Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlagmnietrafi

skarga na służbę zdrowia!

Polecane posty

Gość szlagmnietrafi

gdzie można złożyć skargę na służbę zdrowia? cholera mnie zaraz weźmie, dzwonię do szpitala od roku żeby zrobić dziecku badanie, ciągle jest nieczynne. dzwonię w końcu do drugiego szpitala, -maszyna zepsuta. pytam, gdzie można więc zrobić badanie, a baba mówi, że nie wie. jeśli chcę to mogę zrobić prywatnie. mówię, że mnie nie stać, a ona na to, że w takim razie nie zrobię badania. za co ja k...a płacę składki na ubezp. zdrowotne?!

Gość taka skarga to chyba tylko
do pana Boga. A może do rzecznika praw pacjenta? Na pewno jest coś takiego.

Gość no zesz w morde
masz tylko 2 szpitale ? Dzwon pytaj dalej ;/ Krolewna mysli, ze specjalnie dla niej raz dwa naprawia maszyne i otworza przychodnie kiedy jest nieczynna ;/

Gość szlagmnietrafi
ja rozumiem że może być nieczynne. ale prze rok???!!!

Gość 1234567.......
napisz skargę to kierownika lub dyrektora danej placówki a jak nie dostaniesz odpowiedzi zawsze możesz zgłosić sprawę do NFZ w swoim mieście ....bo sama jestem ciekawa czy jak coś rok jest nie czynne czy nadal dostają dofinansowanie na usługi ?

Gość szlagmnietrafi
rzecz dzieje się w przychodni przyszpitalnej, podobno pani obsługująca maszynę jest na zwolnieniu, ale do jasnej ch....ry nie ma wykwalifikowanego pracownika na zastępstwo w wielkim mieście???

Gość 1234567.......
skoro to przychodnia przyszpitalna zgłoś sprawę do dyrektora szpitala i zapytaj ...skoro to duże miasto to wejdź w net i poszukaj innych przychodni i zadzwoń czy robią tam badania jakie Cię interesują

Gość ja proponuje za pośrednictwem
internetu wejdź na stronę wojewódzkiego nfz (z twojego województwa) i szukaj linku o skargach