Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mari80

jak odwdzięczyć się najcudowniejszemu mężowi na świecie??????

Polecane posty

Mari80 .......ja też mam takiego męża :) i nie zawsze wiem jak mu się odwdzięczyć za to ze jest taki a nie inny :) więc olej niektóre wypowiedzi bo wydaje mi się że jeżeli chodzi o seks to Facet ma to czego oczekuje :) a Ci co piszą o " lodzikach " to powinni sobie poszukać żony , która będzie dla nich ...żoną .kochanką..przyjaciółką....i mówiąc wprost dzi**ą :) Mamy się czym pochwalić bo mało jest na świecie takich mężów jak nasi :) jak będziesz miała Ciekawy pomysł to podziel się ze mną :) chętnie skorzystam z ciekawej porady :)

--->normalna a juz myślałam że mój to ginący gatunek:):)jak narazie to poeksperymentuje z liścikami od czasu do czasu, zawiozę mu te upragnione pączki jak uda mi się je usmażyć:):)wędkę dostanie ale chyba dopiero po przeprowadzce:)wtedy będzie miał blisko Wartę do łowienia:) a co do poprzedniczki mamy córkę:):)synka to jak już po przeprowadzce i aklimatyzacji w nowym miejscu:)

Jej dziewczyny, super, że macie takich mężów! Tylko pozazdrościć ;) Na pewno na świecie jest nie mało takich mężczyzn tylko trzeba dobrze poszukać ;) Ale niestety serce nie sługa ;P Jeśli chcecie sprawić im przyjemność to może wybierzcie się na weekend do SPA - ale tylko we dwoje, zapomnijcie o całym świecie, odprężcie się, zróbcie to na co zawsze mieliście ochotę ale brakowało czasu. nad morzem w Jastrzębiej Górze jest fajne spa - Primavera. Myślę, że na pewno tam odpoczniecie :)

Jej, chciałabym trafić na takiego mężczyznę ;) Chociaż powiem Wam, że chyba mam takiego, ale nie jesteśmy małżeństwem - tak więc wszystko jeszcze przede mną :) Pomysł ze spa mi się podoba - nawet jeśli nasza druga połówka nie znajduje przyjemności w zabiegach spa to na miejscu na pewno się do nich przekona a w primaverze na pewno - chociaz juz samo to, że będziecie nad morze jest romantyczne i tworzy okazję do spędzenia wielu miłych chwil.

Może wybierzcie się gdzieś w jakieś ciche miejsce, gdzie będziecie sam na sam cieszyć się sobą. Taki weekend tylko we dwoje. Możesz zaplanować dodatkowe atrakcje, wziąć ze sobą aparat, kupić album i zdjęcia z Waszego wypadu wrzucić do albumu i wręczyć z podziękowaniami.