Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Volvocales

prosze o obiektywną ocenę

Polecane posty

Gość Volvocales

A więc do rzeczy:) Pod koniec grudnia z nudy weszłam na czat, tam poznałam pewnego pana X. Szybko okazało się że pochodzi z miasta w którym studiuję(na co dzień pracuje na uczelni jednego z krajów europejskich). Umówiłam się z nim na spotkanie, okazał się bardzo miłym facetem, urody przeciętnej. Czas z nim upłyną szybko i przyjemnie od tamtego czasu niemal codziennie pisaliśmy do siebie na gadu, spotykali za każdym razem gdy tylko był w Polsce. Po pewnym czasie (o ile się nie pomyliłam) zaczął wysyłać mi pewnego rodzaju sygnały, ale nie bardzo wiedziałam co z tym zrobić. Wczoraj oświadczył że zapisał się na kurs tańca, a ja w żartach odpowiedziałam: idziesz szukać dziewczyny? na co usłyszałam a nuż się uda samo nie przyjdzie.:( Nie wiem co z tym teraz zrobić bo chłopak naprawdę fajny, pomocny, inteligentny i miły.

Gość czarne oki
Moze Ciebie zaczał traktowac jako partnerke a Ty z takim tekstem to co bedzie dłuzny;)?

Gość Volvocales
Mało stanowczy obawiam się że on nie żartował:( cholera zrobiło mi się przykro. A co masz dokładnie na myśli jeżeli chodzi o "myślenie"?

Chwila - on wysyła sygnały, Ty się zastanawiasz co zrobić a potem jest Ci przykro? Przecież nie zareagowałaś na jego sygnały to o co Ci chodzi? Poza tym może on też pomyślał, że nie żartujesz tylko wysyłasz go na poszukiwania innej laski, czyli, logicznie rzecz biorąc, nie jesteś nim zainteresowana jako samcem?

Gość czarne oki
moze skoro napisal o tym kursie tanca to liczył ze zapytasz co gdzi i jak i moze wtedy by zaproponował abyś poszla z nim... a Ty tu mu dalas do zrozumienia ze moze isc szukac dziewczyny bo on Cie nie interesuje.. a moze on własnie czekal na sygnał z twojej strony... Mało_stanowczy ma racje... :)

Gość pomocny tomek
moim zdaniem chce cie ruchnac i tyle

Gość Volvocales
Pseudonim_Bez_Obaw:On przyjeżdża tylko na święta i wakacje. Cały czas siedzi w Oslo a więc to że zaproponuje mi kurs tańca jest niemożliwe. Mało Stanowczy bałam się trochę on robi doktorat i jest masakrycznie inteligentny a ja co? Studia na UJ? I z tym mam do niego startować? a co do sygnałów to nie do końca tak było czasami też ja je wysyłałam tylko że moje były troszkę mniej pewne.

Gość zołzowata ale kochana
hmm myślę że facet na Ciebie długo czekał i doszedł do wniosku że nie ma sensu. Teraz zaczyna szukać innej jak Ci zależy to działaj:) Powodzenia

Volvocales - skoro masakrycznie inteligentny facet zainteresował się Tobą to chyba nie jest tak jakoś tragicznie? Poza tym jeśli faktycznie taki inteligentny to po pierwsze mogłaś mu śmiało powiedzieć o co biega - albo wyszedłby z niego prostak, dzięki czemu straciłby w Twoich oczach i już byś o nim zapomniała albo sprawiłby, że Wasze kontakty by się wyciszyły - to w przypadku braku zainteresowania. Jest jeszcze opcja, że on byłby zainteresowany i teraz nabierałabyś sił po szaleńczym seksie a nie siedziała na kafeterii :P

Gość Volvocales
Mało stanowczy jakie Ty masz zbereźne myśli oj...:D A teraz tak serio: seks byłby niemożliwy ponieważ jak już pisałam wyżej mieszka w Oslo.

Gość Mizia Kizia
A ja poznałam rok temu faceta na czacie. Zakchaliśmy się w sobie szalenie a dzieli nas pół tysiąca kilometrów :( Oboje mamy za dużo do poświęcenia w obecnej chwili i nie możemy być razem codziennie, ale czekamy na siebie i wierzymy, że się uda. Trzymajcie kciuki :(

W Oslo seks jest przestępstwem? Tak trochę złośliwie - mamy stałe połączenia lotnicze z Norwegią... ;) No i bywa w Polsce, nieprawdaż? Mizia - mów 500 km, to wygląda znacznie lepiej niż pół tysiąca, mimo że tyle samo :)

Gość myk myk myk
ja miałam podobnie tyle że dzieliło na tylko 200km, a mimo wszystko zrezgnowałam i teraz bardzo tego załuję:(