Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfnjjftjju

Kto oglądał film Nieodwracalne??

Polecane posty

Gość nfnjjftjju

Ona była już w ciąży podczas tego gwałtu? Czy urodziła przed nim?

Gość lisiscali
Ja nie godladałam tego filmu i nigdy nie obejrze. Jestem zbyt wrazliw by ogladac takie "rzeczy" i wole ich unikac. Ale moja kolezanka była na tym filmie w kinie z chłopakiem. Przez miesiac nie dała mu sie pozniej dotknąc :P

Gość a czy to nie ten film
to ten film gdzie jest ta slynna scena gwaltu analnego na Monice Bellucci? slyszlaam o tym ale nie znalam tytulu.

Gość angellaaaaaaa
w kinie? kiedy ten film leciał w kinie ? chyba nie w polsce ?? a co do filmu był to jeden z lepszych filmów jakie oglądałam naprawde warto obejrzec!!

Gość nfnjjftjju
Tak, to ten film z Monicą. Scena gwałtu bardzo prawdziwa i człowiek ma wątpliwość czy to tylko udawane... Ale zresztą podobno po tym filmie Monica musiała chodzić do psychologa bo tak to się na niej odbiło więc można sobie wyobrazić..

Gość gość
skąd wiadomo ze to byl gwał analny ?

Gość gość
Bo na tyle widać wszystko.poza tym gwałciciel komentuje... film bardzo mocny , nie można się po nim otrząsnąć,jednak nie jest to chyba film do oglądania np z facetem...jest tyle okropnych , brudnych,obrzydliwych scen. ..można nabrać obrzydzenia do faceta... raczej lepiej obejrzeć samej czy z kumpela...choć ja osobiście oglądając z kimś miałam takie jakby poczucie "wstydu" za to co tam się dzieje i co oglądamy... szczerze to dziwię się belucci i casselowi ze w tym zagrali...myślę że to ujma dla nich. Mówi się ze rozwiedli się wlasnie po tym filmie ale ile w tym prawdy...kto wie

Gość Cleo1976
Była w ciąży przed gwałtem.Film jak dla mnie zbyt drastyczny.

Gość gość
Właśnie dzisiaj oglądałam ten film.Fakt dość obrzydliwy i ta scena brutalna ale już nic mnie nie szokuje w tych czasach ,wiec jakoś specjalne nie przeżywam tego filmu.No a to ze oni się rozstali z powodu tego filmu tych scen to jakaś chora plota.