Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CarmenLtinoLover

Jaki najlepiej zestaw kosmetyków do pielęgnacji cery mieszanej?

Polecane posty

Gość CarmenLtinoLover

Jestem 23latka i mam mieszana cerę, do tej pory nie mialam wiekszych problemow z cerą, więc stosowałam tonik oczyszczający z Ziaji, ale od jakiegos czasu, mam coraz wieksze problemy z obszarami cery tłustej, zwłaszca z brodą, masa wyprysków, nie wiem jakich kopsmetykow najepiej uzywac?

Gość Hannah24
Dla mnie świetnie sprawdza się bardzo delikatny krem z linii Komfort Młodej Skóry (eva natura). Pięknie pachnie i matuje skórę.

Gość CarmenLtinoLover
to jest jakas cała seria tego Garniera, tak?

Gość ILASKA
ja może nie polecę od razu całej serii ale bardzo strasznie polecam peeling drobnoziarnisty Bioderma Sebium! kupisz w aptece, kosztuje ok 40zł, może troche ponad. moje koleżanki kosmetyczki mi go poleciły i jestem strasznie zadowolona, bo skóra po tym peelingu jest aksamitna i rozjaśniona dzieki zawartości kwasów. zupełnie bezpieczny ten peeling. skoro masz cerę mieszaną to pewnie borykasz się z wypryskami czasem. kup w aptece Tormentiol, maść o zapachu czekoladowym.kosztuje 5zł! rewelacja, inne sie chowają.maść jest stosowana od dawna w gabinetach kosmetycznych po oczyszczaniu twarzy.u mnie pryszcze szybko znikają.można sobie położyć maść jak maseczkę na twarzy na 2,3 godziny jeśli masz trądzik.ale najlepiej na noc bo trudno sie zmywa. ostatnio koleżanka poleciła mi suplement diety - tabletki Visaxinum, ok.20zł.bierze sie 1 dziennie. cera mi sie poprawia, mniej przetłuszcza i działa. polecam :) :) :)

Gość narka53
Ręcznik papierowy jednorazowy. Następnie kosmetyki. Kosmetyki które są bezpieczne znajdziesz na www-atw-wiwetia.pl tam również otrzymasz fachową poradę.