Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agaaaaaaa

opóźniony przelew

Polecane posty

Gość Agaaaaaaa

W środę został do mnie wysłany przelew z Banku Śląskiego, gdzieś po godzinie 11, także mógł wyjśc dopiero następnego dnia ( ponieważ ląski ma tylko dwie sesje wychodzącego, ostatnia o godz. 11.30 - czego też nie rozumiem), jest poniedziałek, jestem po pierwszej sesji,a przelew nadal nie dotarł. Pani z banku miała mi sprawdzić dokładnie, o której i w jaim dniu przelew został wysłany do KIR-u i do tej pory nie mam żadnego odzewu. Czy ktoś miał kiedyś taką sytuację??

Gość nie przejmuj się - mam to samo
jak tylko "widzę" konto w Śląskim ........wiem, że przelew dotrze po 2 dniach roboczych!!!!!!!! Jak zlecą wysyłkę np. w piątek po południu to przelew mam na koncie we wtorek!!!!!!!!!!!!!!! Czekaj na razie :) A ty laldaco głupi jesteś i musisz te swoje nic nie znaczące ani pomocne posty wklejać bo się zesrrrał .

Gość hujowa ta twoja natura
popukaj się w czoło :o stary koniu :o:o:o

moge puknąć ale w twoje:P i wtedy nie bedzie tobie wcale do śmiechu ty worku na odpady poprodukcyjne:D

Gość Agaaaaaaa
w piątek babka ze śląskiego powiedziała,że przelew ma dojść ostatnią sesją, oczywicie nie było go. Cały czas czekam na potwierdzenie kiedy przelew został wysłany do KIR-u, na infolinii śląskiego pani zamiast odpowiedzieć mi na pytanie co może być powodem opóźnienia zaproponowała mi kredyt gotówkowy. Czy oni tam zatrudniaja ludzi z łapanki???

Gość Agaaaaaaaa
moze jednak ktos był wm podobnej sytuacji?