Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfabetagama

do bioracych tabletki/problem-

Polecane posty

Gość alfabetagama

biore tabsy juz 1,5 roku-yasminelle. zdarzalo mi sie,ze podczas ich zazywania mialam grzybice pochwy. dzisiaj rano zaobserwowalam podobny objaw do grzybicy- bol przy oddawaniu moczu.po poludniu kiedy sie wysiusialam zauwazylam na papierze toaletowym slabe plamienie.2 razy i tylko po oddawaniu moczu. kochalam sie ostatni raz ok.6-7 dni temu.zadnej tabletki nie zapmnialam,moj facet uzywa tez gumek. co moze byc przyczyna tego plamienia? do lekarza isc nie moge,poniewaz jestem zagranica.czy mialyscie kiedys cos takiego? dodam ze nigdy podczas brania tabletek nie plamilam.

Gość ajajajajaj
Ból przy oddawaniu moczu i ślady krwi to najczęściej zapalenie pęcherza. Ale to samo raczej nie przejdzie.

jesl masz bole przy oddawaniu moczu i obecnosc krwi w moczu to oznacza, ze masz zapalenie pecherza moczowego.idz z tym do lekarza.a zanim dostaniesz sie na wizyte, kup sobie w aptece urosept bez recepty.to jest wlasnie na takie dolegliwosci.

czesc alfabetagama, a gdzie jestes za granica??? TO jest zaplenie pecherza moczowego i jak szybko czegos nie zalatwisz to moze przesc na nerki..

Gość helhelheleka
ja tez jestem za granica a chodze do lekarzy regularnie wiec nie wiem czemu Ty nie mozesz pojsc w swoim kraju? a odbiegajac od tematu to naprawde moze byc cos z pecherzem a nie daj Boze juz z nerkami. ja na nerki trafilam do szpitala i musialam spedzic w nim 3 tygodnie zanim mnie doprowadzili do ladu. koniecznie idz do lekarza i to jak najszybciej

Gość alfabetagama
jestem w danii i nie wyrobili mi jeszcze zoltej karty,ktora upowaznia do korzystania z ich sluzby zdrowia;/

Gość zergarkiem w reku
z tego co sie orientuje to i tak mozesz pojsc do lekarza tyle, ze prywatnie. wiec lepiej pojsc i wiedziec co Ci jest niz sie niepokoic.

mi tez sie wlansie zdaje ze to przy zapaleniu pecherza tak jest, ja tak mialam, ze na koniec takie blade plamiki krwi na papierze i takie pieczenie;/ jedz duzo zurawin!