Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezradna onaaa

Agresywne dziecko - co zrobic

Polecane posty

Gość Bezradna onaaa

Mam problem - Piotrek ma 14 lat i jest uczniem 2 klasy gimnazjum. Od paru lat ma co najmniej dziwne ataki złości agresji i wpada w furię. Byłam z nim u psychologa ale ten nic nie stwierdził. Zazwyczaj wpada w tą furię z błahego powodu. Przelączenie kanału w TV, wyzwiska ze strony kolegów, kazania się uczyć itp. Czy ktoś z was ma podobny problem, a jak tak to jak sobie z nim radzi... Nie prosze tu o rady w stylu : "spuść bachorowi łomot niech sie nauczy" czy też " zaprowadź go do psychiatry" Czy ktoś wie czym to mozę być spowodowane?

Gość obuchem w łeb
Sprawdź czy nie pobiera dragów :(

wiek dojrzewania? Co do psychologów, to rzadko który jest dobry. Syn ma ADHD i chodził do szkolnego, ale ten palant nic nie stwierdził - zresztą trudno żeby było inaczej, skoro na każdym dyżurze bawił się laptopem. zamiast pracowac..

Jestem pewna że jest czysty, on ma tak od 5kl podstawówki, na początku myślałam że to taki wiek i mu przejdzie, ale teraz... PS. Jak widzicie moj nick ktoś już skradl wiec teraz pisze pod tym

Nawet psycholog by sobie nie poradził po tak skromnym opisie. Może ma jakieś problemy w szkole z kolegami tylko nie chce powiedziec?