Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jackommarinakaaa

gwałt małzenski

Polecane posty

Gość jackommarinakaaa

Wczoraj w nocy mój mąż mnie zgwałcił czy mozna tak to nazwać w małzenstwie? jestesmy razem od 2 lat, Dodam ze był wowczas pijany..

Gość drfrdrf
przeciez juz ustalilismy ze to gwałt

Gość jackommarinakaaa
Co mam teraz zrobic jak sie zachowac?

Gość jackommarinakaaa
On tego nie pamieta..nie pobił mnie tylko siła przytrzymał wiec o o bdukcji nie ma mowy

Gość dfawsfwef
yyyyyyyyyyy..... a ja tam lubie jak moj tak robi i co, bolalo cie czy co?:O glupia jestes

Gość jackommarinakaaa
Byłam nawilżona, ale mówiłam nie.

Gość jackommarinakaaa
no to gratuluje:) oby wiecej cie takich gwałciiceli napadało bedziesz wyzwolona kobieta nie?

Gość nimfoooooooheh
a ja tam lubie jak mnie mój ogier bierze siłą 👄 to takie podniecające

Gość jackommarinakaaa
Super podszyw usmiałam sie.

Gość dfawsfwef
ja nie wiem, przeciez to twoj facet... ja na mojego awsze mam ochote, moze mnie gwalcic ile chce :D

Gość smazony pomidor
straszne jest to co piszesz, jesli moj maz tak by sie zachowal to wiecej by mnie nie zobaczyl. to jest przestepstwo i alkohol nie jest tu zadnym wytlumaczeniem. uciekaj kochana jak najdalej od tego zwyrodnialca!!!

Gość aaawwwxcer
tzn byłas podniecona czy nawilżylaś sie żelem?

Gość jackommarinakaaa
powiedzialam mu ze musze tylko siusiu zrobic, pobieglam po olej do kuchni i sie posmarowalam

Gość sgagagga
gwalt na zonie to gwlat jak kazdy inny... ale czy warto meza do paki wsadzac>

Gość bez seeennsu
był pijany i dałąs sie zgwałcić, ni mogłaś go kopnąć w jaja zeby sie zwinął i przy okazji starcił z jedno?????

Gość jackommarinakaaa
Nie odrozniacie moich wypowiedzi od podszywów? Nie dałam sie zgwałcic ciekawa jestem jak wy byscie kopali jaja swoich gwałcicieli juz to widze, mój maz jest silny, nie awanturowałam sie bo mogłam jescze dostac..

Gość jackommarinakaaa
mój mąż czasami podczas wymuszonego stosunku uderzy mnie w twarz i wtedy leci mi krew z nosa ponieważ mój mąż jest bardzo silny pozatym nie szarpałam się bo rok temu mój mąż kazał naszemu psu mnie zgwałcić nie chciałam żeby sie to powtórzyło

Gość jackommarinakaaa
Niezle podszyw, niezle, widac niekotrym az na rozum ida pewne sprawy ale coz, oby wysmiewanie sie z cudzej krzywdy, wróciło do was zycze wam tego.

Gość jackommarinakaaa
tak właściwie to zrobił mi dobrze a ja jeszcze narzekam juz nie bede, dzis sama sie upije i zgwałce jego zobaczy jak to fajnie

Gość tylko się pytam tylko
Nie odrozniacie moich wypowiedzi od podszywów? Nie dałam sie zgwałcic ciekawa jestem jak wy byscie kopali jaja swoich gwałcicieli juz to widze, mój maz jest silny, nie awanturowałam sie bo mogłam jescze dostac jeśli cie zgwałcił to znaczy ze jednak dałaś sie zgwałcić, a może jednak nie zgwałcił???

Gość Giermek
Lepper będzie oburzony

Gość ale czego ty właściwie chcesz
Autorko? Żle Ci z tym, to od niego odejdź. A nie pytaj o zdanie na kafe, gdzie większość to pryszczaci onaniści podniecajacy się Twoją historią.

Gość jackommarinakaaa
Lepper też mnie zgwałcił , weszłam tylko położyć mu papiery na biurku ale mnie złapał i siłą położył , najpierw wylizał a później załadował i jeszcze w odbytnice jestem załamana :-( wszędzie mnie gwałcą

Gość chórek kafeterianek
zażądaj, by do jednego z pomieszczeń dorobił klucz, bo nie masz ochoty być gwałcona za każdym razem, gdy on się uchleje. Powiedz, że jeżeli natychmiast tego zamka z kluczem nie wstawi, to poinformujesz całą rodzinę i znajomych, że Cię gwałci po pijanemu.

Gość nastepnym razem
to sie bron, bo facet co zadaje gwalt wlasnej zonie to juz huj nie facet. Ja bym sie bronila rekoma i nogami wyzywala wrzeszczala za jaja zlapala, jak przemoc sie zaczyna konczy sie milosc konczy sie wszystko, konczy sie malzenstwo a zaczyna patologia musisz sobie z tego zdawac sprawe