Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarinka25

Wynik testu ciążowego!

Polecane posty

Właśnie zrobiłam test ciążowy,ale wyszedł negatywny!!!Mam pytanie...czy możliwe,że jak sikałam już od samego rana kilka razy,a test robiłam z bardzo "rozrobionym"moczem,to wyszedł negatywny?Dodam,że okres spóźnia mi się kilka dni i mam objawy na ciążę.Czy miała któraś tak,że test był negatywny a na czczo pozytywny?Bardzo się stresuję i nie wiem co mam robić,kupić nowy test i zrobić na czczo?

Gość raczej testy sie nie myla
ale powiem szczerze ze ja kupowalam zawsze plytkowy bo strumieniowy jest dziwny mialam wrazenie ze zle na niego nasisialam

zrób jeszcze raz test. (nowy, niekoniecznie na czczo, polecam test Quick View) Widze, ze sie odchudzasz, wiec to nie musi być ciąża.

nie mogę iść do szpitala bo nie jestem w Polsce,będę dopiero za miesiąc a tak strasznie się denerwuję,bo nie wiem czy mam wierzyć w te testy

Gość lololololololo
a jakież to mogą być takie wczesne objawy ciąży??? chyba jednak za bardzo chcesz...

już dawno się nie odchudzam,a ostatnio jadłam jak opętana i schudłam!!!robiłam test taki co się sika na niego i nie wiem czy one są dobre?

Gość kaskadka
wlasnie jakito objawy i ile spoznia sie okres?

Gość kaskadka
mi najtanszy test wyszedl od razu na tak i nie robilam z rana tylko popoludniu 3 dni po terminie okresu.

objawy: -brak okresu 7dni -wysoka temperatura w pochwie od 37st.do 37,7st. -humory -ból brzucha jak przed @ -ból piersi -a najgorsze brak ochoty na sex -wcześniej problem z trądzikiem,a ostatnio nic mi nie wyskakuje! -uderzenia goraca

Gość to menopauza a nie ciaza
:P

Gość kaskadka
rozumiem ze mieszkasz za grnica ale do lekarza chyba mozesz isc??

Gość vtgy
Lekarz ciąży jeszcze nie stwierdzi, bo była by zaledwie 3 tyg (5 tg.. OCM)....poczekaj jeszcze tydzień i powtórz test. Niektórym kobietom testy pokazywały ciążę dopiero 2 tyg. po spóźnionej @ :)

okres miałam 4 sierpnia,a zawsze dostaję 4dni naprzód od ostatniego okresu,wynika z tego,że ok 1września powinnam dostać a tu nic! Do lekarza tu nie mogę iść,bo nie mam ubezpieczenia:*((

Gość drrt
j.w - poczekaj tydzień i powtórz test...

jak pomyśle,że bym miała czekać tydzień,to aż mi się gorąco robi:*)chodzi mi o to,czy była któraś w ciąży a test wyszedł negatywnie?

Gość jambarrra
nie jestes w ciązy wyjeżdzałaś gdzieś ostatnio ? ja miałam tak że jak wyjechałam do turcji to przez jeden miesiąc wogóle nie dostałam okresu bosz co ja przeżyłam :-O nie współżyłam przez ostatnie kilka miesięcy, myślałam że zaszłam siedząc na sedesie w toalecie w restauracj, różne schizy mi uderzały do głowy ale na kolejny miesiąc okres sie pojawił

Gość kama9008
mam tak samo, nie mam okresu 7dni, robiłam dwa testy i były negatywne. Ale nie mam zadnych objawów ciązy (a to by było 6tygodni). Ja mysle, że mi sie po prostu przesunął termin @, miałam ostatnio dużo stresu. pozdrawiam Cię:)

przez jakieś 2tyg.brałam diane35na trądzik,ale źle się czułam i przestałam brać...po 2 dniach dostałam okres(skąpy)potem kochałam się kilka razy bez zabezpieczenia do środka!Dodam,że nigdy nie brałam tabletek anty i przez 3lata się nie zabezpieczałam przed ciążą!Dlatego teraz nie wiem,czy te tabletki mi czegoś nie poprzestawiały?Kilka lat temu,gdy byłam młoda usuwałam ciąże i prawdę powiedziawszy,myślałam,że już nie mogę mieć więcej dzieci...