Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klauuud

pobicie

Polecane posty

Gość klauuud

mam pewien problem. kiedy w sobote z przyjaciolka szlam do domu [taka raczej malo zaludniona ulica] to spotkalysmy takie 4 dziewczyny. ogolnie sie nie lubimy. kilka razy sie klocilismy i wgl, wielkie awantury, glownie z ich strony. no i wlasnie wtedy one zaczely nas wyzywac, a moja przyjaciolka dostala 2 razy w twarz, chociaz do niej NIC nie mialy, raczej do mnie, i to mnie straszyly kiedys ze dostane w koncu. Tymczasem nie tknely mnie, tylko ja. Dodam ze jestesmy w gimnazjum. Ja ogolnie bylam lekko w szkou i nic nie zrobilam, nie wiedzialam co. Ale jakos z tego wyszlysmy. Pytanie tylko co z tym zrobic? na policje? one sa +/- w moim wieku

Gość chciałabym wiele zobaczyć
Na policję ! Pewnie skończy się na niczym, ale zawsze warto postraszyć :)

idziesz do rodziców i oni z tobą na policję i mówisz że cie zastraszają takie a takie i doszło do rękoczynów...albo..zbierasz większą bandę i tym razem ty dasz z liścia i poszarpiesz za włosy

Gość klauuud
tak, tylko wiem, ze jak powiem rodzicom to bedzie wilka awantura na pol maista i wgl, a mama przyjaciolki raczej nic nie zrobi. pedagog pomorze? wiadomo, postrasza, postrasza i tyle, ale jak sie je spotka pozniej na miescie to juz milo nie jest ...;/

Gość kakakakaka
NIe bądz bierna.Powiedz o wszystkim rodzicom .Rodzice niech zgłoszą na policję lub do dyrektora szkoły.