Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZieloneOczKobiety

WARTOŚCIOWI faceci!Odezwijcie się, wyjdźcie na ulicę!!

Polecane posty

Gość a jakie trzeba miec mieszkanie
samochod i ile na reke zeby byc wystarczajaco wartosciowym?

Odnoszę wrażenie, że patrzysz na mnie z góry, jak na jakąś tępa panne, no ale wkońcu kazdy ma prawo do własnego zdania nic na to nie poradze, ze takie projekcje podpowiada ci twoj mozg a juz zupelnie nic nie poradze na to, ze sobie przeczysz

Gość ZieloneOczyKobiety
Przecze sobie? W którym momencie?

zawsze szczery Ty zawsze taką podpuchę urządzasz ,że panny się same plątać zaczynają ;-) co do pana ,który był za dobry -widocznie to zła kobieta była,ale nie wszystkie takie ,są jeszcze normalne i następnej nie potraktuj z buta za grzechy tej

Gość ZieloneOczyKobiety
To po co sie udzielasz na tym forum, jak sądzisz że "pierdziele od rzeczy"?

"Ja się odezwałem pokazałem... I dostałem kopa, bo byłem za dobry Po co Wam wartościowi faceci? No po co?" Toż mówię, że frajer :o.

"co do pana ,który był za dobry -widocznie to zła kobieta była,ale nie wszystkie takie ,są jeszcze normalne i następnej nie potraktuj z buta za grzechy tej" Nie no, pewnie. Lepiej niech jego traktują ciągle z buta :D.

autorko zs ma po prostu do ciebie żal, że on na twoje hasło na ulicę nie ma co wychodzić:P tylko wstydzi się przyznać, więc cię atakuje to pisałam ja - bardzo szczera ike :P

Gość ZieloneOczyKobiety
:))

Ja atakuje? Kobiete o zielonych oczach? Nawet mi to przez mysl nie przeszlo. a wiesz co to jest podświadomość ??

autorko- pamietaj wartościowi mężczyźni nie obnoszą się ze swoją wartościowością po ulicach ani po forach, jak Twoj interlokutor w tym temacie po prostu- nie muszą tak autorko- jak spotkasz na ulicy lub kafe chama i buraka- to wiedz , że to bardzo wartościowy człowiek- tylko skrzętnie to przed tobą ukrywa:)

zs wierzę w twoją inteligencje- sam się domyśl ;)

Gość mondra Kaśka
prawdziwą twarz faceta poznaje sie dopiero wtedy ,gdy sie z Nim zrywa---wtedy wychodzi z nich ta cała ich wartościowość :)

zs w TYM wypadku nie skorzystam, bo pannie uderzy woda sodowa do głowy juz łazi po topach i jej się zdaje, że jest dla mnie odpowiednim partnerem do rozmowy jestem dobrym człowiekiem- więc czasem się zwracam bezpośrednio do niej- niech ma ale wolę nie przedawkować- niezbadane są wyroki boga małej mi

"prawdziwą twarz faceta poznaje sie dopiero wtedy ,gdy sie z Nim zrywa---wtedy wychodzi z nich ta cała ich wartościowość " Zmień nicka, bo obecny ci nie pasuje :o. A słyszałaś o takim czymś jak emocje?

Gość mondra Kaśka
Alter nie dam satysfakcji pewnemu nickowi ,którego nie widzę,więc Twego postu nie skomentuje tak jak bym chciała oczywiście pozdrawiam Cię serdecznie i życzę szczęscia pa👄

ikuś, zatem mam prośbę czy mogłabyś nie zwracać się bezposrednio do mnie? ciągle na to czekam, aż przestaniesz a Ty nie możesz się powstrzymać możesz po prostu nie czytać :) ewentualnie nie zwracać na mnie uwagi... nie pisać tam gdzie ja........ nie pisać do mnie, o mnie........... odejść z kafe.......... zobacz ile masz możliwości MI- wykorzystaj je zamiast się przede mną ze swoimi prośbami błaźnić :)

"Alter nie dam satysfakcji pewnemu nickowi ,którego nie widzę,więc Twego postu nie skomentuje tak jak bym chciała" Szkoda :o.

ike- ale elaborat przykro mi,ale nie odejde z Twojego powodu z kafe to siedź i nie skamlaj:)

"Alter- a moze wezmiesz pod uwage siebie i mnie w kisielu?" Podoba mi się ten pomysł - kiedy i gdzie :D.