Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieswiadomy_wawa

Ciaza kilka pytan..a raczej pytanie o jak najszybsze sprawdzenie ciazy

Polecane posty

Gość nieswiadomy_wawa

Witam uprawialem z moja dziewczyna seks dzien przed prawdopodobna owulacja.. niestety nie jestem pewien czy jakas czesc mojego nasienia nie wyladowala w jej pochwie jestem pewien ze czesc wyladowala na poscieli.. na drugi dzien dziewczyna powiedziala mi ze najprawdopodobniej ma bol owulacyjny bez zadnego zastanowienia pojechalem z nia do ginekologa od razu jak mi o tym powiedziala ginekolog zaproponowal nam aby wziasc tabletke escapele tabletka z typu antykoncepcja po stosunku w srode mija tydien od naszego felernego stosunku natomiast w czwartek podejzewam ze mija tydzien od jej owulacji tabletka zostala wzieta po 22 h od stosunku.. Jednak moja dziewczyna chodzi jeszcze do szkoly no i jej rodzice by nie byli zachwyceni gdyby okazalo sie ze jest w ciazy widze jak sie ona denerwuje i chcemy poprostu wiedziec czy jest w tej ciazy czy nie prosze mi napisac czy jest test ciazowy ktory by mi juz powiedzial czy doszlo do zaplodnienia i jakie sa metody dowiedzenia sie tego jak najszybciej.. Prosze o szybka odpowiedz pozdrawiam

Gość Wystarczy pomyśleć
Badanie beta hcg z krwi. Szybko i pewnie. A później zastanowić się nad dalszą odpowiedzialnścią w łożku :O

Gość nieswiadomy_wawa
Tak wiem to bylo troche nieodpowiedzialne zagranie z mojej strony..na nastepny raz bede mapewno uwazal..juz mnie tak nie karczcie na forum publicznym.. mam jeszcze tylko jedno pytanie czy ten test bedzie juz w stanie wykazac na 100% czy doszlo do zaplodnienia bo bylismy u ginekologa w pobliskim szpitalu poniewaz wszystkie prywatne oddzialy byly juz zamkniete i doktor ginekolog z ktorym rozmawialismy powiedzial mi ze to jeszcze jest za wczesnie zeby takie cos stwierdzic a wiem ze w tej placowce jest mozliwe takie badanie poniewaz dzwonilem i dowiadywalem sie.. prosze o odpoweidz

Jak wzieła tabletkę "po" to po co te nerwy??? i to jeszcze 22h po stosunku? i to jeszcze jak nie doszło do pełnego wytrysku?? człowieku...czym ty się kłopoczesz:) jak chcesz mieć pewność to w nast.środę zróbcie test polecam Quick Vue...ale wynik znam-negatywny:) Nie masz sie czym martwic-zresztą nawet beta z krwi nie wykryje wcześniej niż 13dni po stosunku...Ale mówię ci-niepełny wytrysk+tabletka "po" wzieta 22h po stosunku... NIE MA SZANS NA CIĄŻE!!! I nie piszcie ze nie sa odpowiedzialni!! co to za bzdury-jakby nie byli to by nie pojechali po escapele tylko szukali gina do usunięcia-zresztą każdy musi sie uczyć na błędach-już raczej będą pamiętać o zabezpieczeniu po takim czymś:) pozdrawiam i nie martw sie:) nie jest w ciąży.:)

Gość nieswiadomy_wawa
No dzieki troche mnie uspokoilas tylko wiesz sama wole miec pewnosc wiec za tydzien w srode zrobie ten test.. Tylko wiesz denerwuje sie i tak bo na ulotce pisalo cos takiego ze tabletka wzieta przed owulacja daje prawdziwy razultat oraz wzieta do max 12h, zreszta duzo naczytalem sie o escapele i boje sie ze jezeli wziela ta tabletke i te jej spadajace jajeczko sie cofnelo to boje sie ze dojdzie do ciazy pozamacicznej i dlatego chce szybko wiedziec czy jest w ciazy czy nie bo przeczytalem ze taka ciaza szybko wykryta moze zostac usunieta bez operacyjnie a nie chce zeby ona cierpoiala bo zbyt mocno ja kocham..wiec 14 dni po stosunku zawioze ja na ten test krwi dla pewnosci..co do wytrysku to jak juz to bylo (bo sam nie jestem poprostu pewien czy w niej jeszcze bylem stalo sie to tak szybko :PP) to bylo to jedne pryusniecie jezeli ono w ogole bylo bo sam nie wiem.. a tak w nawiasie chcialbym spytac czy dziewczyna ogolnie czuje wytrysk?bo moja dziewczyna nie mowila mi zeby cos czula jakies cisnienie albo cos.. Dzieki tak w ogole zlotowlosa za wyrozumialosc ale chyba wiem czym to moze byc spowodowane jestesmy w jednym wieku..;) pozdrawiam..

Gość tak dziewczyna
czuje wytrysk...