Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szarlotkaaaaaaaa

Powiedzcie mi

Polecane posty

Gość Larysssaaaa
Nienaiwdze i tak bardzo kocham!!! Jak mozna tak kogos oszukiwac?? Bozee, chce umrzec. Odbierz ten cholerny telefon idioto!!! On pewnie zabawia sie od wczoraj z jakas panna... A potrzebowal kilku dni na przemyslenia. Taaa, zajebiste przemyslenia... Dlaczego to tak cholernie boli i dlaczego jest jeszcze jakas nadzieja - ze moze to jednak nie tak??

Gość Szarlotkaaaaaaaa
Nie chce Cie dołować ale to chyba jest tak jak myślisz ;] Przemyślenia eheeee juz ja znam te przemyślenia ;]

Gość KALININGRA
YYY...

Niestety trzeba przyznać że niektórzy faceci to świnie a kobiety to wredne suki,ale to wina ludzi,bo czy kobieta czy facet,wszyscy jesteśmy ludźmi i niestety większość kieruje się swoimi penisami i łechtaczkami niż rozumami a potem ci piękni narzekają i obrażają wszystkich z płuci przeciwnej,ludzie więcej myśleć głowami niż genitaliami!!

broda - ja z pewnoscia nie mysle lechtaczka ;P wypraszam sobie :D

Gość Szarlotkaaaaaaaa
:P

Gość KALININGRA
Ja mysle łechtaczką Ona jest bardzo mądra

Gość srl
Szarlotka skrzywdzona przez los. Dala sie wykorzystac i bic w zwiazku z facetem. To ze dalas sie tak traktowac to tylko twoja wina. Takiego tepego ch*ja powinna odrazu zostawic w pizdu. To sa wyjatki, patologiczne. Tkwilas w takim zwiazku przez jakis czas(albo jakas twoja znajoima tkwi) i teraz ktos tu wylaza sie przez internet. Wez ty zostaw ten komputer, wylacz telewizor i zastanow sie nad swoim zyciem. Bo poki co walisz bezwartosciowe bluzgi w kierunki wszystkich facetow. Co jest bledem. Nie jestesmy doskonali ale nikt nie jest. Po twojej wypowiedzi moge myslec, ze nawet jakby ja z toba byl, to i tak bys mowila, ze cie nie szanuje bo wyszedlem z kumplem na piwo? Pierdolona FEMINISTKO