Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorenc123

brązowa farba do włosów

Polecane posty

Gość lorenc123

pytanie do dziewczyn, które farbują włosy: czy uzywałyscie kiedys farby do wlosow w kolorze brazowym, ale takim, ktory nie ma ciemnobordowego lub rozowego odcienia? ja wyprobowalam juz kilkanascie farb i kazdy z nich ma taki winny odcien. poszukuje farby ktora da odcien cieplego zlotego brazu.

Gość niestety ale chyba wszystkie
CIEPŁE brązowe odcienie dają czerowonamy,bordowy połysk:oDlatego lepij ywbieraj chodne odcienie brązu,popiletay brąz,mokka.

Gość ja farbuję
ciemnym brązem garnier naturals i wlaśnie są normalnie brazowe, chociaż wolalabym żeby miały troszke cieplejszy odcień;-) to może Ty mi coś polecisz:-)

Gość lorenc123
Ja tez bardzo lubie garnier naturals ciemny braz, ladny kolr ciemnego brazu uzyskalam farbujac tez farba wella profesionell ciemna czekolada (ale to juz byl prawie czarny)

Gość panna za szafą
Joanna " palona kawa" Nigdy nie miałam tak pięknego odcienia

Gość mekka
ja bym chciała ufarbować włosy na brąz taki sredni ..tylko nie wiem jakie farby są trwałe ? bo mam taki problem ze farba wogole nie trzyma mi się na włosach:/

Gość jaki to jest dokladnie
odcien tej PALONEJ NKAWY z Joanny?Czarny,brąz?

Gość crookes
ja bym chciała ufarbować włosy na brąz taki sredni ..tylko nie wiem jakie farby są trwałe ? bo mam taki problem ze farba wogole nie trzyma mi się na włosach:/