Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tanke

Co jest przyjemnego w spotykaniu się z tłustym facetem

Polecane posty

Każdy ma swoje poczucie humoru, dla jednych ktoś wydaje się śmieszny, a dla innych nie. Jarek---> Shaq O'neil 216/149

Kurde, urwało mi temat. Więc tak---> onei'l 216/149, i jakoś gra, jest najlepszym centrem w NBA. Jeśli on przy takiej wadze, i dość dużym % tkanki tłuszczowej może się ruszać, to i ja też przy 179/92---21% tk. tł. Jarek- skąd wiesz że jakiś facet twojego wzrostu nie marzy o tym by mieć 92 kg wagi?? Posrany jesteś i tyle, gadaj zdrów flusiu a ja i tak wiem swoje ;]

Gość no ręce opadają
niby takiś z poczuciem humoru a spinasz się na teksty tego debila jak dzivka na banknot dwustueurowy, daj se na wstrzymanie i zakończ dyskusję z kretynem, bo zaczynasz spadać do jego poziomu

"Jarek- skąd wiesz że jakiś facet twojego wzrostu nie marzy o tym by mieć 92 kg wagi?? Posrany jesteś i tyle, gadaj zdrów flusiu a ja i tak wiem swoje ;] " bo nikt normalny nie marzy o tym, by być tłuścioszkiem, pączusiu :D dowal mi jeszcze swymi soczystymi inwektywami, tak łatwo Cię sprowokować kluseczko 👄 PS: przymierzasz się już na bajpasy? :D

Czego się tak go uczepiłeś??? Daj mu spokój i tyle, jak chce mieć więcej wagi to niech ma jego sprawa.... Ty patrz na siebie...

Gość rozirom
uuużo przyjemności przy takim facecie! zależy kto co preferuje, o gustach sie nie dyskutuje i jest w tym duuuzo prawdy, a juz na pewno za gusta się nie obraża innych ludzi.

Gość Ja nim mogę zostać
Masz rację, nie wolno obrażać ludzi z powodu ich gustu. A teraz spierdalaj w podskokach ty w dupę jebany archeologu wykopujący chujowe tematy sprzed wieków 🖐️

Gość rozirom
bede wyszukiwala co mi sie podoba.

Gość jelounek
Szczym ryj 🖐️

Gość mam perłę chmielową
sama wolę facetów nawet tłustych niż chudych szczypiorów, sama jestem średnia przy chudym zawsze się czuję otyła przy grubasku jest ok czuję się mała i taka do zaopiekowania, jak ja jestem większa od faceta ( a mam 62 kg) to sorry czuje się jak bym z dzieckiem spała i miała sie opiekować dzieckiem. Duzy mężczyzna ma też duże serce, tylko najczęściej krótkiego też ma...to wada, ale potrafi więcej niż patykowaty koleś z często patykowatym i krótkim wolę Misie :-)