Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak mnie olal

chlopak mnie olal,,,,,

Polecane posty

Gość chlopak mnie olal

bylo ok dopoki nie wyslalam mu fotki, stwierdzil że nie jestem w jego typie, i od trj pory mnie olewa, nie pisze , i zablokowal mnie na gg bo mu sie juz gadac nie chce..... co mam zrobic zeby sie odezwal??? czy moze mnie tak skreslic bo mu sie na zdjeciu nie spodobalam???

Omg kolejny denny topik ;/ Ano moze Cie olac i wlasnie to zrobil :)

Gość pytanie.....
Regres, to znowu ty?? ;)

Gość 1234567.......
rozumiem że to była znajomość czysto wirtualna jak na razie tak ? wiesz nic nie możesz poradzić bo na siłę się nic nie da ......a każdy ma prawo do swojego gustu itd.....dobrze że chociaż było go stać na szczerość a nie zamilknął po odebraniu Twoich zdjęć i bez słowa zniknął chociaż ja uważam że nawet najlepsze zdjęcia nie są w stanie oddać rzeczywistości i jak już powinno się najpierw chociaż raz spotkać realnie a później decydować czy się z kimś chce być czy nie ?

Gość chlopak mnie olal
ale mi na nim zalezy,. zalezy mi żebym mu sie spodobala.... nie wiem jaki jest jego ideal kobiety, ja nie jestem utleniona blondi z tynkiem na twarzy i bialymi kozaczkiami heheh , moze on takie lubi, skoro slucha hip hopu, no nie wiem, nie potrafie sobie dac z nim spokoju

Kobieto czy Ty nie rozumiesz, ze nie mozna zmusic drugiego czlowieka do tego aby sie nagle w Tobie "zakochal". Co za pustaki chodza po tej planecie :O

wzuć fotę to zobaczymy czy miał prawo tak się zachować :classic_cool:

Gość chlopak mnie olal
no dzis pisalismy na gg dopoki mnie nie zablokowal, oczywiscie ja musialam sie pierwsza odezwac...ale on napisal że na żywo może bede lepiej wygladac , on tez jest niefotogeniczny i to rozumie, a pozniej mnie zablokowal, nie wiem co jest grane ztym kolesiem

Haha, ja też nie wiem jaki jest jego ideał kobiety ale z jego zachowania wynika, że Ty nim nie jesteś więc daj sobie spokój.

Gość chlopak mnie olal
do Flea jemu chyba poszlo tylko o wyglad, a do zakochania jest potrzebny jeszcze charakter, wiec dopoki nie zobaczyl fotki to bylo ok, podobalam mu sie itp , a jak wyslalam zdjecie to cisza... i tez uwazam ze lepiej sie spotkac i to ocenic na zywoo

Tylko jest pewien problem..otoz faceci najpierw patrza na wyglad. Tylko czas na niego marnujesz

Gość chlopak mnie olal
ja nigdy nie mialam problemu z wygladem , zawsze mialam powodzenie, a ten mnie po prostu zaskoczyl, pierwsza taka sytuacja, jak sie zapytalam co mu sie nie podoba we mnie to napisal że smutna twarz... no nie wiem co robic, moze sie z nim spotkac i dopiero to wyjdzie,no nie wiem,

Gość 1234567.......
nie narzucaj się dziewczyno miej w sobie odrobinę honoru :).....skoro zablokował Ci gg to chyba jasno daj Ci do zrozumienia że nie chce dalszej znajomości z Tobą to też na pewno się z Tobą nie spotka

Ty wogole nie sluchasz tego co do Ciebie piszemy ;O

Gość re ka fe
może zablokował cię przypadkiem? Jeśli chcesz wyjść z twarzą z takiej sytuacji, po prostu milcz. Myślisz, że faceci czerpią jakąś satysfakcję kiedy kobieta zdobywa? Ok, różne są opinie, ale narzucać się nie ma sensu. Jeśli będzie mu zależało chociaż troszeczkę na pewno się odezwie.

Gość chlopak mnie olal
niestety nie zablokowal mnie przypadkiem tylko swiadomie,moze za duzo do niego pisalam? jak rano pisalismy to chcial sie spotkac...

Gość 1234567.......
skoro padła propozycja spotkania z jego strony to teraz czekaj na dalszy rozwój sytuacji

Gość znajdz se innego
zwyczajnie nie spodobalas mu sie, pogodz sie z tmy, nie jestes w jego typie i nie szukaj tlumaczen!!

Gość chlopak mnie olal
on jest dziwny , wczoraj pisal ze chcialby sie dzis spotkac, dzis ja napisalam o spotkaniu, ale ja nie chcce sie angazowac w zwiazek tak od razu. a on od razu chcialby miec dziewczyne, ze kolezanek to on nie potrzebuje,to ja pytam jak mam byc twoja dziewczyna jak ci sie nie podobam , a on - moze na zywo wygladasz lepiej....a pozniej zablokowal , i huj go wie co on mysli ....

Gość re ka fe
Nie ma sensu poniżać się przed facetem On później będzie opowiadał kolegom o jakiejś idiotce (wcale tak o tobie nie myślę) która mu się narzucała

Gość jhjuiuiu
skoro wyslalas zdjecie a on potem cie olal to znaczy ze kompletnie mu sie nie nie podobasz. Przestan analizowac i zastanaweiac sie co zle zrobilas.Nic zle nie zrobilas, zwyczajnie nie jestes w jego guscie

Gość chlopak mnie olal
tylko mnie dziwi to że ja go widzialam na fotce i tez nie jest jakis piekny i jakies bóstwo, jest przecietny ale jednak ma to cos w sobie, a on zaraz jakies wymagania , sam nie jest modelem a chcialby chyba miss świata....

Gość fghtyh
Ok nie jest piekny ale ma swoje upodobania i zwyczajnie ty mu sie nie podobasz.To ,ze facet nie wyglada jak model to nie znaczy ze nie moze wolec np brunetek 170 od blondynek 160...tylko taki przyklad, moze byc odwrotnie.

Gość chlopak mnie olal
taki jeden koles ja ci wysle foto a pozniej wstawisz i cala kafeteria bedzie miala ubaw że to ja wlasnie sie ubiegam o jakiegos dupka, wole zostac anonimowa, swiat jest bardzo maly wiec trzeba uwazac,

Gość re ka fe
Trochę mnie zżera ciekawość ile on ma lat? Bo jeśli to jakiś małoletni hip hopowiec to dobrego materiału z niego nie będzie :)

Gość chlopak mnie olal
na poczatku mi pisal ze moze byc blondynka lub brunetka aby miala to cos, ale tego cos sie nie da zauwazyc na zdjeciu, poza tym uwazam ze on gustuje w blond pustakach w bialych kozaczkach