Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kkoocchhaamm

poradźcie proszę

Polecane posty

Wczoraj moj ukochany , porzadkowal rzeczy w portfelu i znalazl swoje stare zdjecie, powiedzial tez tak calkiem od niechcenia, ze nosi jeszcze jedno, wiec poprosilam, zeby mi pokazal. To bylo zdjecie jego bylej dziewczyny. Zapytalam, po co je nosi? Odpowiedzial, ze to pamiatka. Dotknelo mnie to mocno, powiedzialam, ze nie powinien tego nosic, bo teraz ma mnie, a on sie jeszcze obrazil i uznal ze nigdy go nie wyciagnie a mnie ma to nie obchodzic. Bardzo mi przykro. Jak on moze? Przeciez zyjemy tym, co jest teraz. Co o tym myslicie?

Ale ja sie z nim nie kłócę, tylko jak cos powiem, to on sie obraza. Powiedziałam, ze nie chce , zeby to nosił. Wczoraj to jakos przeszło bez echa, choc nie powiem, chciało mi sie plakac i czułam sie gorsza. Jak tylko wroci, mam zamiar z nim porozmawiac. Jeśli mnie kocha, niech wyrzuci to zdjecie, chyba ze chce mnie permenentnie ranic.

Gość mucha klucha
ile ten twój chłopak ma lat,jak długo jesteście ze soba i ile był z tamtą?

Jak jest mi przykro albo mowie cos takiego wtedy on mówi, ze jestem niedojrzała, a przeciez co to ma do rzeczy? Mam swoje lata i jak cos burzy moj spokoj w milosci, wtedy placze, to normalne.

jestesmy razem rok. Jest mezczyzna po studiach. O tamtej mało wiem, zreszta on nie chce mi mowic, a nawet gdybym sie dowiedziała to wiem, ze raniłyby mnie jego słowa o innych, wiec nie chce o tym słyszec.

Gość ba twoim miejscu
ja tez bym sobie bylego zdjecie w do portmonetki wlozyla

Gość 1234567.......
zaraz zaraz nie tak drastycznie że ma wyrzucić to zdjęcie bo to jest pamiątka jakby nie patrzeć ...ale rzeczywiście nie powinien nosić w portfelu jej zdjęcia a Twoje porozmawiaj z nim na spokojnie że szanujesz jego wspomnienia ale rani Cię to z lekka że zamiast twojego zdjęcia nosi jej...zaproponuj żeby schował gdzieś do szuflady i już ja też w swoich albumach mam zdjęcia panieńskie i tam mam sporo zdjęć z facetem z którym byłam za nim poznałam mojego męża i jakoś mąż nigdy nie wymagał ode mnie żebym te zdjęcia usunęła bo jest to moje życie ..... moja pamiątka ...zresztą zdjęcia męża i jego byłej też są

Nie chcę, zeby wyrzucał to zdjęcie, ale niech nie nosi go w portfelu. Najgorsze jego to, ze nie moge tego wytlumaczyc normalnie, bo mowi, ze jestem niedojrzała idt. Podczas gdy jestem juz wydaje mi sie naprawde dorosła osobą, a z nim wiaze swoje zycie. Tak naprawde nigdy nikogo nie kochałam tak, jak jego. A on jest taki uparty i od razu sie obraża. Nawet placz nie pomaga, bo wtedy wychodze na dziecko. Nie chce, zeby pozbywał sie wspomnien, ale teraz to ja jestem jego zyciem, czesto mowi. Wczoraj powiedzialam, ze czuje sie gorsza itd. obrazil sie, a wieczorem powiedział, ze jestem najlepsza, ale coz z tego, jesli nosi zdjecie jakiejs dziewczyny w portfelu i zarzeka sie, ze bedzie to nosil zawsze? Nie moge zagrozic, ze ma wyciagnac, bo to zle sie dla nas skonczy, bo sie smiertlenie obrazi, a ja go tak kocham. A teraz mi przykro, on nawet nie rozumie jak.

Gość 1234567.......
tak szczerze mówiąc to n ie wiem co mam Ci radzić skoro on tak się upiera przy swoim .....wiesz co może zrób sobie fotkę i mu ją daj żeby włożył do portfela zobaczysz co wtedy .....nic na siłę nie zrobisz bo przecież nie zagrozisz że jak nie pozbędzie się tego zdjęcia to z nim zerwiesz