Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamezna desperatka

moj mąż zaczął pić

Polecane posty

Gość zamezna desperatka

Mam bardzo powazny problem, poniewaz jakis czas temu moj maz zaczal pic. Chodze cala rozklekotana, caly czas w nerwach, martwie sie o niego, a jest cholernie dumna osoba i wiem, ze zwykle rozmowy z nim nie wystarcza, bo zaraz bedzie ze "przesadzam". ja widze tylko jedno wyjscie - kompromitacja. probowalam rozmow wielokrotnie i nic. jest dumny, wlasnie, a wiec jezeli zostanie skompromitowany, to bedzie mu glupio i byc moze pomysli dwa razy nim nastepnym razem doprowadzi sie do takiego stanu "blogiej nieswiadomosci". nie wiem tylko jak. to wredne, ja wiem, ale potrzebuje waszej pomocy, nie jestem w stanie do niego przemowic - bo on nie rozumie. zazwyczaj doprowadza sie do stanow, kiedy urywa mu sie film. mozna mu smialo cos wmowic, tylko co? pomocy...

Gość Giermek
ma kłopoty w robocie / ciężko pracuje

Gość ja to bym z nim piła
:classic_cool:

Gość zdesperowana_pomozcie
problemow w pracy nie ma, przynajmniej nic o takowych nie wiem, pracuje ciezko, fakt, praca glownie umyslowa, ale na boga, ile mozna! na drugi dzien po zachowuje sie normalnie, po prostu, jak gdyby nigdy nic

Nie sprzataj po nim jak narozrabia w domu. Jak coś wyleje, stłucze,pobrudzi itp. Na drugi dzień niech zobaczy co zrobił.