Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleńkaaa900

Skąpe miesiączki...

Polecane posty

Hej kochałam się z chłopakiem już dosyć dawno temu... Najpierw okres mi się spóźniał więc zrobiłam test, który był negatywny. Potem miałam skąpą miesiączke. I teraz znowu tak samo. Martwię się czy to jakaś choroba czy może ciąża? Jak uważacie?

Gość Mała 137
Jezeli Cie to uspokoi to idz do gina .mialas regularne cykle. i w ogole jak sie czujesz sa jakies male ovjawy zeby sadzic ze jestes w ciazy??

też tak ostatnio miałam. zawsze miałam dość obfite, a przez jakieś cztery ostatnie cykle mam tak skąpe, że bardziej przypomina to plamienia niż okres. byłam u ginekologa, wszystko ze mną w porządku, a w ciąży nie jestem. idź do lekarza i się dowiesz, czy coś jest nie tak.

Gość 34...
bierzesz tabl.??

Rano myślałam, że dostałam już normalny okres a tu nic. Jest taki skąpy, że mogłabym używać samych wkładek. Martwię się trochę. Zawsze miałam dosyć obfite miesiączki a od dwóch miesięcy są bardzo skąpe. Wręcz można powiedzieć że to plamienia.

tak czy siak lepiej iść do ginekologa..na początku ciąży ponoć też można mieć okres..a jeżeli to nie ciąża, to nie możesz być pewna, że jest ok