Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczyna z usmiechem

Jak w 2 minuty poznac CHAMA

Polecane posty

Na portalu internetowym X napisał do mnie chłopak..nalegał abym dała mu numer gg.. . po pewnym czasie uległam i podałam z mysla ze poznam tego kogos( bo nie widziałam ze zdjecia Go)..i przed chwila napisał do mnie ..Ale to nic bo okazał sie zwykłym chamem, deperatem i prostakiem !!;/...na samym poczatku napisał juz czy mam chłopaka bez zadnych hej co porabiasz co słychac czy jakiegos wprowadzenia;/ odrazu spytał czy mam chłopaka?!! o_O??? ja na to ze tak odrazu na poczatku sie pyta a ten jak na mnie naleciał normalnie w sozku byłam odrazu zaczał rzucac bluzgami ze dama jestem i w ogole ja ja sie wkurzyłam i napisałam ze z prostakami nie gadam jeszcze poleciało pare epitetów na temat kobiet ze to k** itd ze szukaja sponsora Ale co ja jestem mu winna ze mu w zyciu nie poszło? bez kitu ale jeszcze takiego Zrabanego bezczela to nie poznałam;/ Ktos miał podobne akcje???

Gość ostroooooooo
ja zawsze odpyskuje i blokuje :D to bardziej ich wkurza bo nie maja jak sie wykrzyczeć:)

co najsmieszniejsze jak sie chce kogos poznac to sie tak raczej nie zachwuje...ale widac koles miał jakies niedokonczone problemy emocjonalne i sie wyzył na mnie za jedno słowo;] przyszły-niedosżły poznany frajer nie lubie tego okreslenia ale akurat do niego super pasowało;]

Herbaciana róza napisałam ze nara i za sekunde sam mnie bloknał i na tym portalu debil tez;] haha załosny;]..Teraz sadze ze napisał do mnie zeby sie wyzyc bo jakas go naciagała i chciał sie zemscic kosztem innej dziewczyny....Pewnie mnie wziol za taka jakie miał Ale jak to przysłowie " swoj na swego trafi" widocznie był guzik warty i takie do niego lazły takie małe społecznosciowe moje przemyslenia w ciagu tych 2 min rozmowy hahahha....

Gość ostroooooooo
właściwie nie ma co przeżywać:)

verdine ale czy zajeta dziewczyna podawała by swoj numer????????????? zreszta na tym portalu nie posiadam zdjec z facetem ani takich opisów ze mam kogos;] to co ani mu nie ublizyłam a ten odrazu z bluzgami na mnie no soryyyyyy ale koles chyba ma zorana psyche ze obcej dziewczynie tak odrazu pisze paskudnie;/ kultury ...

Gość Alwaroo
Głupia pipo po co podajesz gg jak masz chłopaka tak robia kurwy : )

Gość Dziewczyna z usmiechemm
niestety ten cham mial 2 metry:( i kto mnie teraz wybzyka??? karzelek ponizej 1,9??? :o

Gość dziewczyna zpenisem w ustach
jak ja nie znosze tych karlow ponizej 1.9 metra!!!!!!

Niniejszym autoryzuję moją powyższą wypowiedz. Moje wymyślnie skonstruowane podrywy przestały działać i muszę się chyba przerzucić na większą bezpośredniość :D

Gość Samiec_alfa_100
Chciał cie przelecieć to chyba jasne... współczuje złych doznań... Niech zgadne portal internetowy X to Fotka.pl ?:D tam najwięcej napalonego bydła, wiele dziewczyn przez to nie odpisuje normalnym chłopakom którzy chcą zagadać. Mimo że mamy oddmiene zdania w wielu sprawach, Pozdrawiam Cie serdecznie dziewczyno z uśmiechem i życzę więcej szczęścia do mężczyzn.

Gość n fkbk
dziewczyna z uśmiechem vel brylantowy 24 spierdalaf z forum obojniaku :classic_cool:

Gość onaaaaaa 555
Prowokacja :P 8/10 Brylantowy ;D

Gość Brylantowy 24
I co podniecliscie sie juz??

Gość do Dziewczyna z usmiechem
Na takich portlacvh nie poznasz raczej normalnych ludzi. Daj sobie spokoj z czyms takim. No chyba ze szuksza jakiegos dupka na jedna noc.

Gość do Dziewczyna z usmiechem
No chyba ze bedziesz miala szczescie i trafisz na jakis wyjatek. Ale wtedy musisz uzbroic sie w cierpliwosc i przestac sie stresowac takimi osobnikami.