Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dzcgvhbgjmh nbbfvbvgf

uzale偶niona OD DEPILACJI

Polecane posty

Go艣膰 dzcgvhbgjmh nbbfvbvgf

czy mozna by膰 uzale偶nionym od depilacji??? Mi sie wydaje ze jestem:( jak widze w艂osek zaraz musze go wyrwac, wlosy mam tylko na glowie) nie u偶ywam maszynek, depilatora nic takiego bo ju偶 nie jest mi potrzebne mam tylko pensetke i jak widze jaki艣 w艂osek to zaraz musze go wyrwac... Pensetke nosze zawsze przy sobie i nawet w pracy wyrywam, ostATNIO PODCZAS JAZDY SAMOCHODEM SZUKA艁AM JEJ W TOREBCE I O MA艁Y WLOS BYM BABY NIE PRZEJECHA艁A... kURCZE CZY TO NORMALNE??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 majtaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tylko mi nie m贸w 偶e p臋setk膮 wyrywasz w艂osy na nogach i r臋kach i TAM tez???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czys ty zwariowa艂a
przeciez takich w艂osk贸w na ciele sa chyba tysiace. Musia艂abym ca艂y dzien 艂azic w bikini albo i nago i nic nie robic tylko ogl膮dac swoje cia艂o i wyrywac pomijajac juz ten cholerny wkurzajacy b贸l

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klklasas
na pocz膮tku wyrywalam wsz臋dzie depilatorem a teraz wyrywam pensetk膮 nawet i tam.. wyrywam non stop wi臋c du偶o ich odrazu nie odrasta.\ Mam jeszcez problem z wrastaj膮cymi w艂oskami... gdy takiego widz臋 to mnie nerwica bierze i bior臋 ig艂e i go wydubuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klklasas
to mnie nie boli. na ca艂ym ciele to nie mam w艂osk贸w tylko na rekach nogach pod pachami i na cipulinie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majtaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no to ostro ja raz probowaam tam pesetka i jak moja biedna wyglada艂aaa powrastane w艂oski, takie bable czy cuz 偶e SZOK teraz wraca do siebie a masz po pesetce jakies zaczerwienienia pod pachami???????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klklasas
ju偶 nie mam. Napocz膮tku to mia艂am takie plamki a teraz juz nic. W艂oski wyrywaja sie z 艂atwo艣cia. Nie czuje bulu. Wiek to艣 czy to jest choroba?? Czy mo偶na by膰 od tego uzale偶noinym??

Udost臋pnij ten post