Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak mnie olal

chlopak mnie olal,,,,,

Polecane posty

Gość do autorkiiiiiiii
ja nigdy nie mialam problemu z wygladem , zawsze mialam powodzenie, a ten mnie po prostu zaskoczyl, pierwsza taka sytuacja, jak sie zapytalam co mu sie nie podoba we mnie to napisal że smutna twarz...- czemu cie zaskoczyl? bo nie jestes w typie jakiegos faceta? to normalne! nawet supermodelka nie jest w guscie wszystkich mezczyzn!!!

Gość chlopak mnie olal
re ka fe ma 22 lata, nie wiem czy hip hopowiec, napisal że slucha hh, na gg mial opisy z tekstami tych wszytskich raperow wiec nie wiem...

Gość do autorkiiiiiiii
Dlaczego uwazasz ze gustuje w blond pustakach? Mowisz tak bo cie olal i jestes zla na niego?

Gość chlopak mnie olal
taki jeden koles jak jestes zainteresowany moge ci gg podac, bo gg mozna zmienic w kazdej chwili hehe

Gość do autorkiiiiiiii
Autorka tematu zwyczajnie nie moze zrozumiec ze komus moze sie nie podobac i zaraz zacznie wyzywac tego faceta od pustakow, przykre...a moze to fajny mlody facet ktoremu wyraznie autorka sie nie spodobala:) to po co ma dalej ciagnac rozmowe?:)

dziewczyno, heloł! nie podobasz mu się. proste. chyba nikt nie chce się spotykać z kimś, kto mu się nie podoba. daj sobie spokój.

Gość chlopak mnie olal
no bo ja nie jestem blond pustakiem tylko bardziej naturalna, fakt tipsy solarium ale z umiarem, biale kozaki natomiast nigdy , wiec skoro ja mu sie nie podobam , i dziewczyny naturalne to gustuje w blond pustakach poza tym nie mialam takiej sytuacji ze chlopak mnie odrzucil bo nie bylam w jego typie,widocznie trafil mi sie fan bialych kozaczkow

Gość do autorkiiiiiiii
shorty- do niej nic nie dociera...to smutne ze niektore kobiety nie maja w sobie za grosz godnosci, skromnosci i strzelaja fochy jak komus sie nie spodobaja.

Gość chlopak mnie olal
nie wyzzywam go od pustakow, tylko podaje przyklad jego ideal kobiety

haha dziewczyno! jest mnóstwo dziewczyn 'naturalnych' i nie każda 'naturalna' musi mu się podobać! :)

po chuj analizujesz? olal Cie, nie podpasowalas mu i tyle zapomnij o nim a nie sie nakrecasz sama i kombinujesz a faceci maja polewke z takich lasek jak Ty, ktore nie rozumieja przekazu "spadaj"

omg, aleś ty zawistna. to, że mu się nie podobasz nie oznacza, że biega za lachonami w białych kozaczkach!

Gość do autorkiiiiiiii
haha ...ile ty masz lat kobieto? 15,18? A moze woli usmiechniete blondynki,naturalne albo usmiechniete brunetki...moze brakuje ci czegos! To ze cie olal to znaczy ze woli blond tipsiary? haha! Zero skromnosci zadufana panno:)

Gość chlopak mnie olal
Tamari masz jakies kompleksy czy co? widze że polaczki to taki hujowy narod ze kazdy sie cieszy jak temu drugiemu nie wychodzi i tylko na to liczycie, polowa na kafe, jezeli wam w zyciu nie wychodzi to marzycie o tym zeby innemu tez sie nie wiodlo?

Gość chlopak mnie olal
mam 19 lat jak juz kogos to interesi, napewno woli blond tipsiary,kazdy dres takie woli. bo są latwe

ale on Cię po prostu olał, nie podobasz mu się i tyle. o co Ci chodzi? :D

Gość do autorkiii
poza tym nie mialam takiej sytuacji ze chlopak mnie odrzucil bo nie bylam w jego typie-to teraz masz taka sytuacje. Wbij sobei do glowki ze wielu facetow na ciebie by nie zwrocilo uwagi ..nawet modelki nie sa pozadane przez wszystkich. Nawet najwieksze laski z twoej szkoly nie sa obiektem westchnien dla wszystkich.Inni beda sie o ciebie zabijac a dla innych bedziesz powietrzem tak jak dla tego pana z gg. Miej odrobine godnosci i klasy!

Gość chlopak mnie olal
nie jestem zawistna , ale stwierdzam fakt, poza tym widzialam z jaka kolezanka ma fotke na nk,wiec jest w jego typie skoro sie z nia pokazuje

Gość Wiem już że to musi być prowo
:D po tym tekście "no bo ja nie jestem blond pustakiem tylko bardziej naturalna, fakt tipsy solarium ale z umiarem," :D naturalność pełną gębą :D A jeśli to nie prowo, to mam info dla autorki- jesteś pustakiem, choć może nie blond :P

Gość ghghjyhjj
mam 19 lat jak juz kogos to interesi, napewno woli blond tipsiary,kazdy dres takie woli. bo są latwe no ok nawet jak lubi tipsiary to co to zmienia? Ty mu sie nie podobasz :classic_cool:

Gość chlopak mnie olal
no wlasnie dla niektorych bede powietrzem, bo wlasnie ci nie ktorzy wole plastikwe blond pustaki,i szczerze dla takich wole byc powietrzem,

a nie szkoda Ci czasu na takiego chłopaka, który nie jest Tobą zainteresowany? poza tym koleżanki można mieć różne.

Gość chlopak mnie olal
a ja chcialam dla niego zostawic chlopaka....

czy uważasz, że koleś który lubi "naturalne" poleci na każdą "naturalną" bez wyjątku?

Gość hjjjkk
hahahah wielu facetow ktorzy nie lubia tipsiar, tez by nie zwrocili na ciebie uwagi. czy ty rozumiesz dziewczynko ,ze nigdy nie bedziesz w typie wszystkich mezczyzn..nawet tych zajebiscie wartosciowych? jednemu sie spodobasz a drugiemu nie ten temat to prowokacja, nikt nie moze byc tak glupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość chlopak mnie olal
Wiem już że to musi być prowo pustak to moze cie robil, bo ja mam w glowie troche oleju a nie jak te panienki co mysla tylko o jednym ,,

jakbyś miała trochę oleju, to nie zakładałabyś takiego tematu. enjoy :D