Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia z błyszczaca skóra

opinie o KREMACH MATUJACYCH, błyszczenie sie skóry

Polecane posty

Gość kasia z błyszczaca skóra

hej. napiszcie prosze opinie o kremach matujacych do skóry tłustej. strasznie swieci m sie skóra, na okragło, w dodatku jest dosc wrazliwa np po umyciu czuje sciagniecie i suchosc. próbowałam juz krem vichy normaderm ale juz po jakichs 30 min sie znowu błyszczałam a do tego jakos nie lubiałam go stosowac, zasychał mi na koncu aplikatora i ogólnie jakis taki gesty był i sie rolował dodatkowo na mojej skórze gdy ja dotkłam reka. uzywałam tez emulsji matujacej z iwostinu ale efekty tez nie były widoczne a w dodatku chyba robiły mi sie po tym zaskórniki choc to niby do skóry tradzikowej. stosowałam tez krem-zel z avonu matowa perfekcja ale tez sie rolował na skórze i tez sie nadal błyszczałam i krem sebium control clarena i on bardzo fajnie pachnie, super konsystencja, taki przyjemny w uzywaniu ale dalej sie swieciłam :( masakra co mi polecacie? moze ja mam jakas okropnie niedobra skóre? bo nic jak narazie mi nie pomagało na to błyszczenie, to własnie od potu i łoju bo jak przejade reka to taka tłusta ta skóra :(

Gość Gosiaczek111
Próbowałam ostatnio biodermy-- kiszka, nic ni matowało (miałam wrażenie, że jeszcze szybciej zaczynam się błyszczeć). Dla mnie sprawdza się bardzo delikatny krem z linii Komfort Młodej Skóry (eva natura). Przyjemnie pachnie i dobrze nawilża skórę. Na to podkład Revlon do tłustej skóry i jest jakoś w miarę.

Gość farisss
rival de loop rewelacja za 7zł krem rossmanowski o dziwo

Gość cytrynaa20
Zgadzam się z poprzedniczką. Kremik Eva Natura Komfort Młodej Skóry 18+ nawilżająco-matujący to strzał w 10!

Gość myjkotka
dziewczyny, ale piszcie od razu czy te kremy zawierają parafine, bo tez szukam fajnego kremu matujacego, ale jednoczesnie nawilzajacego tylko bez parafiny!!