Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starzejaca sie

poleccie dobry krem przeciwsmarsczkowy dla 25latki

Polecane posty

Gość starzejaca sie

jak w temacie mam sucha skore i 24.5 roku na karku niestety widac pierwsze zmarszczki mimiczne (okolice oczu, czola i ust), skora duzo wolniej sie goi po wypryskach itp wiadomo, ze kremow przeciwzmarsczkowych powinno sie zaczac uzywac, zanim zrobia sie porzadne zmarsczki wiec to chyba dobry moment, ale z drugiej strony chce, zeby to bylo cos dosyc delikatnego, zebym nie miala problemow w przyszlosci z dawkowaniem substancji przeciwzmarszczkowych (wiadomo, ze skora sie przyzwyczaja i wymaga coraz silniejszych kremow)

Gość zuza3232
Chętnie też skorzystam z rad,tylko ja mam 29 lat..... :D

Gość skóra się nie przyzwyczaja
to mit, tak kiedyś mówiły kosmetyczki jelsi użyjesz substancji których twoja skóra nie potrzebuje to po prostu ich nie wchłonie.... na zmarszczki najlepszy jest retinol więc szukaj go w składzie kremów, ważne są także przeciwutleniacze czyli wit A, E,C, likopen (wyciąg z pomidora) czy pycnogenol (wyciąg z sosny nadmorskiej) w twoim wieku ważne jest by dobrze nawilżać skórę od wewnątrz czyli np kapsułki doustnie z olejem z ogórecznika lekarskiego czy wiesiołka, pić duże ilości wody niegazowanej nawilżenie w kremach zapewni kwas hialuronowy wypróbuj Revitalift Loreala, nie jest kosmicznie drogi, u mnie świetnie rozprawił się ze zmarszczakmi na czole

Gość starzejaca sie
wody mineralnej wypijam hektolitry, w tabletki napewno sie zaopatrze:) dzieki za rade i czekam na kolejne

Gość starzejaca sie
up

Gość ajajajaja
o kurcze wystraszylas mnie, mam 23 lata jeszcze mi tradzik dobrze nie minal a Ty mowisz, ze masz prawie 25 i zmarszczki...niesprawiedliwa ta matka natura

Gość starzejaca sie
to nie sa jakies ekstremalne zmarszczki, po prostu pierwsze cieniutkie linie mimicznych-u osob z sucha skora sa szybciej widoczne niestety:( a nie chce tego zaniedbac i zalowac w przyszlosci, dlatego rozgladam sie za odpowiednim kremem

Gość Alutka1
Ja stosuję kremy eva natura z linii Profilaktyka Zmarszczek Mimicznych 25+. Na bazie lnu, malwy. Są w rozsądnej cenie i dobrze nawilżają skórę (no i nie są zbyt obciążające).

Gość narka53
Dobre kosmetyki i bezpłatne porady znajdziesz na www-atw-wiwetia.pl

Gość starzejaca sie
up jeszcze jakies rady? na wizazu polecaja avon anew rejuvenate-czy ktoras z was uzywala tego kremu?

Gość justysiaborsuczka
Ja polecam linię Soraya - kuracja mulitiwitaminowa (krem odżywczo-nawilżający), mam 27 lat i też walczę już z upływem czasu:) Postawiłam jednak na dobre nawilżenie i odżywienie. Oczywiście łykam capivit i piję wodę, ale również dużo herbatek owocowych. Zaczynam również kurację z białej herbaty:)

Gość do autorki tego tematu
ja ma 24 lata i z autopsji mogę polecić l'oreala na zmarszczki mimiczne.

Gość kaskadka
ja mam 27 i tez wlasnie zaobserwowalam zmarszczki mimiczne wokol oczu. Stosuje kremy pod oczy wogole ale czy to pomaga?? A biala herbata? Napisz cos wiecej

Gość Jedenasta jedenaście
Polecam Yves Rocher z serii vegetal dla kobiet po 25 r ż. Świetny, lekki, nie uczula.

Gość jak dla mnie
znakomity jest krem firmy Lancome Primordiale Optimum ,wlasnie na pierwsze zmarszczki

Gość justysiaborsuczka
Listki herbaty zawierają witaminy A, B1, B2, C, E i K oraz różne minerały np. fluor, żelazo, potas, cynk, magnez. Herbata bogata jest też w bioflawonoidy - silne przeciwutleniacze, które opóźniają proces starzenia i chronią nas przed rakiem. .. Będę piła po 2 filiżanki dziennie, oczywiście nie ekspresową, lecz liściastą - jest skuteczniejsza bo mniej zmodyfikowana.... 3 lata temu ważyłam 98 kilogramów, obecnie 64...uwierz mi, że to co jemy i jak jemy oraz co pijemy i jak pijemy wpływa na naszą cerę w sposób niezwykle istotny... Wiem, że może to się wyda prozaiczne, że picie wody, herbatek ziołowych, białej herbaty działa cuda...każda kobieta o tym wie. Jednak jak się głębiej zastanowić to mało jest takich które stosowały regularnie taką formę nawadniania i mają tego efekty... Każda o tym wie, ale nie każda ma siłę i wytwałość by codziennie to uskuteczniać:) Ja mam w sobie tą siłę, efekty mnie motywują:)

Gość kaskadka
no dobra moge ja pic bedac w ciazy??Moze glupie pytanie ale trudno

Gość Jedenasta jedenaście
Pyt do Justysi: o jakiej konkretnie herbacie piszesz?

Gość justysiaborsuczka
Zawiera dużi kofeiny która pobudza... Sprawdziłam jeszcze i nie ma przeciwskazań, jednak ja będąc w ciązy ograniczyłabym się do jednej filiżanki dziennie i to słabego naparu.... Ja urodzisz dzidziusia zaczniesz pełną kurację:)

Gość a ktora herbate biala
i gdzie kupujesz?

Gość justysiaborsuczka
Kupuję naturalną białą herbatę liściastą - kupowaną na wagę.

Gość starzejaca sie
owszem herbata jest dobra-zarowno zielona jak i biala ale prosilabym o powrot do tematu:)

Gość Madziulenka27
Ja też używam kremu Profilaktyka Zmarszczek Mimicznych eva natura. Na mojej skórze super się sprawdza :)

Gość weronikaa28
Widzę że jest nas sporo - wiernych świetnym kremom eva natura profilaktyka zmarszczek mimicznych 25+. Ja dodatkowo oprócz kremu na dzień z tej linii stosuję krem na noc - świetny zastrzyk skoncentrowanej energii.

Gość starzejaca sie
narazie kupilam avona rejunetvate (tzn musi dojsc z allegro) a po opakowaniu tego kremu kupie eve (pewnie bedzie delikatniejsza niz ten avon) dzieki za wszystkie rady:)

Gość kremik nivea
zawsze miałam problemy z doborem kremu do twarzy, dlatego też używałam najpierw bambino a później i w sumie do teraz używam kremu nivea....i powiem Wam, ,że nie widać moich 28 lat....na dzień pod makijaż używam kremu firmy dax.....

Gość Joleczka56
No z taką starością to faktycznie już niewiele można zrobić:) To żart. Skłonność do zmarszczek to przede wszysktim konsekwencja suchej skóry, więc trzeba ją dobrze nawadniać, a dobry w tym względzie jest keranorm, który działa bardzo długo i nie trzeba się smarować co 2-3 godziny, by skóra była elastyczna i nie czuło się ściągania. Poza tym nie jest zbyt drogi, bo kosztuje ok. 30 zł

Gość 13g3
A która szanująca się i dbająca o siebie dziewczyna używa AVONU? Każda dobra kosmetyczka od razu pozna że używasz chemii na twarz.

Gość narka53
Co to jest dobry krem? Przecież każda skóra jest inna. Dobre kremy i porady kosmetyczne znajdziecie na www.atw-wiwetia.pl Ja często kożystam z ich porad. Polecam.

Gość marysia251
Mam 25+. Moje ulubione to kosmetymi Eva Natura Profilaktyka zmarszczek mimicznych 25+. Dokładnie chodzi mi o kremik na dzień i na noc, mleczko i tonik, a także rewelacyjny krem pod oczy. Kosmetyki bardzo delikatne, dla wrażliwców. Każdy z nich zawiera biokomplex lniany, kwasy omega i proteiny malwy. Extra działanie.