Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mari80

jak odwdzięczyć się najcudowniejszemu mężowi na świecie??????

Polecane posty

Gość doownnn
down

Ojjjj doceniam:):)fajnego mam chłopa no:)....a co to ta węglówka???? a zna ktoś jakiś mężczyzna może jakiś fajny gadżet do samochodu?????.....liściki mi się podobają:) wrzucę mu coś do teczki:) albo do śniadania:):)jakąś karteczkę......:)

Gość Typ Zaorany
Węglówka to dobra wędka z włókna węglowego:)Wiesz może wyciągnij go z pracy na obiad,a poźniej jakieś inne atrakcje.Zaskoczysz go tym,że przyjdziesz:)Takie małe rzeczy nas cieszą nie koniecznie materialne:)

Gość fgbhnjyuki
jakas ciapa z tego twojego meza

Nooo to że bym przyszła to by go zaskoczyło:)tym bardziej że kawałek drogi jest z domu do pracy:)ale restauracji nie lubi...woli obiadek domowy -mój....np.ale uwielbia pączki tylko że ja ich robić nie potrafię:(a marzy o swojskich....może mu przywioze kiedyś w przerwie ....kurczę przepis muszę gdzieś znalezc...:)a na wędkach się nie znam kompletnie!!!!:)

No właśnie nie ciapa....w rodzinie strasznie liczą się z jego zdaniem....w pracy lepiej nie mówić...a jak ma jakąś kontrolkę(tzn.on jezdzi) to drżą przed nim:) :)jednym słowem jest dosyć konkretny....:):):)

Gość Typ Zaorany
Rozumiem:)Jak coś to pytaj o węglówkę:)Nie restauracje:)Nawet wyjazd za miasto gdzieś do fajnej chatki na schabowego:P Ucieszy go samo to,że przyjdziesz:)Resztę wymyślisz sama:)Wiesz nie musi się wszystko odbywać jednego dnia:)Raz obiad,raz pączki itd:) A tak do komentujących czemu facet zaradny i dbający o kobietę to ciapa? Zazdrość:)

kurcze jakbym czytała o swoim mezu i o sobie. Tez mam poczucie, że ja robie tak niewiele, podczas kiedy on tak dużo :/ i również nie za bardzo wiem, w jaki sposób mu za to podziękować bardziej wyjątkowo niż robię to normalnie

Gość Rujan
Jak bym zabrala mojego meza do jakiegos romantycznego miasta np. Parys? ;) Weekend tylko we dwoje a dziecko do rodzicow? Jesli sprawy finansowe to dla Ciebie zaden problem to rezerwuj juz teraz a jesli jednak jestescie "ostrozni" to poczekaj na jakis tani bilet lotniczy badz zarezerwuj na dalszy termin. Zrob tak samo jesli chodzi o nocleg. Nalepiej hostel. Tak taka moja sugestia ;) Aczkolwiek mysle ze pomysl wedki jest zbyt prosty... Aczkolwiek karteczka byla jeszcze bardziej "zwyczajna" mnie by sie zrobilo milo, przez chwile... To tyle. Powodzenia

Gość Rujan
Paryz mialo byc :p

he he:):)no karteczki będą na 100%, pączki też:)....weekend...Paryż go nie pociąga,utarło się że romantyczny ale lepsza już jakaś chatka :)w buszu najlepiej....kilka pomysłów z pewnością wykorzystam!!!!!!!!!!!!!!!:)

Gość Typ Zaorany
Trzymam kciuki i już mu zazdroszczę:)

Gość Studeni
A moze bys zabrala meza pod namiot... Tylko wy i wedka? ;) Moze byc milo i przyjemnie i... paczki przez Ciebie zrobione i do tego jakies jedzonko domowe i winko i moze byc calkiem calkiem co prawda juz robie sie zimno ale co tam :p bedzie okazja zeby sie poprzytulac ;) prawdaz? ;)

he he Dzięki:):):)--->Typ Zaorany....inny by ze mną w sumie nie wytrzymał::):):)on jest wyjątkowo cierpliwy:):)jeszcze raz dzięki za pomysły...:)

Gość dziwne to wszystko
a nie sadzisz ze ta jego dobroc jest jakas podejrzana? cicha woda brzegi rwie, juz sie nie raz z takim gagadkiem spotkalam. lepiej mu sie dokladnie przyjzyj a nie prezenty bedziesz dawac, glooopia ty!!

a będę...bo zasługuje....poprostu ma taki charakter!!! Tacy też istnieją tylko ich żony nie doceniają....:)A że szczęście mam to też musiałam sama odkryć:)he he

Gość jak lubi fantastyke
to noca do planetarium go zabierz :D znajdz zlot fanow fantastyki i jedzcie :) jakis maraton filmowy fantastyka, pokazy aut ktore lubi , moze zlot starych samochodow?

Gość dziwne to wszystko
Mi kiedys taki dobry kolega powiedzial jedna madra rzecz z ktora sie zgadzam w 100% Jesli chcesz miec faceta-meza musisz sie zgadzac z tym ze bedziesz zdradza, a jesli niechcesz byc zdradzana musisz byc sama. Jesli facet jest slodki dobry to znaczy ze cos kombinuje. I tak jest ;-) przekonalam sie o tym jakies 5 razy w zyciu a mam staz 20 letni malzenstwa i jest fajnie kolorowo tylko czasem musze zajrzec pod te kolorki bo lekko cuchną ;) tacy juz sa faceci!

Dobra no to mój już długo kombinuje:):):)no jak się wam nudzi to kombinujcie w domyslach...zdradzana nie jestem nie bylam i nie bede....a on taki poprostu jest!!!!!!!!:)ale ten pomysl ze zlotem starych samochodzikow jest świetny...miał hopla na pukncie swojego zabytkowego citroena...niestety musial sprzedac bo nie mamy garażu:(a szkoda było lakieru...

Gość dziwne to wszystko
mam pytanie, jak to jest wierzyc na 100% swojemu facetowi, jestes taka pewna?? to nienormalne chyba, ja nie jestem pewna siebie a co dopiero drugiej osoby, sa takie zachowania ze w zyciu niewiedziala bym jak postapie, a ty akurat wiesz. W sumie to Podziwiam takie kobiety, a dlaczego? -bo przynajmniej nie sa domysle i wygodnie im z tym. Znam pare takich przypadkow!

Gość luizka mała
przeczytalam caly topik, i widze ze jestes zafascynowana swoim mezem, ale te ostatnie wypowiedzi daja mi jakos do myslenia, zastanow sie nad swoim mezem.

Gość gogogoalealeale
idź popisz z marysią z wrocka lepiej :*

Skoro lubi fantastyke, kup kilka rolek szarego papieru, zwolnij sie z pracy i odmien jakies male pomieszczenie domu czy czesc pokoju za pomoca tegoz pogniecionego papieru. Sama mozesz przebrac sie za jakas basniowa postac, moze elfke? Pogas swiatla, zapal swiece (nie wywolaj pozaru) lub kolorowe zarowki i w tej scenerii przygotuj kolacje, moze z prezentem. Lub przyjedz do niego do pracy, zawiaz mu oczy i zawiez do restauracji :P

nieee no na papier w pokoju to on za stary jest:)L:)chyba jednak mu od czasu do czasu zafunduje coś drobnego ale miłego...tak jak pisały dziewczyny karteczki miłe do portfela....upiekę mu te pączki:)Czas na "gotowanie" wejść:)no i o zjezdzie autek zabytkowych...chociaz już pewnie za pozno bo lato się kończy z tego typu imprezami ciężko.....wędkę i tak dostanie...przyda się pozniej:)dzięki za rady....

Gość KASIA Z MAZUR
MARI PO ILE MACIE LAT, MACIE DZIECI? BO MOZE DO PELNI SZCZESCIA SYNKA MU BRAKUJE? :)

Gość KASIA Z MAZUR
SYNEK BYL MARZENIEM MOJEGO MEZA I UDALO NAM SIE "TRAFIC" NA SYNKA :) sorki za caps juz zmienilam

Gość zrób mu laskę
i to z przełykiem - popieram ten pomysł. Tanio i efektownie