Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhtdjkfj

Facet =problem

Polecane posty

Gość hjhtdjkfj

Mam taki problem. W sobote poznałam na imprezie chłopaka.. całowaliśmy się no i mu sie rozładował tel. ale dzis zadzwonił tylko że nie mogłam rozmawiać więc napisałam mu smsa po jakimś czasie ze nie moglam rozmaiwac.. nie odpisał. I teraz napsiałam, że głupio wyszło z tym pocałunkiem .. i on zadzwonił tyle że ja miałam telefon w drugim pokoju nie zdazylam odebrać.. i nie wiem co teraz o tym myslec? napisałam 'dzowniles ? ' nie odpisal ani nie oddzwonil strasznie mi sie podoba ale nie che sie juz narzucac.. co robic?

Gość Giermek
kręcisz się jak gówno w przeręblu

to zadzwon ty do niego. ale masz problem 😴 a poza tym, po co napisalas mu ze glupio wyszlo z tym calowaniem sie?! :O

Gość co za idiotka z ciebie
widzisz, że dzwonił bo masz poł. nieodebrane i się jeszcze głupio pytasz, czy dzwonił :o

Gość autorkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale co dla mojego dobra? jak kręce jak napsiałam to wszystko co miało miejsce .. napisałam tak bo poprostu chciałam sie odezwac :/ wiem głupie ale co miałam napisać 'co porabiasz'? :(

"całowaliśmy się no i mu sie rozładował tel " hehe a co ma piernik do wiatraka :D ps: po co sie czaisz, dzwon, ale nie robisz sobie problem

Gość autorkaaaaaa
nie idiotka. Bo on ma zastrzezony numer. Dlatego tak napisałam bo na 99.9% to on ale 100% pewnosci nie mam

z tym dzwoniles to tez nie do konca takie glupie, bo facet mogl puscic strzalke :P ale uwazam ze dziewczyna ma szczeniackie zachowanie 🖐️

ale nie czujesz ze napisalas jak potuczona?! jak chlopak ci sie podoba to nie powinnas pisac ze glupio wyszlo z tym pocalunkiem bo on odbierze to jakbys zalowala ze polecialas z nim w sline.

Gość autorkaaaaaa
no kurde możliwe że głupio zrobiłam.. :( to co teraz mam zrobić :( :( bo już sama sie zagubiłam

Gość autorkaaaaaa
pomóżta nooo !

Gość autorka tego tematuuu
dziwne ze nie pisalam tego o pomocy ostatniego ale dzieki podszywacz u:)

juz zlituje sie nad toba :P moim zdaniem powinnas napisac cos w stylu, jakie wrazenia po imprezie, jak tak impreza etc. a nie wyjechalas z tym pocalunkiem. a teraz nie wiem co mozesz napisac, jak cos wpadnie mi do glowy to tu napisze