Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

+ALTER EGO+

Kafeteryjne walki w kisielu

Polecane posty

Trzeba rozruszać to sztywnawe towarzystwo. Dosyć lizania sobie tyłków, czas rozpocząć show :D. Proszę zgłaszać się do walk, ja jako współtwórca widowiska stoczę pojedynek z mi małą, również inicjatorką pomysłu. Będzie to walka finałowa, niestety nie jestem na razie w stanie podać szczegółów odnośnie terminu :(. Może jakieś życzenia, pary które chcielibyście zobaczyć? Jaki rodzaj kisielu? Ja preferuje wiśniowy :). PS Jak z kisielem nie wypali to będziemy obrzucać sie błotem ;). :classic_cool:

Gość widz ktory siedzi na krzesle
lubie ananasowy jest??

Ananasowy? Klient nasz pan. To profesjonalne pokazy, więc oczywiście, że jest. Zgłaszasz kandydaturę pomarańczko? Preferujemy jednak czarną masę kafe :classic_cool:.

w tamtym mi nie do twarzy

Alter , ale kto z kim ? :D kolor na kolor , czy wszyscy między sobą tak na hura ? :D

Żele odpadają, źle sie kojarzą :o. figiel* - no to ja się pytam kto z kim. Nie, wolnej amerykanki to my tu na razie robić nie będziemy. To ma być kulturalna kisielowa walka :classic_cool:. Zgłaszajcie zawodników, których chcielibyście zobaczyć przeciw sobie :).

Gość pomaranczowa robaka
lepsze pomaranczki. Czarne nicki zaraz powyciagaja swoje dyplomy i beda sobie slodzic zdjecia w stopce, a do walki nie dojdzie

Gość pomarancowa robaka
i zaczela sie wazelina... :O

A może być taka opcja jak budyń ? :D wtedy nikt nie będzie rozpoznawalny :D

No tak, ja szczególnie chciałbym zobaczyć tego co się znalazł w środku tej listy mi mała :P. Zapisuje sie do obrzucania błotkiem :classic_cool:.

to tak... Xena i Herkules

mi mała ja moge pokibicowac nie mam sily do walki bo zle sie czuje:-O

Chciałem być spokojny, ale się chyba nie da - k***a, żadnego budyniu . Jak chcecie urządzać walki w budyniu, to zakładać topik swój . Konkurencja to podobno dobra rzecz. I tak będziemy the best :classic_cool:. Nie przesadzajcie. Ja już walczę z mi małą i obrzucam się błotem z Jarkiem. Do tego muszę prowadzić ten cyrk, nie podołam jak mi dorzucicie jeszcze jakiś pojedynek :o.

Ja się złoszczę, jestem spokojnym aniołeczkiem . Potrzebuję Jarusia 😭, albo S..., nie może lepiej nie :classic_cool:. Ewentualnie koliberek :D.

Mężczyźni koniecznie w bokserkach, a płeć piękniejsza koniecznie nago. Przecież musimy czymś przykuć uwagę. Nie ma jak kontrowersyjny start :classic_cool:.

Ja przyodzieje jakiś T-shirt, żeby nie prowokować za bardzo naszych 'mężczyzn' :P Proponuję, żeby to była walka Panie kontra 'Panowie' :P

Dobra, za dużo obowiązków na mnie spoczywa. Casting powierzam w twoje małe dłonie, mi mała :D. Złoty, podoba mi się to - będzie specjalistą od obuwia, tak jak zasugerowałaś. I będzie sprawdzał, czy damskie stopy są odpowiednie do podołania ciężkim trudom jakie je czekają :classic_cool:. Złotko, gdzie jesteś stary pijaku :P.