Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzycielka od zawsze

Ile placicie za zespoł?

Polecane posty

Znalazłam rewelacyjny zespol, ale koszt za dwa dni wyniosl by nas kolo 7000... :/ Są oczywiście zespoly nawet za 3000 ale wsrod takowych nie znalazlam nic dla nas:(( Powoli ręcę mi opadają:|

Gość o masakra strasznie
drogo, ja za zespół który grał na moim weselu płaciłam 1700zł, a u mojej siostry grał zespół za 2000zł, zabawa na obu weselach przednia:) Nie robili długich przerw bo się wymieniali, a jak goście siedzieli przy stole, przychodzili i śpiewali między stołami, było super:)

To jest strasznie drogo i mogę o nich tylko pomarzyć;( Nawet nie przeszla by mi ta cena przez usta gdyby rodzice zapytali;) Mam już dosyć poszukiwań.. Chcialabym juz nowoczesny zespol z mlodym skladem...

Gość zaraz zaraz.
marzycielka od zawsze----------> po pierwsze - za dobry zespół trzeba tyle zapłacić i ktoś kto potrzebuje takiej usługi to zapłaci, a po drugie - jeżeli szukasz zespołu, załóżmy na wrzesień 2011, to nie dziw się że ktoś taką cenę proponuje, jest duży popyt na usługi weselne a dodatkowo, jak to kiedyś Siekba napisała, za miejsce w kolejce trzeba płacić

Ano właśnie... Zespol ktory gra tylko utwory w rytmie umpcy umpcy mnie nie interesują:( A te z nowym, fajnym repertuarem kosztują...

Gość zaraz zaraz.
oby nie skończyło się tylko na marzeniach ;) a o jakim zespole pisałaś w pierwszym poście ? jeśli można zapytać

Gość moze dj
To wez sobie Dj-wodzireja i problem bedzie rozwiazany:)

Gość a gdzie wesele i kiedy
:D

Gość jungle
3 tys za jeden dzień - był tu już wątek o zespołach

zaraz zaraz. marzycielka od zawsze----------> po pierwsze - za dobry zespół trzeba tyle zapłacić i ktoś kto potrzebuje takiej usługi to zapłaci No właśnie niekoniecznie, nie przejedź się na tej bucie, to że ktoś mi wyskoczy z ceną 7 tys nie znaczy że w to pójdę - na szczęście jest wolny rynek i konkurencja.

...moją wątpliwość budzi zawsze pojęcie dobry??,zły??/to o kapelach/.Można stwierdzić,że każda istniejąca kapela/orkiestra/,ma swoich odbiorców,a sztuka polega na tym,by byli zawsze i...wszędzie,nawet w Warszawce za te 7000PLN na 2011:):)

Gość tweeddy
Nasz zespół bierze 3000 zł a za poprawiny 1000 zł na 2010 rok.

Gość
nas kosztował 2200

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz
u nas dj- 2400zl