Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

+ALTER EGO+

Kafeteryjne walki w kisielu

Polecane posty

A dlaczego trzydziestolatka się nie zgodzi :(? Przecież w tym wieku jeszcze nic nie obwisa :o. Taaa, panuj. Zaraz wszystko wymknie się spod kontroli, jak to na kafe :classic_cool:.

Finduilas ----> jeśli zgadzasz się na dosyć trudne warunki, to jak najbardziej. Ale pamiętaj, mamy wzbudzać kontrowersje, więc dla wspólnego dobra :classic_cool: panie występują co najmniej (albo co najwyżej :P) toples :classic_cool:.

"nazywam sie mi mała, mam 24 lata, lubię spontan i też jestem zboczona" Te, wspólniczka . Czy ja się tu promuję ? Pamiętaj, liczy się ten cyrk co otwieramy. Trzeba by było jeszcze jakąś nazwę wymyślić. Jakieś pomysły?

mi mała ---> dosyć tej autoreklamy KoloroweKredki ---> od razu podniecona, opanuj się kobieto :o. Jeszcze nic nie ruszyło a ty byś sie już z facetami w kisielu tarzała :o. Finduilas ---> hm, no to może jakiś występ specjalny dasz? Na co Cię stać, co możesz zrobić dla naszego wspólnego sukcesu :classic_cool:? Jak daleko posuniesz się w dążeniu do celu jakim jest wypromowanie naszego show?

To ja sobie flaki wypruwam, żeby to sie udało, nie jem, nie piję, nie mam na nic czasu, organizuję, zachęcam, reklamuję ... Co mam jeszcze zrobić?

Nie obrażaj mnie wspólniczko :o - ja jestem twardy zawsze kiedy tylko tego chcę :classic_cool:, a czasami kiedy nie chcę też :P.

Finduilas ---> za dużo ode mnie wymagasz, to ponad moje siły :o. Nie udam się do lasu baby jagi, gdzie grasują wampirzyce :o. Co to, to nie! :classic_cool:

Jeśli jesteś wampirzycą, to koniecznie musisz walczyć w kisielu wiśniowym, ewentualnie malinowym. Tak, żeby nie było dobrze widać sączącej sie krwi (no chyba, ze nie uronisz ani kropelki). Krew sie źle kojarzy ludziom, mogłoby to odstraszyć klientelę :o.

e, no co z tą walką? ja tu krwią się posiliłam by siły mieć i co? poszli wszyscy... to i ja znikam...

Gość szukam dobrego interesu
na czym polegaja walki w kisielu: Impreza kosztuje około 3,5-4 tys za jeden wystep .Wystep trwa chyba 20 min z przerwami przywozi sie basen do dmuchania wrzuca sie dziewczyny i placi im za to stówkę ( w cenie rozbieranie dziewczyn do końca) firma zarabia na tym okolo 2 tys za jedna noc czy uwzacie ze ja jako wlasciciel dyskoteki mam tyle zaplacic czy znalezc dziewczyny kupic basen i nalac tam blota co sadzicie

Gość szukam dobrego interesu
na czym polegaja walki w kisielu: Impreza kosztuje około 3,5-4 tys za jeden wystep .Wystep trwa chyba 20 min z przerwami przywozi sie basen do dmuchania wrzuca sie dziewczyny i placi im za to stówkę ( w cenie rozbieranie dziewczyn do końca) firma zarabia na tym okolo 2 tys za jedna noc czy uwzacie ze ja jako wlasciciel dyskoteki mam tyle zaplacic czy znalezc dziewczyny kupic basen i nalac tam blota co sadzicie