Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cotomozebyc...

POMOCY!!!

Polecane posty

Gość cotomozebyc...

dzisiaj zaobserwowałam na majtkach taki biały śluz, było go bardzo dużo, przypominał kluski i był nieprzezroczysty? co to jest? wcześniej kilka dni swędziało mnie w kroku, nie wiem może to ma coś wspólnego.. proszę o pomoc, boję się.. :O

Gość grzyba złapałaś

Masz zwyczajna infekcje musisz iść do ginekologa przepisze jakieś antybiotyki i będzie po kłopocie

Gość dgSF
ile ty masz lat?? 11 ?

Gość hnyrjnrs
przeciez sluz jest po i przed okresem kazda baba tak ma ;/

Gość tak cienka na wszystko
antybiotyki :O pogięło cię 🖐️

Gość cotomozebyc...
ludzie, to nie jest normalny śluz, bo chyba wiem jak wygląda on przed okresem! przecież mówię, że takie kluski jakieś, nigdy czegoś podobnego nie miałam... grzyb? weźcie nie straszcie.. 16 lat mam.

Gość bezczelnie plaska patrisha
kurwa, czy naprawde musicie obrzydzac ludziom poniedzialkowe popoludnie? ja rozumiem, ze masz mega zajebisty problem z grzybica pochwy, ale do kurwy nedzy, idz se z tym na Antykoncepcje, oni lubia tam takie glodne kawalki o pelnokrwistych macicach, obfitych okresach, utknietych w tzipce tamponach i bialych kluskach ze sluzu:o ja pierdole, ludzie, troche oglady:o:o:o zniesmaczylam sie maxymalnie:o

tak cienka na wszystko antybiotyki pogięło cię Morzę Trochę kultury co? Wiadomo lekarz sam zadecyduje, co przepisać napisałam jakieś

Gość cotomozebyc...
nie pójde do gina w życiu :O

No to cierp, tylko jak tego nie wyleczysz to powikłania mogą być ciężkie

Gość szukampomocy.kk
ludzie, jestem ze wsi, mam 16 lat i przeciez sama sie nie dostane do gina, a rodzicom wstydze sie powiedziec :O

A co ma do tego wieś? Mieszkasz na wsi gdzie dyliżans dojeżdża raz w tygodniu no nie przesadzaj.

Gość szukampomocy.kk
a jak to samemu mozna wyleczyć?

jak nie wiadomo jaka to jest infekcja bakteryjna, wirusowa czy grzybiczna to jak można coś takiego leczyć jak nie ma pewności co ci dokładnie jest co? Teraz mozemy gdybać tylko

Gość 000pllll
Sama nie wyleczysz, zrobi Ci się stan zapalny a nie leczony to chyba wiesz do czego może doprowadzić!!! Tego dziewczyno nie leczy się samemu! Lekarz na bank Ci przepisze tabletki dopochwowe, przynajmniej jedną na dzień i jedną na noc :)

smaruj ,,clotrimazolum'' 3 x dziennie.zaparz w garnku szałwie i rumianek po 3 torebki i rob nasiady na ten garnek.to infekcja i prawie kazdqa babka to ma.polecam tez wsmarowac jogurt naturalny na paluszku do pipusi. nasiady rob jak jest gorace .para zeby byla.

Gość szukampomocy.kk
kobitka -> dziękuję, spróbuję :)

Gość szukampomocy.kk
jak mnie swędziało to też rumianek stosowałam i przeszło.

Objawy przechodzą pytanie czy przechodzi przyczyna moim zdaniem nie, ale to twoje zdrowie.

a co do lekarzy to zapewne przepsalby ci ten clotrimazolum...po co wiec isc i tracic czas? beznadzieja.tyle moich kolezanek to mialo i jakos zyja.same wyleczyly.ja tez. a nawet slszalam co robili kiedys jak nie bylo leków konkretnych na to. ponoc dobre jest wsadzic tampon ,,czosnkowy'' na noc. czosnek przebic na nitke i trzymac go cala noc.ale ja sie nie odwazylam.smrod czosnku chyba by mnie zabil:/