Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam dalej robic z nią

Moja dziewczyna mnie bije

Polecane posty

Gość pawczyk87
moja dziewczyna mnie bije niby tak dla zartu ale czesto to robi a pozniej udaje ze nic sie nie stalo . co mam zrobic jestem z nia krotko a juz mnie bije

Gość oj biję biję
mnie również zradza się bić faceta, głównie z powodu nadmiernego pisia piwska, albo przez jego leżenie odłogiem z zamajoczonym spojrzeniem. Wkurza mnie jak mi wmawia że nic nie pił, a ja jestem wariatką. Ostatnio w takiej sytuacji tak go pchnęłam że poleciał na ścianę tak niefortunnie że prawie złamał rękę. Na drugi dzień o świcie siedziałam z nim na RTG czy nie ma złamania. Nie było, ale łapa go jeszcze boli i jej wyprostować nie może...

Gość Przyszly damski bokser
bije mnie bo chyba tylko tak potrafi pokazac ze jest naprawde zla, albo czeka zebym jej w koncu oddal... zeby mogla sie wyplakac kolezankom jak to jej cieżko. A mnie zaczyna konczyc sie cierpliwosc i poprosu boje sie ze nie wytrzymam... a z racji tego ze waze 95 kg i trenowalem boks przez 13 lat troche sie obawiam. Z drugiej strony rozstanie moze zakonczyc sie zdemolowaniem calego mieszkania (wynajmowane) z jej strony. no i co tu począć...

Gość Uuuuuu........
Moja koleżanka ma faceta od 7lat. Na początku bylo ladnie, pieknie ale odkad zaczela z nim sypiac traktuje go jak swoja wlasnosc. Jak wychodzi do sklepu to ona idzie za nim zeby zobaczyc czy gada z innymi laskami. Ma wyznaczony czas na spacer z psem. Gdy siedzimy sobie na lawce kolo bloku zeby pogadac tak o niczym i on zejdzie to leca teksty typu ,,po chuj tu zlazles'' ''wypierdalaj na góre''... Bylam nawet świadkiem jak ten chlopak byl z moim mezem na piwie i Ona go szukala, wkoncu znalazla. Tak sie wsciekla ze zlapala w reke jakis kamien wielkosci piesci i rzucila w jego strone. Nic do niej nie dociera. Szkoda mi chlopaka. Jak kiedys go zapytalam dlaczego on z nia siedzi to biedaczek bal sie odpowiedziec. Sa takie charaktery i juz. Trzeba to wspolnie leczyc a nie uciekac jak sie kogos kocha.

Gość slaby_kolo
Moja mnie bije zawsze z plaskacza. ale najgorsze jest to ze na przyklad udaje ze wszystko jest ok , kusi mnie zwiazuje do lozka a ja mysle ze bedzie fajna zabawa a tymczasem zaczynaja sie wywody> kto do mnie dzi spisal sprawdzanie telefonu ze mam jej podac haslo do emaila i jak nie chce podac to mnie leje z plaskacza az lzy mi leca i nie mam wyjscia musialem jej dac pin do telefonu , hasla do emaila . a ze byla tam jakas informacja ze tos odwiedzil moj profil to scisnela mi jadra tak mocno az piszczalem i plakalem. a potem zostawila mnie na kilka godzin tak. Wylem za nia wolalem to przyszla uderzyla mnie z piesci dwa razy i powiedziala ze proboje zasnac i ze jak jeszcze bede skamlal to pozaluje....nie wiem co miala na mysli ale zamknalem sie. a rano jak sie obudzilem to ona lezala obok mnie i sie przymilala dawala buzi potem mnie odwiazala i pytala co zrobic na sniadanie? nie wiem co myslec czy moze jest zazdrosna i jak sprawdzi ze jest ok to mnie kocha. a co jak kiedys odkryje jakies klamstwo ze nie bede wiedzial nawet ze to ja rozwscieczy a ona ubzdura sobie cos ze wiecie ze moze ja zdradziem ? przeciez ona mi go odetnie albo nie wiem co moze zrobic... boje sie Jej , boje sie odejsc od niej ??? ta zazdrosc to jakas choroba czy cos.

Gość bity
moja bije mnie otwartą dłonią po twarzy za przewinienia i maltretuje mi jądra potem przewraca na podłoge zakłada szpilki i mnie depcze w nich wyzywając przy tym od nieudaczników

Gość bity2
a na koncu bity sie spuszczasz :)

Gość maline zka...
bo wy faceci niszczycie nam zycie raz was kochamy a raz nie nawidzimy choc pewnie bardziej nie nawidzimy...

Nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę. Ciebie przynajmniej kobieta nie olewa. Kobieta stosująca przemoc fizyczną to zabawny przypadek :D Niestety większość z nich woli znęcać się nad facetami psychicznie, a najgorszą ich bronią jest ignorancja. Nic mnie bardziej nie niszczy niż świadomość, że Paulina mnie nie chce :(

Gość bity2
nienawidzimy pisze sie razem, boze co za tuki sie tu wypowiadaja czaem

Gość khl
Bo ciężko do was dotrzeć i nas wyprowadzacie z równowagi.

Gość no wiec panowie...
my was nienawidzimy, wy nas, i tak w kolko odwieczna wojna trwa :D

Gość Zwiędnięty_Kwiat
Oj aż nazbyt rozumiem temat. Mojej dziewczynie też dość często zdarza się mnie uderzyć. Na początku traktowałem to jako żart, mówiłem, że to słodkie, ale potem zdarzało się to coraz częściej i to nie w sytuacjach przyjemnych. Np. gdy za późno wstaję z łóżka, to zrzuca mnie z niego, kładzie sie na mnie i bije.

Gość Ja bym jej oddał
też pięścią w twarz

Gość Dlatego nie chcę być w związku
nie mam zamiaru być przez kobietę zdradzany, bity i poniżany. Nie będę sam się posyłał na tortury.

Gość kobiety są dużo bardziej
agresywniejsze od mężczyzn

Gość Ktosek
Jejciu ludzie, sa dziewczyny, ktore podnieca bicie mezczyzny. Glownie podczas seksu, lubi czuc sie dominujaco i wladczo. Nie zawsze swiadczy to o tym ze kobieta jest zla. Tacy ludzie po prostu lubia dominowac w zwiazku. Oczywiscie zeby ten zwiazek byl dobry. Osoba ktora jest bita powinno rowniez sprawiac Jej to przyjemnosc. I powinni zamieniac sie tylko w takie postacie PODCZAS SEKSU. A nie podczas normalnego trybu zycia. Ta kobieta o ktorej mowisz, sadze ze ja ta podnieca skoro dochodzi do kopania. Lubi czuc nad Toba wladze. Ale jest to przesada nie zna umiaru, traktuje Cie juz jak zwyklego smiecia. Powinenes stanac na nogi, pamietaj ze to Ty jestes facetem i Ty tak naprawde jest silniejszy od Niej. Chwycisz Jej te raczki jak sprobuje Cie uderzyc. I nic Ci juz nie zrobi. Pamietaj, aby umiec wstac na nogi po porazce :). Pozdrawiam

Gość ulegly sebcio
chcialbym miec taka dziewczyne co by mnie bila plula i ujezdzala :(

Gość Przemo Przemoze 222
h*j

Gość zmasakrowany
moja tyz mnie leje nawet walkiem do ciasta mam juz wybity bark jak mnie przezucila przez kuchnie bo kichnolem i opryskalem zaslonki tez mam juz tego dosc ja jestem chudziutki i slaby a z niej kawol baby co mam zrobic zatrudnic jakies biuro ochrony czy co

Gość gość
Odbij od niej jak najszybciej, to nie jest normalne, a jak to się powtórzy to po prostu jej oddaj niech zobaczy jak to jest,chyba jest zbyt pewna ze tego nie zrobisz,taki element zaskoczenia dobrze jej zrobi.Mowi to kobieta

Gość gość
Autorze tez mialem podobny problem z agresja ze strony kobiety. Prawnik radzil mi by zerwac kontakt i zlozyc wniosek o niezblizanie sie do mnie. Ciezko dzis znalesc nieagresywna kobiete. Ja w tej chwili sam pomagam ofiarom przemocy w zwiazku bo wiem co to oznacza.

Gość juzioasd
Bije mnie Natalka mocno :(

Gość Aznan
Dajcie numer do takiej kobiety, która bije facetów. Lubie ostre laski, a taki plaskacz, czy szpileczka pod żebrem, to bardzo fajna pieszczota. Dość mam już słodkich, mdłych lasek, są takie nudne...

Gość gość
mam taka sama sytuacje, nie wiem co robic prosze o pomoc!

Witam, piszę pracę magisterską na temat mężczyzn doznających przemocy w rodzinie. Bardzo prosiłabym o kontakt osoby, które zgodziłyby się wziąć udział w badaniach. Badania te są oczywiście anonimowe.