałeś kiedys devo tico z silnikiem 0.7 co ma przejechane ponad 300 tys??