Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tanke

Co jest przyjemnego w spotykaniu się z tłustym facetem

Polecane posty

Milioner--> nie spocznę na laurach ;] Ale też nie chciałbym wyglądać jak kijek. Masę muszę mieć, wiem że to dla serca złe. No ale będę się pilnował :)

Sory, że wyskakuję z takim dziwnym pytaniem, ale naszła mnie refleksja - Załamany, jaką Ty masz dietę, że Ci się udało tyle schudnąć? Sam szukam jakiegoś skutecznego sposobu na zrzucenie oponki, więc może się podzielisz tajemnicą :)

Gość ja sama jestem
przy kosci i sie zastaniawiam czemiu faceci chca byc ze mna a na np. teraz mam goscia baardzo przystojnego, za ktorym wiele panienek sie oglada. a ja jestem naprawde gruba. ludzie mowia ze z twrarzy jestem ladna. no i co? a sama mialam facetow i takich i takich, ale to nie cialo sie liczy tylko serduszko:D

Załamany > wcale nie jesteś gruby:) Przy takim wzroście, 92 kg to przecież wcale nie za dużo:) A ja np wolę facetów z brzuszkiem:) Jest się do czego przytulić:D Są tacy mięciutcy, aż chce się wtulić w takie ciałko:) A co to za przyjemność przytulić się do kościotrupa... A to czy śmierdzą... Owszem, może i taki grubasek się bardziej poci, ale to kwestia higieny - przede wszystkim. Znam wielu grubiutkich panów, którzy zawsze ładnie pachną i wielu szczupłych, którzy roznoszą nieprzyjemny zapach. Także - co kto lubi:)

Gość Chyba nie umiecie czytać
w temacie topicu jest wyraźnie napisane TŁUSTYM FACETEM. Jest indeks BMI który Z DUŻĄ tolerancją określa ROZSĄDNE gabaryty. Chudy który wpieprza a nie tyje tez ma jakiś problem w układzie sterowania chyba że jest bardzo aktywny, umysłowo lub fizycznie.

Doktor- o mało co nie zostałem wegetarianinem... Wpierdzielałem same zielone, jadłem częściej ale mniej. Głownie 3 posiłki dziennie- Obfite śniadanie, mały obiadzik, i mała kolacja maksymalnie 2 godziny przed snem. Między tymi posiłkami podjadałem owoce i niegotowane warzywa. Oczywiście dużo ruchu. Ja trenuję kosza amatorsko, no i śpiewam w kapeli. Darcie mordy w hardcorowej kapelce to też wysiłek dość duży ;] Aha, i to najgorsze dla mnie.... Musiałem odrzucić alkohol... :( Teraz piję piwko sporadycznie. Kumpkle trochę się wkurwili bo zawsze robiliśmy jakieś bibki, no ale niestety coś za coś ;]

Gość An.na kup sobie misia
nikt nie mówi o kościotrupach tylko dyskutujemy o TŁUSTYCH facetach, a także o tych z BRZUSZKIEM bo i tacy się trafiają, wielki kałdun na patykowatych nogach i z patykowatymi rękami. A to już tylko niechlujstwo, wystarczy zacząć ćwiczyć, po kilka minut dziennie, i słynny mięsień piwny zacznie znikać. A kilka minut dziennie można zawsze znaleźć, nawet stojąc w korach czy urywając ten czas z oglądania bzdur (czytaj - wiadomości, seriali, dyskusji politycznych) w telewizji. Albo wstając 5 (pięć!) minut wczesniej.

Pomarańczowa osobo od misia - czasem to wcale nie jest takie hop siu, wiem po sobie - jem naprawdę niedużo (dziennie nie przekraczam 1800 kalorii, co dla faceta o moim wzroście i wieku stanowi nieco ponad 60%) dziennego zapotrzebowania, ruszam się dużo (4-5 razy w tygodniu dwugodzinny,trening aerobowo-siłowy, do tego w sezonie w każdy weekend około 100 km na rowerze, zimą zamiast roweru basen w dużych ilościach), a mimo to wciąż i niezmiennie mam na sobie nadmiar tkanki tłuszczowej. Więc zanim zaczniesz generalizować, pomyśl o tym ze bywają przypadki - wcale liczne - które burzą Twoją regułę. Załamany - dzięki, postosuję i zobaczę co to da :)

Gość Kolego wiem co mówię
na mięsień piwny 5 minut dziennie. Na złogi tłuszczu w innych miejscach może więcej, na mięsień piwny PIĘĆ minut.

brzuszek to niechlujstwo?? coś chyba przesadzasz... owszem, niektórym i wystarczy trochę poćwiczyć, ale niektórym nie. A niektórym po prostu się nie chce, albo nie potrzebują:) filmik przedstawia człowieka z chorobliwą otyłością, nie sądzę by i o takich mężczyzn chodziło autorce postu.

co kto lubi, ja nie przepadam za otyłymi ludźmi, tak kobietami, jak mężczyznami, jeśli chodzi o efekt wizualny, kojarzą mi się z niedbaniem o siebie, brakiem silnej woli etc., ale mam słabość do misiów, 190 cm i 100 kg to ideał, a moja najlepsza przyjaciółka ma nadwagę

Gość Doktorze
uruchom stosowne procesy w układzie sterowania. Uruchom spalanie tłuszczu. Jak? Tak jak jogini i amatorzy swobodnego nurkowania uruchamiają ograniczenie poboru tlenu, zwalniają puls, itd. Jeśli oni to potrafią - Ty potrafisz uruchomić spalanie tłuszczu. Znajdź sposób, i to bez farmakologii. Ten sposób istnieje, skoro są ludzie żrący jak konie a wręcz szczupli. Twój organizm to potrafi.

Gość Do samej śmierci
Mój miał kiedyś niegroźny brzuszek a teraz trzeci stopień otyłości (potocznie nazywany otyłością śmiertelną). Brzuszek wynika z lenistwa i ze złego odżywiania. Później brzuszek przeradza się w nadwagę, otyłość, monstrualną otyłość. Mówcie o mnie co sobie chcecie, ale ja w sobotę zamierzam pożegnać się na zawsze z moim otyłym misiaczkiem i poszukać pana zadbanego. Zadbanego czyli bez brzuszka.

Gość A czy NIE CHCE się
zadbać o własny wygląd i sprawność to nie niechlujstwo? Czego jeszcze im się nie chce? Albo nie będzie chciało wkrótce? 190cm i 100 kg to nie nadwaga, sprawdź BMI, jest całkiem ok. Ale takie 180 i 130 kg?

Gość Do samej śmierci
Dzięki, ale pocieszać mnie nie trzeba a i kontakty nawiązuję dosyć łatwo. Poradzę sobie :D

Gość z duszą na ramieniu
następnego upasie i znów pójdzie się dymać gdzie indziej co za kobieta :)

Gość Do samej śmierci
Nikogo nie upasłam. Nawet z nim nie mieszkam więc wypraszam sobie. Jego otyłość jest jego zasługą. Jego i tylko jego.

Gość Tak ludzie tuczą się
tylko i wyłącznie na własne życzenie. Jak tu ktoś pisał - jak masz błąd w programie, który tkwi w umyśle - to go popraw. Wiem że jest w przygotowaniu książka na ten temat, ma tytuł "Szczupli, sprawni, zdrowi i szczęśliwi" ale to chyba jeszcze ze 3 miesiące...

Gość Tanke jeśli jeden
tucznik zastanowi się nad sobą i coś zmieni to i tak wszyscy będziemy wygrani. I estetycznie, i finansowo, bo może nie trafi go ani zawał ani wylew. Czy sa jakies wagi które automatycznie wyliczają BMI i pokazują przekroczenie normy?

Gość Może to jest tak jak z facetam
podobno wielu takich "bardzo eleganckich" płaci Bułgarkom przy drodze za możliwość lizania cipki bo ma ona intensywny zapach, więc może taki tłuścioch spocony i sapiący na takiej samej zasadzie działa na kobiety? Kto wie jakie instynkty w nas drzemią?

jeśli chodzi o szybkie zgubienie masy, to dobrze działa termo speed , ale dla ludzi ze słabym sercem nie jest zalecane, mi pomógł, ale naprawdę po tym jak się przestanie go brać trzeba pilnie!!!! przestrzegać diety... Da się zgubić wagę ale trzeba ostro się pilnować.... Ja to przezwyciężyłem.

Gość Trzeba mieć mózg i mniej
żreć, a nie prochami się faszerować i nabijać kieszenie koncernom farmaceutycznym. A zaoszczędzoną kasę przeznaczyć na książki, mydło i dezodorant.

Sory kolego, ale czy się faszeruję to już moja sprawa. Koksów żadnych nie biorę, a Termo Speed brałem na samym początku diety żeby jakoś się bujnąć. To był jeden cykl, a jeśli chodzi o wypychanie kieszeni koncernom farmaceutycznym to też nie powinieneś się tym interesować tylko pilnować swoich kieszeni. A o siebie dbam, więc teksty z mydłem wsadź se w dupę. :)

Gość I znów Uderz e

Gość I znów UDERZ W STÓŁ
a nożyce...

Gość Czy na tym forum jest
tylko i wyłącznie Załamany, który wszystko bierze do siebie?