Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Informatyk1985

Mam już dość dziewczyn

Polecane posty

Gość Informatyk1985

Może nie jestem przystojny, może łysieje, może nie jestem takiego wzrostu jak byście chciały. Kolejna randka i dupa! Umówiłem się z Nią, niby wszystko fajnie. Fajny spacer, romantycznie. Fakt nie mam gadki do kobiet jak kumple. Ale wydawało mi się, że wszystko idzie w najlepszym kierunku. Mówiłem Jej, że w tygodniu gdzieś pójdziemy, Zdawało mi się, że się cieszy. I co? Widzą Ją na GG i do mnie nie napisze. Wczoraj pisałem to wolała film oglądać a później było "Miłej nocy :)" i tyle. Dziś napisałem Jej sms-a jak tam wieczór mija. I co nie odpowiedziała. Wracam chyba do swoich pasji i pracy i nauki. Dziewczyny to szkoda czasu. Same nie wiecie czego chcecie :o Że by nie było, nie jestem prawiczkiem [cześć]

Gość Informatyk1985
Jakim znów przegrańcem? Gdybym był przegrańcem to bym się dawno powiesił. Znakomicie się czuje we własnej skórze. Dwa związki za sobą, ale od roku sam. Znajomi latają z dziewczynami a ja co? Chcę wyjść na piłkę pograć "Słuchaj nie mogę bo dziewczyna będzie zła" chcę wyjść do klubu "No nie bardzo, no wiesz dziewczyna" chcę wyjechać gdzieś "Wyjechałbym jak by Ona chciała" Inny jeszcze zafascynował się sztuką uwodzenia to lata jak szalony codziennie do każdej innej

Gość Informatyk1985
Wszystko to po pieprzone. Chcesz być miły dla kobiety to da Cię kopnie w dupę

Gość Kachhhhaaa
odpuść :) niewarta pewnie zachodu tego kwiatu jest pół światu - jak mówi starosłowiańskie przysłowie ;)

Gość moze jestes sztywny i nudny
informatycy sa przyziemni ;/ takie madrale,co sie tylko wymardzaja;/ kobiety nie lubia takich ;/

Gość Informatyk1985
"Tego kwiatu jest pół światu ale 3/4 gówna warte" ;) Taaaa Ty byś chyba wolała mieć faceta głupszego od siebie? Przyznaj się. Ja tam wolę wiedzieć więcej niż przeciętna osoba. Gdzieś tu chyba nawet jest temat o informatykach. Jakie stereotypy straszne :o Tak to jest jak ktoś jest mądrzejszy od kogoś to ta druga osoba będzie próbować atakować

tak to w zyciu bywa... ale ta dziewczyne sobie odpusc lepiej, bo gdyby jej zalezalo na spotkaniu z toba to byscie juz byli umowieni:) ale ciekawa rzecz piszesz, bo zawsze myslalam ze tylko kobiety sa takie glupiutkie ze rezygnuja ze znajomych jak tylko dorwa swojego "misiaczka";)

Gość Kachhhhaaa
Pozostaje 1/4, która pewnie coś tam warta :)

Gość Informatyk1985
Wiesz z reguły tak jest, że jak dziewczynie spodoba się chłopak to zasypuje Go sms-ami. A tu cisza. Jak makiem zasiał. Jak to kumpel powiedział było mi Ją od razu pocałować a nie chrzanić głupoty. Tylko ja z tych bardziej romantycznych co wolą badać najpierw grunt a póxniej na niego wchodzić

Gość bo wszystkie 3p są głupie
Najpierw uganiają się za księciem z bajki i odrzucają fajnych i wartosciowych facetów, by w końcu w akcie desperacji wylądować zaobraczkowana z jakimś ekstra rozrywkowym i przesmiesznym - ale zapijaczonym wciąż zerem. Bo facet z zainteresowaniami, wykształcony (ale bez kasy) poważnie podchodzący do życia....jest nudny.

Jakbys ja pocalowal to na pewno mialaby o czym myslec wieczorem:) ale to tez nie wiadomo co by wymyslila... chociaz powiem ci ze to nie bylby chyba zly pomysl, bo tak, nawet jakby jej sie nie spodobalo to pomyslalaby "niby taki grzeczny a tu dzikus z niego wyszedl" a wiesz ze kobiety lubia drani:]

Gość Informatyk1985
Ja nie wymagam od dziewczyny nie wiadomo czego. Zawsze pisze i mówię, że ma być zadbana ot co. I oczywiście aby miała poukładane w głowie. Ehhhh z tęsknotą powracam do czasu gdy 5 lat temu poznałem swoją EX. Liczne sms-y, odliczanie godzin i minut do spotkania. Ta magia :( I wspólny wjazd na wakacje. Piękne czasy. Aż mi łezka w oku się zakręciła. Ale Jej też odbiło i nagle po 4 latach powiedziała "finito" :o Chciałem jakoś w zime wyjechać do Egiptu no ale z kim wyjadę?

Gość Informatyk1985
No ale to tez nie takie łatwe. Ale była ku temu okazja i to parę razy. Ale ja oczywiście nie wykorzystałem :o

Gość Informatyk1985
Na dodatek widzę na GG opis pewnego kumpla do swojej dziewczyny. Na prawdę ma fajną. Tyle, że On był uznawany prawie przez wszystkich jak tu mówicie o prawiczkach jako "loooser" ogólnie aspołeczny typ. A tu nagle patrzymy a On z dziewczyną lata i to nie byle jaką. To mnie jeszcze większa kurwica wzieła

ja przezywam co wakacje to samo.tez bym wolala z facetem,ale co zrobic jak go nie ma. lepiej nie miec zadnego niz byle-jakiego. jak sobie pomyslalam jakby bylo z moim ex,to juz wolalam jechac z kolezanka. chyba jednak mniejsza meczarnia. a trudno spotkac kogos odpowiedniego

Gość moskala
informatyk nie denerwuj sie, ja ostatnio też poszłam na randkę, myślałam że oboje sie fajnie bawiliśmy a tu lipa,już się nie odezwał...czasem tak bywa swoją droga mam slabość do informatyków (mam dużo kolegów studiujacych ten kierunek i są to wbrew powszechnemu mniemaniu na prawde fajni rozrywkowi i przystojni faceci) ale ja za to niszcze kazdy komputer w zasięgu wzroku więc musze miec jakies wsparcie:P

Gość agaaaa*
Informatyk uwazasz sie za lepszego od niego tylko dlatego ze ty nie jestes prawiczkiem ? :D

Jak mnie spotyka cos niemilego w sferze uczuciowej to zawsze sobie powtarzam, ze zbieram doswiadczenie, dzieki ktoremu bede potrafila stworzyc zdrowy, dobry zwiazek... A Egiptu nie odpuszczaj! :)

Gość Informatyk1985
A gdzie ja napisałem, że uważam się lepszego od Niego? Napisałem, że mnie kurwica bierze, że każdy w około kogoś ma i nawet największy looser ma fajną kobietkę :o Ale co do uwielbienia kobiet do złych chłopców. Z tym znajomym co tak się bawi w uwodzenie zrobiliśmy test. Na pewnym portalu randkowym znaleźliśmy dziewczynę, która była jak modelka. On napisał specjalnie tak romantycznie, słodko a ja napisałem troszkę złośliwie, żartobliwie o Jej części garderoby. Do kogo się odezwała? Do mnie i to wcale aby mnie wyzwać za złośliwość i żart. Ale nie miałem wystarczająco zimnej krwi aby kontynuować dialog.

Gość Informatyk1985
Egiptu nie odpuszczam, bo już trochę pozwiedzałem świata. Tyle, że jakoś mi sie nie widzi teraz samemu wyjeżdżać :o

Gość agaaaa*
Bierze Cie jak to nazwales kurwica bo do tej pory uwazales go za frajera a okazalo sie ze ma teraz fajana kobiete a Ty jestes sam i popadles w kompleksy bo do tej pory czules sie lepszy ;)

:) Informatyku, mozesz mi napisac gdzie zabrales ta dziewczyne na randke i jak sie zachowywales? Wiesz wieki nie bylam na prawdziwej, romantycznej randce i po prostu jestem po ludzku ciekawa, jak to wyglada:)

Gość Informatyk1985
Że bym ja uważał Go za "frajera" ale wszyscy. No ale się ciesze, że wreszcie kogoś znalazł bo wiem jak Jego życie wyglądało i jak był wyszydzany, ze jest mulatem, lekko kulawy :o

Gość Informatyk1985
Jak wyglądała randka. Zgodnie z obietnicą zabrałem Ją wieczorem nad królową polskich rzek czyli Wisłę. Spacer po bulwarze, pełnia księżyca. Wiem, że mogłem w pewnej chwili Ją pocałować ale czegoś się wystraszyłem jak by moja pewność siebie, którą nie raz miewam znikła :o

hehe szkoła uwodzenia ..pamiętaj że tam panuje takie pojęcie jak kalibracja czyli musisz wiedzieć z którą sobie możesz pozwolić na ostrzejsze "złośliwości"...ale fakt mi najlepiej i najszybciej się podrywa dziewczynę w zasadzie bez słów. Dobrym przykładem tutaj było poderwanie koleżanki kumpeli ..widziałem ją 1wszy raz w zasadzie nie rozmawiałem z nią ..wymieniliśmy spojrzenia i bez słów za łapkę i na parkiecik ..dalej nie muszę mówić Nie wiem jaki "podrywacz" jest z twojego kumpla ,ale weź pod uwagę że mimo iż z tej całej "szkoły uwodzenia" można się sporo nauczyć to trzeba też uważać bo co poniektórym to ona zdrowo jebie rozum i potem są debile w kapeluszach w klubie zachowujący się jak cioty ..a to nie o to w tym chodzi :)

Spacer w swietle ksiezyca... hehe pomarzyc moge;D zazdroszcze tej dziewczynie:) Ciezko jest teraz spotkac kogos wartego zainteresowania, ale zycze ci zebys jeszcze raz poczul ta Magie i zeby zostala z toba jak najdluzej. Dobranoc;)

Gość Informatyk1985
W sumie dobry podrywacz bo robi ostatnio "furorę" W sumie mam takich paru, niby nie są urodziwi a jednak potrafią prawie każdą dziewczynę rozbawić, że One tylko proszą aby z Nimi być. Nie wiem jak Oni to robią. Próbowałem wiele razy jakiś metod ale bez skutku. Podobno wyglądam na niedostępnego i czasem zestresowanego i spiętego. W sumie coś w tym jest. Ale dalej uważam, że jednak do uwodzenia albo trzeba mieć charyzmę albo urodę. Mimo, że nie wyglądam jak bazyliszek to jednak coś jest nie tak

Gość Informatyk1985
dicerr (nie) dziękuje ;)

po 1 kolego to nigdy nie sugeruj się opowieściami takich "podrywaczy' bo dość często to są też bajki tylko bierz pod uwagę czyste FAKTY których jesteś świadkiem. Bo widzisz liczy się efekt końcowy czyli jak zakończysz podryw(związek ,sex , ). Samo zabawianie to w zasadzie nic trudnego. Ten cały teatrzyk uwodzenia cudów nie działa .nie jest prawdą tak jak tam bredzą że każdy może mieć każdą laskę. Prawda jest taka że po całej tej "terapii" będziesz w stanie zdobywać laski takie jakie mogłeś do tej pory tylko ty tego po prostu nie robiłeś. Ja się nauczyłem po: 1) patrzeć na mowę ciała kobiet znacznie lepiej niż kiedyś 2) obserwować i wypatrywać odpowiednie sytuacje 3) odpowiednie tępo zachowań, kiedy przejść do dotyku pocałunku etc I to wszystko koniec "magii"