Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZieloneOczKobiety

WARTOŚCIOWI faceci!Odezwijcie się, wyjdźcie na ulicę!!

Polecane posty

Doskonala wypowiedz sun. Ja zwrocilem uwage na inna sprawe ktorej nie poruszylas (oprocz wygladu). To, ze jej nie poruszylas bardzo dobrze o tobie swiadczy.

do zawsze szczery: chodzi o pieniadze?? mezczyzna wartosciowy to mezczyzna pracowity i zaradny, ale nie oszukujmy sie- roznie w zyciu moze sie zdarzyc kazdemu z nas, raz sa pieniadze, raz nie ma. poza tym kobieta tez powinna pracowac, nmo chyba ze partnerzy ustalą , ze ona zostaje z dziecmi a mąż zarabia. ale to juz kwestia indywidualna kazdego ze zwiazkow:)

Gość I co z tego_
sun6 - fajnie sie czyta Twoje slowa... ale powiedz to mojej bylej:(

Gość Mineciarz
szkoda ze ten wartościowy dalw as kobiet będzie zawsze "przyjacielem, kolegom" dlatego siedzimy w domach, bo po chuj się starać zeby potem usłyszeć "jesteś moim super przyjacielem i nie chce cię stracić jak coś sie popsuje", bardzo mnie cieszy fakt że wierzycie w moc tych słów bo idealnie w czasie ich wypowiedzenie = koniec przyjaźni :)

Gość do zawsze-szczery
to co miałes na mysli? jakis pokreocony jestes i widać, że wziołeś namiar na ta z zielonymi oczami, probujesz jej lightowo nawrzucac

Gość Normalnosc 84
ja jestem wartosciowy mam 24 lata i dla mnie wartosciowa :) kobieta jest kobietą ktora nie jest interesowna przedewszystkim !

Gość Normalnosc 84
Dlaczego kobieta na portalach internetowych pisze : szukam złotej rączki z pomyslem na zycie dobrą pracą itp .Jezeli czyta takei wymagania norlany facet ymsli sobie pracy super nei mam pomysl na zycie? owszem ale to wspolnie ustalony z przyszla partnerką złota rączka ? cos potrafi ale nie kazdy jest wybitnie zdolny manualnie.Dlatego wielu facetow odpuszcza sobie nawet napisanie do takiej Pani to nei bedize partnerka ktora bedize wspierac tylko kula u nogi :(

do "i co z tego" byc moze nie byliscie sobie przeznaczeni, albo ona ni umiala docenic tego co ma. roznie bywa. ja uwazam ze w zwiazku trzeba duzo z siebie dawac, przede wszystkim okazywac swoje nieustanne zainteresowanie i milosc. mezczyzna jest nigdy nieodkrytym do konca czlowiekiem, kazdy dzien powinien byc okazja do odkrywania go na nowo:) i poznawania i cieszenia sie nim. sama bylam w 9letnim zwiazku (poniewaz jestem osoba monogamiczna z natury, raczej lojalną i oddaną- to dla mnie najwyzsza wartosc), ktory skonczylam 5 miesiecy temu. dlaczego skonczylam? bo zwiazalam sie z facetem trudnym, ktoremu zawsze bylo zle,nic nie potrafil docenic, a moze po porostu bylam za dobra. sama nie wiem, ale dla mnie szacunek to podstawa. ale nie zaluje tego, wrecz przeciwnie- moj zwiazek przeszedl chyba wszystkie mozliwe etapy i duzo sie nauczylam:)

i powiem wam ze nie rozumiem kobiet piszących "faceci to swinie", albo mezczyzn " kobiety to k....y".. nie rozumiem jak mozna tak generalizowac tylko dlatego ze mamy za soba zle doswiadczenia. a moze by tak zaczac od siebie? moze ja sam/sama przyciagam do siebie takich pertnerów/ partnerki? moze tez popelnilam jakies bledy?

Gość taktaktaki juz
No, faceci na ulice, bo wartościowe kobitki już tam są!

Gość vvvvv
kto? ulicznice?

Gość vvvvv
Nie, próbuje tylko ustalić jakie kobiety są na ulicy

przez ulice przewija sie codziennie tysiace kobiet jak i mezczyzn, wiec nie jestes w stanie ustalic jakie są;) hehhe fakt, "wartosciowi faceci wyjdzie na ulice" jest troche niefortunne, ale kto by sie tam czepial szczegolow:) a tak naprawde, to sama nie wiem, gdzie mozna spotkac fajnych facetow, chyba nie ma na to reguly, po prostu trzeba trafic:)

Gość upupupup
up