Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca lic.

praca lic

Polecane posty

Gość praca lic.

jak długo pisaliście pracę licencjacką?

Gość ybi7
miałam na bdb i pisałam 1,5mcaz czego wczesniej jeszcze zbierałam materiały, ale pisałam naprawde sumiennie, były dni, ze jak "przysiadłam' to od rana do wieczora

Gość upupupupupu
upupupuppupu

Gość praca lic.
strasznie długo jeśli ciągle pisałaś, moi znajomi pisali w tydzień , dwa..

Gość ice touch
a mnie zajęło to łącznie około tygodnia, obronę mam za 2 tyg. ale promotorka jest zadowolona... zbieranie materiałów zajęlo mi około miesiąca

Gość ybi7
tak, pisałam na ae w katowicach, praca miała 122strony, musiało byc ok 30 pozycji ksiązkowych oprócz tego artykuły prasowe, ustawy itd najwiecej zajął mi rozdział 3 gdzie musiałam dokonywac analiz itd, pierwsze 2 rozdziały to teoria poleciała szybko, wiem nie było łatwo, ale z naszej grupy praktycznie kazdy tak pisał

Gość ice touch
w sumie wiele zalezy od tematu pracy i ilosci wymaganych stron stron

Gość ybi7
dokładnie, ja omawiałam zagadnienia bankowe wiec troche tego było, trzeba było przebrnąc przez mase dokumentów ustaw, no słowem trzeba było sie w to :wgryżć" aby wiedzieć o czm pissać

Gość ice touch
ja zajmowalam sie analizą tworczosci pewnego pisarza ogolnie praca byla krotka bo wymagono mniej wiecej 30stron ale w jezyku obcym pisalam przez co zajelo to wiecej czasu bo wiadomo skladnia, ortografia itd.

Gość ice touch
dla mnie bankowe tematy to czarna magia, ale dla kogos kto sie tym interesuje to pestka, tak jak dla tej osoby przeczytanie kilkunastu dziel w jezyku obcym i pisanie o nich tez moze byc trudne, wiec tak jak mowie to zalezy od kierunku studoiw i tematu. A Tobie autorze/autorko ile czasu to zajęło?

Gość ............NN
niecały tydzien :P zalamka, odpuscilam wszystko nie chodzilam na seminaria dopiero jak mnie babka postrszyla wzielam sie do roboty. a materialy juz mialam wczesniej z miesiac:P nie spinaj sie

Gość a kiedy pisze sie ta
prace licencjacka??na koniec studiow?? i czego ona dotyczy??

Gość praca lic.
no właśnie mam niewiele czasu, ale nie wydaje mi się to specjalnie trudne (temat raczej nieskomplikowane, praca teoretyczna, materiały są) bardziej chodzi o problemy z ewentualnymi poprawkami, muszę zdążyć do końca października a promotor może się czepiać

Gość ice touch
promotor nie byłby promotorem gdyby się nie czepiał.. więc przygotuj się na to:) ale spoko myślę, że jeśli trochę sie wysilisz dasz spokojnie radę

Gość praca lic.
dzięki za odpowiedzi.. a na początku studiów takie plany miałam, że pracę będę tak sumiennie pisać miesiącami.. biorę się za pisanie dzisiaj!

Gość ice touch
heh też miałam takie ambicje:D więc życzę powodzenia

niech mi ktos odpowie:(

Gość ice touch
pracę licencjacką pisze się pod koniec 3. roku studiów jeśli studia są niejednolite a dwustopniowe. Temat wybiera się samemu lub promotor może jakiś podsunąć, i musi on być adekwatny do kierunku studiów, jeśli napisze się tę pracę to później jest obrona od tego zależy czy można iść dalej na studia magisterskie:)

dziekuje:)