Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tanke

Co jest przyjemnego w spotykaniu się z tłustym facetem

Polecane posty

Gość To niemożliwe aby w 5 minut
dziennie zlikwidować mięsień piwny, człowieku musiałbyś ćwiczyć co najmniej z miesiąc po 5 minut dziennie. Kto ma tyle cierpliwości?

Gość a co dopisze sie
Ja tez uwazam, ze tlusci faceci sa oblesni. Codzien jest topik o grubych kobietach ale fakt jest taki, ze grubsza kobieta wie co to mydlo, woda i dezodorant, mnostwo grubszych kobiet dba o siebie i nie smierdzi a autobusie. Natomiast 99% grubych facetow to normalnie wieprze, ktore dopiero co wyszly z chlewa. jedzie taki rano i wpierdala trzy kanapki w autobusie, ze mu sie maslo topi w bulce i tluszcz kapie to nic. Wraca po poludniu i smierdzi tak, ze mozna umrzec od zagazowania. Dodatkowo bezwstydnie puszcza ciche smierdzace baki bo ciagle zre. Nie uzywa dezodorantu a przy swoj wielki bebech nie jest w stanie podetrzec tylko po wizycie w sraczu wiec smierdzi dodatkowo. Grubym facetom mowimy stanowcze nie ! won na silownie.

Gość Każdy który myśli
ale ja NIE jestem tłusty, to nie do mnie - JEST TŁUSTY. Jesli zastanawia się czy jest tłusty lub czy za tłusty - JEST TŁUSTY. I jak brzuch wystaje do przodu bardziej niż klata (poczekać 5 minut czy jest w stanie ten stan utrzymać) - JEST TŁUSTY

Ludzie, żyjemy w XXI wieku - każdy może zadbać o swój wygląd, wystarczy tylko troche mobilizacji! Osobiście nie wiem, jak można doprowadzić do stanu, kiedy wygląda sie jak beczka...

Gość hehehehheeheheehhehee
cóż latem da cień, a zimą ogrzeje ;))) pzdr

Gość Ale jak się jest tłustą
to przy tłustym się nie wygląda tak grubo. Więc się pasie swojego Misiaczka...

"Możecie mnie wyzywać od grubasów itd, ale i tak wiem swoje, jeśli chodzi o dzieciaki, to nie plnuję żadnych małżeństw, oraz dzieci, bo ich nienawidzę ;] Życie...." byahahahah :D kluska nie planuje małżeństw heheheh :D to tak jakbym ja napisał, że nie planuję zostać prezydentem USA :D najpierw zrzuć 30kg, zapuszczony spaślaku a dopiero potem mów, że nie planujesz się żenić :D

nie wiem co jest przyjemnego w spotykaniu się z tłustym facetem bo , żadnego takiego "bliżej" nie poznałam. Wizualnie mnie niestety odrzucało....a wiadomo, że najpierw zwraca się uwagę na wygląd drugiej osoby- podoba się , kontynuujemy znajomość poznając jej charakter

Gość bredze
polecam maciorkę mniam

Gość głos z zaświatów
! ACHTUNG ! WNIMIANIE ! POZOR ! UWAGA ! Ministerstwo Zdrowia przypomina i ostrzega! z jarkiem nie należy dyskutować, on ma swój świat, w którym rządzi i króluje, poza tym regularnie przyjmuje lekarstwa co powoduje, że jest jedynie niegroźnym idiotą :)

Gość śmaka owaka...
A ja też nie lubię grubasów...no nic nowego...wolę jak facet ma trochę wyćwiczone ciałko, ale nie musi być chodzącą kupą mięśni z wodogłowiem (wiem, wiem, są i w tej grupie społecznej wyjątki). Sama mam raczej normalną budowę ciała, ale trzeba jednak nad tym pracować (175 cm i 61 kg). Nie wyobrażam sobie sexu z facetem ważącym 150 kg... to jakiś koszmar....

ty ale ja nie warzę 159 kg, tylko 92 przy 179 cm wzrosty, tkanka tłuszczowa 21%. Janek, mogęsię ząłożyć, że jesteś chudziutkim leszczykiem który przez internet jest KOZAKIEM a jakby przyszło co do czego to byś spierdalał paląc podeszwy od sandałków :) Mam gdzieś takich jak ty, ćwiczę, trenuję kosza, a ty se gadaj zdrów.... :) Mogę c8ię jedynie osrać jak tak bardzo tego chcesz :)

myśl sobie o mnie co chcesz klusko Ty ćwiczysz? chyba pulchne paluszki na klawiaturze :D wzrostem jestem identyczny z Tobą, ćwiczę 4 razy w tygodniu a ważę 77 kg i mam znakomitą definicję, o czym Ty, sądząc po wadze, możesz tylko pomarzyć, zalany tłuścioszku :classic_cool: PS: "warzę"? warzy to się piwo ćwoku z nadwagą biuahahahahh :D

Boze jaki ten temat jest płytki i co niektórzy ludzie tutaj. Aż szkoda. Jedni są grubi inni są chudzi. Ci chudzi tez nie zawsze dbaja o siebie , sapia i smierdzą, niem a to znaczenia kto jest jaki. Jeśli ktos dba o higienę to nie śmierdzi. A czy CI z pośrednią waga to moze pachnące ciasteczka ktore nie pierdzą nie sapią, nie bekają i nie śmierdzą no szczyt idiotyzmów .... :-D :-D :-D

Jarek.84 sądząc po Twoich wypowiedziach jesteś płytki i głupi jak but :-) ta siłownia chyba Ci mózg odebrała naprawde ;-) ale czego mozna sie spodziewac po czlowieku siedzacym 4 dni pod rzad na silowni, przerost masy nad mózgiem ;-)

Gość tlusty facet
Ja jestem tlusty, wzrost 185cm i 115kg wagi. Przez wiele lat cwiczylem na sillce, wiec poza brzuchem mam troche miesni. Myje sie 3 razy dziennie, autobusami nie jezdze, w samochodzie mam klime. W upaly sie poce, jak kazdy, ale nie mam problemu z przebieraniem sie tyle razy, ile trzeba. Przyznaje, im wieksza ilosc tluszczu, tym bardziej zmniejsza sie libido. Mam 38 lat i faktycznie jak nie cwicze nic a nic, troche sie dziwie, gdzie ta moja chec na cipke. chcialbym wzyc mniej, ale naprawde nie widze powodow (poza zdrowotnych), ktore by mnie do tego zmuszaly. Dziewczyny sie usmiechaja, w pracy potrafie zalatwic kazdy kontrakt handlowy, w dobrze skrojonym garniturze nikt nie mowi na mnie grubas, parowa itp Jestem jaki jestem, jezeli ktorej z Pan przeszkadza wiszacy brzuch, to wystarczy zgasic swiatlo.

" Jarek.84 sądząc po Twoich wypowiedziach jesteś płytki i głupi jak but ta siłownia chyba Ci mózg odebrała naprawde ale czego mozna sie spodziewac po czlowieku siedzacym 4 dni pod rzad na silowni, przerost masy nad mózgiem " sądź sobie co chcesz pasztecie, nic nie obchodzi mnie bardziej niż opinia tucznika z babskiego forum :classic_cool:

Ja wam powiem ze osobiscie wazylem 137kg i dobrze wiem ze sex przy tej wadze to katastrofa. W tej chwili zchudlem juz 25kg i juz teraz sie czuje jak mlody bog a jeszcze po operacji zolodka ktorej sie poddalem mam schudnac jeszcze 30 ale warto sie pomeczyc

Jarek.84---> i tak dla mnie jesteś idiotą i wieśniakiem, z większym przygłupem od ciebie nie pisałem jeszcze na żadnym forum :) To co piszesz to na mnie nie działa, ja wiem swoje, a ty dalej dogryzaj, bo tylko na to cię stać ;] Słowa typu "kluseczka", "tłuścioszek" na mnie wrażenia nie robią :) W dupie byłeś, gówno wiesz pajacu :> :*

A tak na marginesie, mogę pomarzyć żeby mieć taką sylwetkę jak ty?? Hahaha, wcale takiej nie chcę. Chcę zjechać jeszcze 2kg, i mieć równą 90. To mi starczy :) Gram w kosza, i przy niskim wzroście większa masa mi się przydaje. Z resztą jestem człowiekiem z dużym poczuciem humoru i nie mam potrzeby żeby więcej wagi gubić ;]

Gość laleczka 33
Wybacz załamany, ale w tym wątku jakoś tego twojego poczucia humoru nie uświadczyliśmy. Chyba jednak jesteś facetem, który myśli o sobie, że ma poczucie humoru :O

"i tak dla mnie jesteś idiotą i wieśniakiem, z większym przygłupem od ciebie nie pisałem jeszcze na żadnym forum " cóż za rozgniatająca riposta, poziom z pogranicza przedszkola z zerówką, wciąż nie mogę dojść do siebie po tych inwektywach :D chciałbym widzieć jak rusza się 179 cm facet z wagą 92 kg podczas gry w kosza - zaiste musi być to przekomiczny widok :classic_cool: czy marzysz o tym by wyglądać tak jak ja? nie wiem, bo nie wiesz jak ja wyglądam, ale za to jestem pewien, że żaden facet mojego wzrostu nie marzy by ważyć 92 kg :D

Gość sonic youth
Jaruś, a zasady kultury Ty znasz? :D czy tak już zawsze będzie?

Proste taka samo ja z tłustą kobietą !!!! straszne wali jak twaróg

Gość sonic youth
a szkoda... :O